Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja w Pucharze Polski |
Autor |
Wiadomość |
Maerqin
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 19:44
|
|
|
Niezle wejscie w sezon...Jedyne slowo jakie mi przychodzi teraz do glowy to: kompromitacja. Kolejny rok i kolejna porazka w PP w fatalnym stylu. Zobaczymy czy te transfery byly rzeczywiscie takie dobre jak coniektorzy tutaj pisza. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
andrzej1122
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 20:09
|
|
|
Jedno pytanie nasuwa mi się po tym meczu.
Czemu Cabaj u Was broni?
Górnik Wałbrzych |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 20:37
|
|
|
bo neistety Sandecja to ostatnimi czasy jest skupem zlomu... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
dzuma84
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 20:57
|
|
|
Na dzień dzisiejszy na 1 ligę nadają się w sandecji tylko kibice. drużyna piłkarska co najwyżej na 3 ligę. zarząd nawet nie na A klasę. prawda boli. a po tym meczu jest mi wstyd. jak można robić takie kalkulacje że odpuszcza się jakiś mecz a w innym będziemy się starać. to po ch..j tam jechali. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 21:04
|
|
|
dzuma84, nazwy klubów pisz z dużej litery |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
dzuma84
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 21:14
|
|
|
mam nadzieje że SANDECJA w sobotę pokaże że to był wypadek przy pracy. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 21:52
|
|
|
Po dzisiejszym meczu naprawdę się zastanawiam nad ligą, i tym co to będzie... |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 22:01
|
|
|
Piekarz dał głos zespół jest nie zgrany , a ja się pytam kto temu winien na bieżąco to danek kupuj mąkę a nie zawodników kpina ,,./ |
|
|
|
 |
paco

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 22:19
|
|
|
... zaczynają się "cabaje" |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 22:31
|
|
|
O jakim "odpuszczaniu" piszecie?
1.)Jak spadniemy to też napiszecie,ze odpuscilismy sobie ligę? Ja rozumiem,że można przegrać z Tychami 0:1,że można z nimi przegrać po karnych,bo ta ekipa co roku była w czołówce drugiej ligi,ale,żeby dostać cztery bramki od bądz co bądz ekipy środka tabeli drugiej ligi zachodniej,ktora ma w dodatku klopoty finansowe i gra mlodzieżą?!
2.)Kto trzeźwo myslacy odpuściłby sobie mecz,na ktory jedzie ponad 400 km i wie ze w przypadku awansu spotyka się z ŁKS-em - drużyną nękaną finansowo,stojacą na skraju bankructwa.Mecz byłby w Sączu więc i kasa z bilecików też by się zwrociła,a w przypadku awansu,kolejną zespolem prawdopodobnie byłby ktoryś z Ekstraklasowiczów - i tu znów atrakcja dla kibiców,ktora przyciągnęłaby ich na trybuny.
3.)Z drugiej strony jednak.... Czy Mróz jest taki słaby,że wszedł za niego Lesniak w 46 minucie? Jak dla mnie to jest największy objaw tego,że mecz mógł zostać odpuszczony - i to bardziej przez cały sztab i zarząd(wywiad z Dankiem po meczu) niż przez piłkarzy. |
Ostatnio zmieniony przez matys5392 Sro Sie 01, 2012 22:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 22:32
|
|
|
A taka Olimpia Grudziądz spokojnie się utrzymała w swoim "beniaminkowym" sezonie, teraz sprowadziła naprawdę solidnych graczy i już są efekty, wyeliminowali Pogoń. W lidze pewnie będą w samym czubie. My niestety grając na świeżości pokpiliśmy awans jako beniaminek, zaczęło się pozbywanie najlepszych graczy, sprowadzanie szrotu i mamy efekty jakie mamy. |
|
|
|
 |
spdr
STREET ROCKIN'
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 23:12
|
|
|
znowu ta nieszczęsna ekstraklasa wszystkiemu winna... |
_________________ jesteśmy otoczeni???
to wspaniale !!!
możemy atakować we wszystkich kierunkach !!! |
|
|
|
 |
wel
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2012 23:24
|
|
|
To co się działo przed wyjazdem na PP, KMWTW, nie mógł się ten wyjazd inaczej skończyć.
Przedziwny będzie ten sezon jak się nic wielkiego nie zdarzy i nie jebnie mocniej, a się chyba nie zanosi. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 01:04
|
|
|
matys5392 napisał/a: | O jakim "odpuszczaniu" piszecie?
|
A jak inaczej wytłumaczyć że drużyna "młodych gniewnych i głodnych" sukcesów piłkarzy przegrywa z kelnerami? Najlogiczniej to tylko tak, bo inne wytłumaczenia doprowadzają do wniosku że jednego spadkowicza już znamy. I nie jest to Radzionków.
Więc oby to było odpuszczanie.
spdr napisał/a: | znowu ta nieszczęsna ekstraklasa wszystkiemu winna... |
To nie ekstraklasa. Tylko ludzie którzy wykorzystują Sandecję do swojej kampanii wyborczej.
Jeszcze jeden sezon przerobią może nie spadniemy, to w następnym przy wyborach pokażą jak to dbają o nasz klub, a jak spadniemy to się awans zrobi i też będzie dobry "pjar"... |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 07:33
|
|
|
W wielu klubach w Polsce robi się większe lub mniejsze kroki w kierunku profesjonalizacji i zawodowstwa a u nas....towarzystwo wzajemnej adoracji ma się w najlepsze....jedynym wybawieniem to jest SSA, powrót trenera Wójtowicza i budowa małymi krokami silnego zespołu, który mieliśmy a został w pył rozwalony! |
|
|
|
 |
|