Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Sandecja - Bogdanka Łęczna
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 14:53   

http://www.sadeczanin.inf...19#.T7o228VLY40
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:01   

Zeby rozladowac ta nerwowa atmosfere.
http://sandecja.naszemias...564da9628000000

BOGDAN Leczna ;)
Co z ta Polska? W sejmie Anna, ktora jest Krzysztofem, w lidze Bogdan ktory jest Bogdanka, a wczesniej byl dodatkowo Gornikiem.

Rudy
Young-Group '04

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:03   

Gość, który go opluł może być z siebie dumny. Szacun wariacie, ale nachuliganiłeś!

[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:05   

przykre.. banda "wiernych" chuliganów...
[Profil] [PM]

kks fan

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:18   

Tak odbiegajac od tematu to prawdziwy KKS fan to jestem ja zeby sobie ktoś nie mylił niku:) mojego z KKS_FAN bo ja sie wpisuje tutaj mega żadko:) pozdro
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:20   

mega "żadko" też piszesz poprawnie ortograficznie...;)
[Profil] [PM]

Asmodeus

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:35   

Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2

No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min

Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło

No ale trener jest super....

Amico

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:55   

Asmodeus napisał/a:
Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2

No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min

Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło

Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy...
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 16:22   

Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :)
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 16:50   

Słabe to tłumaczenie trenera,że piłkarze byli zmęczeni.Przecież Kosiorowski przez kartki ostatnio odpoczywał dwa mecze!!! A to własnie on wyglądał na najbardziej zmęczonego :)
[Profil] [PM]

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 17:35   

– Słaba postawa moich zawodników wynikła z braku sił – mówił po meczu z Bogdanką Robert Moskal. Ale jaja Moskal przypominam początek przygotowań ,zawodnicy wiedzą ze u mnie motoryka i siła to jest na pierwszym miejscu , Moskal won
[Profil] [PM] [E-mail]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:10   

Dobrze, że inne mecze się ułożyły po naszej myśli, bo nie wiem jakby to było.
[Profil] [PM] [E-mail]

KibolKKS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:19   

Bedzie w ogule doping na nastepnym meczu po tym calym incydencie z Trochimem?:D
[Profil] [PM] [E-mail]

MisQ
Amor vincit ómnia

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:26   

1980_NS napisał/a:
Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :)

Akurat się kolego mylisz Gawęcki był na spalonym przykre to jest napisać ale jest to prawda. Akurat zdarzyło się tak iż byłem na tej wysokości.
[Profil] [PM] [E-mail]

Asmodeus

Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:50   

Amico napisał/a:
Asmodeus napisał/a:

Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy...

Ale ja po nim nie jadę :P Po prostu uważam go za słabego trenera i wyrażam tylko swoją opinię

I nie jest to opinia po ostatnich meczach ,tylko pierwszy raz na tym forum wyraziłem ją po awansie Sandecji do 1 ligi

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Bogdanka Łęczna
[ ZAMKNIĘTY ]