Strony internetowe o Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
internacionale
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 22:27 Strony internetowe o Sandecji
|
[Cytuj]
|
|
Dzisiaj po przejrzeniu i przeanalizowaniu kilkudziesięciu ofert, wybrałem Poznańską firmę, która napisze od podstaw profesjonalną witrynę, taką na jaką nasz klub zasługuje ;)
Czekam w tym miejscu na Wasze propozycje, co chcielibyście na nowej stronie widzieć, jak ma wyglądać, możecie podawać linki innych stron które Wam się podobają i z których można by coś zapożyczyć. W ciągu kilku najbliższych dni chciałbym już przekazać wytyczne to nowej strony. |
|
|
|
|
radziufan
from cradle to grave
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 07:12
|
[Cytuj]
|
|
Miłosz Ty najlepiej wiesz co na takiej stronce powinno się znalezc:) zmiany wymaga przed wszystkim ogólny wygląd no ale to jest oczywiste. Naajważniejsze by nowa strona żyła....newsy, felietony, wywiady, ankiety , fotorelacje itp.....i tutaj własnie oferuje swoją pomoc przy jej prowadzeniu:) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
|
|
|
|
|
polak_ns
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 08:04
|
[Cytuj]
|
|
może chat klubowy, zdjecia i cena pamiątek, które są aktualnie dostepne |
|
|
|
|
swir
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 08:59
|
[Cytuj]
|
|
moze nie cena pamiatek a mini sklep internetowy z gadzetami |
|
|
|
|
Kilinskiego 47
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 09:02
|
[Cytuj]
|
|
radziufan napisał/a: | Miłosz Ty najlepiej wiesz co na takiej stronce powinno się znalezc:) .....i tutaj własnie oferuje swoją pomoc przy jej prowadzeniu:) |
no właśnie, czyli jak dobrze rozumiem nadal będzie to strona kibiców, a nie oficjalna strona klubu (ktoś wspominał kiedyś, że są jakieś plany stworzenia oficjalnej strony klubu, czy to zupełnie nowej, czy na bazie tej strony i współpracy z klubem twórców sandecja.pl, nieważne). W każdym razie co by było ciekawe to: z pewnością skróty meczów, choć do tego oczywiście potrzebna kamera i jej operator, częste aktualizacje na podstawie własnych felietonów, wywiadów itd. Do tego pewnie musiałaby się powiększyć liczba redagujących bądź współpracujących z redakcją:). Dlatego myślę, że każdy kto czasami pisze na forum swoje wywody dłuzsze niż dwu-zadaniowe, mógłby wstępnie zadeklarować jakąś formę pomocy:) |
|
|
|
|
krochmal
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 13:35
|
[Cytuj]
|
|
Dokładnie tak myślę jak kolega wyżej. Gdyby udało się stworzyć coś na miarę większości stron z klubów ekstraklasy byłoby fajnie tzn. na bieżąco aktualizowana tabela, wyniki również na bieżąco wrzucane, zapowiedzi z meczów Sandecji oraz zapowiedź całej kolejki. |
|
|
|
|
Bzymcio
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 17:00
|
[Cytuj]
|
|
Myślę, że fajnie by wyglądał, jeden dłuższy, coś na wzór filmu ze Stróż, film z dopingu na meczach. Na podstawie tych filmów można by stworzyć multimedialny śpiewnik. Zawierający nie tylko teksty dopingu, ale także melodię, wykonanie :)
[ Dodano: 2009-01-21, 17:02 ]
Na YOUTUBIE najwięcej filmów z dopingu wstawił chyba Mucha_KKS... można spytać czy nie byłby zainteresowany kręceniem filmów "dla strony"
Pozdrawiam :) |
_________________ (: SANDECJA :) |
|
|
|
|
adamek H
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 19:33
|
[Cytuj]
|
|
A ja myśle ze fajnie by było gdyby była jakas porzadna galeria , aktualizowana na bierząco:) wiem ze swego czasu ktos prowadzil fajna galerie na osobnym serwerze chyba picasweb? kiedys było to dosc dobrze aktualizowane :) |
|
|
|
|
kolafy
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 19:43
|
[Cytuj]
|
|
Zajmijmy się promowaniem i informacją o naszych zgodach ( kibicowsko i piłkarsko) bo przecież nie są one tylko do melanży, a jest o czym pisac na pewno i to kolejka w kolejkę!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
style
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 23:27
|
[Cytuj]
|
|
tak jak juz ktos napisal wyzej najwazniejsze jest zeby strona żyła a wrecz tętniła zyciem, jak najwiecej wywiadow, opisow itd zeby cos sie dzialo na niej
a co do tego co powinno sie na niej znalezc mozna znalezc bardzo wiele przykladow, chodzi mi o strony klubow z ekstraklasy bo niektore sa naprawde fajne czytelne i przejrzyste a jest w nich wszystko :)
[ Dodano: 2009-01-21, 23:30 ]
aha zapomnialem napisac - o robieniu stron itd niemam zielonego pojecia ale deklaruje pomoc w zakresie szukania czegos itd tak jak w duzej mierze pomoglem uzupełnic Miłoszowi na tej stronie działy LINKI i II LIGA gr wschodnia :)
takze w miare moich mozliwosci i czasu sluze pomoca w podobnych pracach:) |
|
|
|
|
nick
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 22:50
|
[Cytuj]
|
|
Na stronie powinna też się znaleźć prezentacja, choćby taka jak na stronie Tatrana Liptovski Mikulas http://www.mfktatran.sk/stranky/hrackader.htm
[ Dodano: 2009-01-24, 22:51 ]
prezentacja piłkarzy* sorki za nie dopisanie ;) |
|
|
|
|
RydzSmigly
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 16:39
|
[Cytuj]
|
|
Miłosz jak znajdziesz dla mnie jakieś zajęcie przy aktualizacjach strony itp. to też mogę pomóc |
_________________ 1910
|
|
|
|
|
krochmal
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 17:12
|
[Cytuj]
|
|
oczywiście jeżeli będzie zajęcie to również mogę się postarać pomóc |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 13:57
|
[Cytuj]
|
|
Odnośnie obiecanej nowej strony informuję wszem i wobec że ze względu na "inne" okoliczności niezależne ode mnie pracę rozpoczną się dopiero w najbliższy poniedziałek bez względu na decyzje to jakie zapadną w "szerszych kręgach". Informacja ta skierowana jest do wszystkich ciekawskich wypytujących się poprzez GG lub mail. |
|
|
|
|
krochmal
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 18:27
|
[Cytuj]
|
|
Ze strony głównej:
Cytat: | W meczu jesiennym obu drużyn rozegranym na stadionie przy ulicy Kilińskiego, Sandecja odniosła przekonujące zwycięstwo 4:2. Strzelcami bramek byli wówczas dwukrotnie Piotr Bania, Piotr Nieć i Marcin Pietrucha. W bramce Sandecji piłkę lokowali natomiast Łukasz Harmaciński i Arkadiusz Klimek. |
Z tego co pamiętam to są chyba zawodnicy Jezioraka (byli - Klimek i obecny chyba Harmaciński) a wtedy 2 gole dla Otwocka strzelił Krzysztof Kuźmińczuk w tym jednego po ładnym strzale z wolnego :) |
|
|
|
|
|