Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja -Jeziorak, sobota 16
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 06:40   Sandecja -Jeziorak, sobota 16

SANDECJA Nowy Sącz - JEZIORAK Iława

Nasi sobotni rywale nie błyszczą, zajmując obecnie 15 pozycję skazującą ich jak dotąd na degradację do III ligi. Do miejsca gwarantującego grę w barażach tracą aż 10 pkt, więc szanse na utrzymanie mają już raczej tylko iluzoryczne. Jak żadnego innego rywala nie można gości jednak lekceważyć bo co pokazał mecz w Zamościu, drużyny teoretycznie słabsze bardzo chętnie pokrzyżowałyby plany Sandecji. W dotychczasowych spotkaniach Jeziorak zdobył 25 pkt. Na wynik ten składają się: 7 zwycięstw, 4 remisy oraz 15 porażek. W rundzie wiosennej, drużyna z Mazur poniosła 7 porażek, raz remisowała i dwukrotnie wywalczyła komplet punktów, w tym w ostatniej kolejce pokonała zespół Sokola 2:1. W dotychczas rozegranych meczach wyjazdowych, Jeziorak odniósł 2 zwycięstwa i doznał 11 porażek. Bilans bramkowy naszych sobotnich gości to 24 – 24 z czego w meczach toczonych poza Iławą 7 – 14.

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 09:24   

Wydaje się, że czeka nas kolejna trudna przeprawa. Mimo silnego składu i niewątpliwego szczęścia nie możemy lekceważyć najbliższego przeciwnika pomimo miejsca, które zajmuje w tabeli i to z kilku powodów. Po pierwsze kartki i kontuzje nie pozwolą zestawić najlepszego składu, zmiennicy wygrali w Zamościu ale styl pozostawia wiele do życzenia. Do tego można dołaczyć jeszcze ambicję przeciwników, którzy wydają się rozkręcać z meczu na mecz. Po remisie z Ruchem Wysokie Mazowieckie wygrali z Sokołem Aleksandrów Łódzki. Co prawda na wyjazdach nie osiągają jakichś dobrych wyników ale nikłe porażki z liczącymi się drużynami świadczą o ich waleczności. Mimo to liczę na zwycięstwo Sandecji a wynik...tradycyjnie nieważny, byle Sandecja strzeliła conajmniej o jedną bramkę więcej od przeciwników.
[Profil] [PM]

wasekJP

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 10:20   

Wiadomo już na jakich zawodników na pewno nie możemy liczyć w sobotnim spotkaniu chodzi mi dokładniej o wykluczenia z powodu kontuzji i nadmiaru kartek
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 10:23   

^^
Za kartki powisi jeszcze ten mecz Jano, nowym wykluczeń z powodu kartek nie ma. Pytanie co ze Skrzypkiem i Zawadzkim. Wydaje mi się, że ten pierwszy może już będzie mógł zagrać, co z Zawadzkim po Zamościu jeszcze nie wiem.
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 10:47   

Nie wiem, czy warto narażać Skrzypka na kontuzje. Bardziej przyda się w meczu wyjazdowym ze Startem. Poza tym mecz z Jeziorakiem może przynieść (oby nie!) kolejne wykluczenia ze składu, dlatego wydaje mi się, że popularny DeDe niech lepiej odpocznie albo zacznie mecz na ławce. Zbliża się czas rozstrzygnięć w naszej grupie i ostrożnie trzeba dzielić obciążenie poszczególnych graczy. Najważniejszy cel to nie mecz z Jeziorakiem a awans!
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 13:42   

Obecna liga jest bardzo wyrównana i może poza Łomżą każdy może wygrać z każdym. Pod żadnym pozorem nie można lekceważyć naszych sobotnich rywali, którzy potrafili pokonać Sokół Aleksandrów. Dla Sandecji to kolejny marsz w stronę tak upragnionej 1 ligi. Po wczorajszej kolejce urwaliśmy się Startowi i ten mecz z Jeziorakiem jak i następny w Otwocku mogą zdecydować o wszystkim. Jak na razie w kwietniu mamy komplet punktów i oby ta passa po sobocie została podtrzymana. Co do gości z dalekiej Iławy to mimo, że w ubiegłej rundzie po błędzie naszego bramkarza przegraliśmy myślę, że teraz to absolutnie rywal w naszym zasięgu. Nie ważny styl, nie ważna jakość gry - jak się gra o awans ważne są punkty!

