Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Bogdanka Łęczna |
Autor |
Wiadomość |
x_cite

|
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:01
|
|
|
Zeby rozladowac ta nerwowa atmosfere.
http://sandecja.naszemias...564da9628000000
BOGDAN Leczna ;)
Co z ta Polska? W sejmie Anna, ktora jest Krzysztofem, w lidze Bogdan ktory jest Bogdanka, a wczesniej byl dodatkowo Gornikiem. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:03
|
|
|
Gość, który go opluł może być z siebie dumny. Szacun wariacie, ale nachuliganiłeś! |
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:05
|
|
|
przykre.. banda "wiernych" chuliganów... |
|
|
|
 |
kks fan
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:18
|
|
|
Tak odbiegajac od tematu to prawdziwy KKS fan to jestem ja zeby sobie ktoś nie mylił niku:) mojego z KKS_FAN bo ja sie wpisuje tutaj mega żadko:) pozdro |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:20
|
|
|
mega "żadko" też piszesz poprawnie ortograficznie...;) |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:35
|
|
|
Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2
No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min
Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło
No ale trener jest super.... |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 15:55
|
|
|
Asmodeus napisał/a: | Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2
No ale przecież potrafi na tyle zmobilizować piłkarzy aby mieli siłe pobiegać ze 45 min
Rotować składem co 3 dni aby było dobrze na koniec sezonu ,a pózniej się tłumaczyć że sił brakło
Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy... |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 16:22
|
|
|
Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 16:50
|
|
|
Słabe to tłumaczenie trenera,że piłkarze byli zmęczeni.Przecież Kosiorowski przez kartki ostatnio odpoczywał dwa mecze!!! A to własnie on wyglądał na najbardziej zmęczonego :) |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 17:35
|
|
|
– Słaba postawa moich zawodników wynikła z braku sił – mówił po meczu z Bogdanką Robert Moskal. Ale jaja Moskal przypominam początek przygotowań ,zawodnicy wiedzą ze u mnie motoryka i siła to jest na pierwszym miejscu , Moskal won |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:10
|
|
|
Dobrze, że inne mecze się ułożyły po naszej myśli, bo nie wiem jakby to było. |
|
|
|
 |
KibolKKS
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:19
|
|
|
Bedzie w ogule doping na nastepnym meczu po tym calym incydencie z Trochimem?:D |
|
|
|
 |
MisQ
Amor vincit ómnia
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:26
|
|
|
1980_NS napisał/a: | Bramka Gawęckiego na 2:2 powinna być uznana. Prawdopodobnie nie było spalonego, skrót to potwierdza. :) |
Akurat się kolego mylisz Gawęcki był na spalonym przykre to jest napisać ale jest to prawda. Akurat zdarzyło się tak iż byłem na tej wysokości. |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:50
|
|
|
Amico napisał/a: | Asmodeus napisał/a: | Tak trener jest super ,kiedyś udało mu się prawie nie awansować do 1 ligi teraz prawie udało mu się spuścić Sandecję do 2
Najlepiej jechać po trenerze, bo tak najłatwiej, od ponad roku tak jeździmy czy to po Kurasie, czy teraz po Moskalu i nic się nie zmieniło, dobrze wszyscy wiemy, że trenera nie zwolnią, więc radzę wrzucić na luz i się nie spinać, bo nasze forumowe zwalnianie nic nie pomoże, z takim "składem" jakim dysponujemy to i tak cieszmy się z tego, gdzie jesteśmy i że nadal jesteśmy... |
Ale ja po nim nie jadę :P Po prostu uważam go za słabego trenera i wyrażam tylko swoją opinię
I nie jest to opinia po ostatnich meczach ,tylko pierwszy raz na tym forum wyraziłem ją po awansie Sandecji do 1 ligi |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
|