Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Transfery,sparingi, okres przygotowawczy do sezonu 2008/2009 |
Autor |
Wiadomość |
Darek
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 18:35 Transfery,sparingi, okres przygotowawczy do sezonu 2008/2009
|
|
|
podobno testowali naszego bramkarza
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=5713 |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Czw Cze 19, 2008 19:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 23:05
|
|
|
magicon - 19 czerwca 2008, 3:39:08 - np.mynet.com.pl
Ten Kozioł z Sandecji to podobno nie bardzo z głową... niestety...
wodac fanów nie bedzie mial jak przejdzie ;/ xD |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 02:38
|
|
|
Bracia Basty z Kolejarza Stróze (kiedyś grali u Nas w Sandecji) i Florek (każdy go pamieta) są na testach w GKS Bełchatów,tak pisze na 90minut...Z tego co mi wiadomo to i Stalowa Wola przymierza sie do sprowadzenia kogoś z Sandecji...tylko nie wiem o kogo chodzi,ale zapewne za jakis czas pojawi sie i ta informacja...czyli jak narazie same MINUSY w Sandecji =/ Nie zła perspektywa przed sezonem w II lidze =/
http://90minut.pl/news.php?id=739945 |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 14:23
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Bracia Basty z Kolejarza Stróze (kiedyś grali u Nas w Sandecji) i Florek (każdy go pamieta) są na testach w GKS Bełchatów,tak pisze na 90minut...Z tego co mi wiadomo to i Stalowa Wola przymierza sie do sprowadzenia kogoś z Sandecji...tylko nie wiem o kogo chodzi,ale zapewne za jakis czas pojawi sie i ta informacja...czyli jak narazie same MINUSY w Sandecji =/ Nie zła perspektywa przed sezonem w II lidze =/
http://90minut.pl/news.php?id=739945 |
Wiedziałem że tak będzie nie chce narazie przedstawiac czarnego scenariusza ale liga już nie gra tydzień, a tu wokół nas ciszzzzzzzzzza i oby cicho nie było przez wakacje pomijając zawodników z drużyn typu Skalnik Kamionka,Poprad Rytro (bez obrazy dla tych drużyn) którzy będą niby mieli zasilic szeregi naszej drużyny w 2 lidze. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 15:07
|
|
|
Cytat: | Bracia Basty z Kolejarza Stróze (kiedyś grali u Nas w Sandecji) i Florek (każdy go pamieta) są na testach w GKS Bełchatów,tak pisze na 90minut...Z tego co mi wiadomo to i Stalowa Wola przymierza sie do sprowadzenia kogoś z Sandecji...tylko nie wiem o kogo chodzi,ale zapewne za jakis czas pojawi sie i ta informacja...czyli jak narazie same MINUSY w Sandecji =/ Nie zła perspektywa przed sezonem w II lidze =/ |
Grubas :) Ale co te transfery maja wspolnego z Sandecja obecnie?:)
Cytat: | Wiedziałem że tak będzie nie chce narazie przedstawiac czarnego scenariusza ale liga już nie gra tydzień, a tu wokół nas ciszzzzzzzzzza i oby cicho nie było przez wakacje pomijając zawodników z drużyn typu Skalnik Kamionka,Poprad Rytro (bez obrazy dla tych drużyn) którzy będą niby mieli zasilic szeregi naszej drużyny w 2 lidze. |
Kola.. Jestesmy 5 dni po zakonczeniu sezonu, w zasadzie przed meczem w PP z Unia. Spokojnie.. Jeszcze nie zdazyli pilkarze sie roztrenowac i odpoczac a Wy chcecie juz ich wozic po sparingach i sprawdzac przydatnosc do druzyny tego czy innnego?:) No prosze Was..