Mam nadzieję, że w sobotę około 18 z tych 3 oczek się będziemy cieszyć i mam też prośbę mając nadzieję, że to nie ludzie z tego forum wypowiadają się m.in na 90minut.pl czy magazynie piłkarskim. Powstrzymajcie się o ile ktoś z tego forum tam pisze przed tymi durnymi komentarzami ponieważ poziom który tam jest wyrażany jest żałosny. A mówiąc szczerze liczę też w tej kolejce na Pelikana :)
[Profil] [PM] [E-mail]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 13:47   

Klub zdecydowanie do pokonania, liczę na pewne trzybramkowe zwycięstwo.
Pogoda na sobotę znów słoneczna, więc myśle że z frekwencją nie zejdziemy poniżej 3 tyś ;)

Biancos

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 15:58   

Myślę, że powinniśmy pokazać jako kibice, że nie tylko mecze z takimi przeciwnikami jak Kszo czy Kolejarz przyciągają nas najliczniej ale również mecze ze średniakami jakim jest Jeziorak są meczami ważnymi na których pokazują się fani nawet w liczbie 4 tys. Więc wszyscy na Kilińskiego 47 w sobote o godz. 16
[Profil] [PM] [E-mail]

GUMBAS_1910

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 16:43   

Daiwd skrzypekk nie zagra waza sie losy wysteu Baniowego poniewaz ma on wybita pięte po wczorajszym mecuz,.

Dzisiaj na meczu była telewizja która zajmuje sie relacjami Online i przeprowadzali transmisje probna z treningu pilkarzy i wszystko wygladało super wiec jak wszystko zalatwia sobotni mecz z jeziorakiem ogladac bedziemy mogli takze w necie a potem takze wyjazdy.

[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 17:52   

krochmal napisał/a:
Obecna liga jest bardzo wyrównana i może poza Łomżą każdy może wygrać z każdym.

W tej rundzie dodałbym do Łomży KSZO i Sandecję. Myślę że piłkarze już wzięli na siebie odpowiedzialność wygrywania i zdają sobie sprawę z tego, że w tej lidze przewyższają większość drużyn piłkarsko. I nawet w przypadku słabszego występu potrafią zgarnąć komplet punktów. To samo powinno być z kibicami - musimy liczyć w każdym meczu na zwycięstwo. Tak się to wszystko ułożyło, że po latach biedy drużyna w końcu rządzi w lidze. I jestem przekonany że trener Moskal nie pozwoli zlekceważyć rywala -zresztą w dzisiejszych czasach to zjawisko można włożyć do lamusa.

Wynik? 2:0.
[Profil] [PM]

sądecznin
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 18:56   

Wydaje mi sie ze mozemy nie pobic rekordu z meczu z KSZO ale kolo 2,5 tys powinno byc, moze nawet kolo 3 tysiakow

Pulo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 19:23   

To jak już tak gdybać zaczeliście jaka liczba widzów będzie na stadionie to teraz zróbcie coś od siebie i zmobilizujcie swoich znajomych i sami też się pojawcie na stadionie.
A i nauczcie się wszyscy słuchać młynowego bo to on prowadzi doping a nie ktoś tam krzyknie byle co i część śpiewa piosenkę od młynowego a część piosenkę zaintonowaną przez kogoś z tłumu. Młynowy decyduje co śpiewać i jego się tylko słuchać należy. Pozdro

style

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 22:14   

Uważam że takie drużyny jak Jeziorak z dolnej częsci tabeli pownnismy ogrywac ile tylko się da, nastrzelac bramek i spokojnie dowieźc minimum dwubramkowe zwyciestwo do konca meczu zeby nie trzeba było przeżywac zawałów jak na meczach z KSZO i Hetmanem.
Najważniejsza są w tym meczu 3 pkt i jest to plan minimum i nieważne w jakim stylu zagramy ładnie technicznie czy beznadziejnie to jest nieważne liczy sie wygrana.
I tak jak juz kiedys ktoś powiedział - chcesz ogladac piekna techniczna piłke ? - to jedz do Barcelony.

Więc niema innej opcji jak wygrana w tym meczu bo jesli chcemy awansu to takie druzyny trzeba ogrywac i leciec dalej.

Ja bym postawił tutaj na Zawiślana od pierwszych minut bo wg. mnie ciągle pokazuje sie z dobrej strony i wprowadza sporo ożywienia i zagrac dwoma napastnikami - Bania prawdopodobnie nie zagra więc Fabianowski z przodu i troche cofniety za nim Chlipała.

3 pkt muszą byc !
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 22:43   

Nie przewidują tutaj innego wyniku niż wygranej Sandecji :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Asmodeus

Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 23:39   

Sandecja mysle że wygra mnie jednak martwi złe przygotowanie do sezonu , Pan Moskal troszke przesadził z treningami na obozach i teraz to sie odbija brak świeżości u wielu zawodników widac gołym okiem

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]