Kluby 1 i 2 ligowe skonczyly sporo wczesniej stad juz zaczely okresy przygotowawcze i szukaja. To ze ktos od nas odejdzie to na pewno. Koziol pewnie bedzie jednym z pierwszych, pokazujac sie w tej rundzie z dobrej strony.. Ale nie panikujcie na litosc boska.. ;)
Mysle ze najpierw chca zobaczyc na czym stoja i na kogo ich stac.. Sprawy organizacyjne na pierwszym miejscu, ale o tym w innym temacie. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 17:03
|
|
|
Obecnie nie maja nic wspólnego z Sandecją,miałem to napisać w starym temacie :Transfery ale nie mogłem go znaleźć :D hehe Ale ogólnie cieszy wiadomość ze byli zawodnicy Sandecji i rodowici Sądeczanie(prócz Florka)coraz częściej są doceniani w najwyższym szczeblu piłkarskim w Polsce =] Gdzieś w internecie pisało że Motor interesuję się Ciufą tzn. Szufrynem. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 22:01
|
|
|
Marek Kozioł jest przymierzany do klubów : Górnik Łęczna, Zagłębie Lublin
Jeżeli się czegoś dowiem o innych piłkarzach napisze. |
|
|
|
 |
GUMBAS_1910

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:23
|
|
|
NA pewno z klubu ODCHODZA
1.Piotr Bania
2.Michał Gryżlak
3.Jonasz Jeżewski
4.nie wiadomo co jest z Koziołęm i Zawiślanem |
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:34
|
|
|
^^
klasyka, wszyscy najlepsi odchodzą, już niedlugo możemy się pewnie spodziewać piorunujących wzmociec - wyróżniający się, młodzi, perspektywiczni zawodnicy z klubów V ligi :]
Jak zwykle zajebiście, jebać to miasto i cały ten chory układ! |
|
|
|
 |
normalny [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:46
|
|
|
Jak sie sponsor nie znajdzie to mozemy sobie robic transfery ale najwyzej z klubow 4 ligowych.zeby utrzymac sie w tej 2 lidze to potrzeba kasy i dobrych zawodnikow, przynajmniej kilku.na samych checiach daleko nie zajedziemy.taka prawda |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 23:57
|
|
|
^^
ale to nie ważne, najważniejsze jest żeby klub był MIEJSKI, to jest priorytet! Tu nie chodzi o rozwój sportowy, dobro klubu, tylko o to żeby był miejski, żeby jakieś brudne kapitalistyczne łapska prywatnego inwestora nie ważyły się nawet dotknąć i zbrukać martyrologicznej sądeckiej bieli i czerni!
a po polskiemu: to ch**, że nic nie bedzie, jesli tylko klub bedzie miejski to możemy grac nawet w C klasie! |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 14:16
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: | ^^
ale to nie ważne, najważniejsze jest żeby klub był MIEJSKI, to jest priorytet! Tu nie chodzi o rozwój sportowy, dobro klubu, tylko o to żeby był miejski, żeby jakieś brudne kapitalistyczne łapska prywatnego inwestora nie ważyły się nawet dotknąć i zbrukać martyrologicznej sądeckiej bieli i czerni!
a po polskiemu: to ch**, że nic nie bedzie, jesli tylko klub bedzie miejski to możemy grac nawet w C klasie! |
Teraz weź rozpędź się z końca pokoju i uderz głową prosto w kaloryfer... Miłej zabawy! |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 14:20
|
|
|
kolafy... Kilinskiego mocno ironizuje.. ;) Przynajmniej ja tak zrozumialem. Czarny humor dla nas niestety... |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 17:59
|
|
|
Istnieje prawdopodobieństwo, że Sandecja do rozpoczynających się 26 lipca rozgrywek piłkarskiej II ligi przystąpi wzmocniona egzotycznymi graczami z Senegalu. Trzech graczy z Afryki chce poddać testom w Nowym Sączu ich menedżer.Jeden z nich ma za sobą występy w reprezentacji swego kraju.
Będzie kolorowo jak przejdą :) |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 11:33
|
|
|