Strony internetowe o Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 08:53
|
[Cytuj]
|
|
tako i JOO TYŻ MAM PROBLEM PODOBNY :-D:-D SPISEK JAK NIC ;-) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 08:54
|
[Cytuj]
|
|
To samo u mnie. Od soboty. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:54
|
[Cytuj]
|
|
W teorii powinno być cosik lepiej ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 16:02
|
[Cytuj]
|
|
No cosik lepiej jest bo chodzi wszystko normalnie. Tylko ten post Kazka uparcie wyskakuje jako nieprzeczytany. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 16:06
|
[Cytuj]
|
|
Kazek strądził forum :) |
|
|
|
|
DNL
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 16:47
|
[Cytuj]
|
|
Muszę stanąć w jego obronie - u mnie wiszącym jest post YG-US ;) |
|
|
|
|
mlodykks
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 18:17
|
[Cytuj]
|
|
A ja nie moge za to wysłać żadej wiadomości ciagle pisze że musze czekac... |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 21:33
|
[Cytuj]
|
|
A U MNIE KAZEK:-D I MAM SWOJĄ TEORIE SPISKOWĄ :-D ZA TYM STOI BOSKI KTÓRY NIE MOŻE WYBACZYĆ KAZIOWI ,,ROZPIEPSZENIA JEGO FUNKIEL NÓWKI MAŁO ŚMIGANEGO OLDS MOBILA,, ;-) AŚŚ TY BOSKI MŚCIWY JESTEŚ JAK MÓJ IDOL JAROSŁAW :-) TAK TRZYMAJ
KAZEK A TY SIĘ NIE DAJ SPROWOKOWAĆ RUDY CIĘ OBRONI :-D:-D
hahahahaha |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 16:37
|
[Cytuj]
|
|
Padł pomysł aby co nieco "przemeblować" forum i stworzyć coś w rodzaju kącika historycznego i tam przenieść sekcję turystyczną, historię HP, historię kibiców, dział poświęcony odchodom;) 100-lecia i parę innych bo się zaczyna bałagan robić.
Jeszcze jakieś sugestie bo Miłosz się nudzi i nie ma co robić i na pewno chętnie pozmienia i poprzenosi wszystko :D:D |
|
|
|
|
mlodykks
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 14:24
|
[Cytuj]
|
|
Niestety wiadomości dalej nie moge wysyłać wam działa ? |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 14:55
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: | Padł pomysł aby co nieco "przemeblować" forum i stworzyć coś w rodzaju kącika historycznego i tam przenieść sekcję turystyczną, historię HP, historię kibiców, dział poświęcony odchodom;) 100-lecia i parę innych bo się zaczyna bałagan robić.
Jeszcze jakieś sugestie bo Miłosz się nudzi i nie ma co robić i na pewno chętnie pozmienia i poprzenosi wszystko :D:D |
Przydalby sie osobny dzial na wszelkiego rodzaju wazne informacje np. wyjazdy, zbiorki kasy czy inne akcje badz sprawy organizacyjne. Zamiast zamieszczac je w gaszczu innych postow podawano by je w jedym miejscu i latwo mozna by je znalezc. Kazda biezaca sprawa moglaby byc "podswietlona" tak jak info o spotkaniach SKS. W tym dziale podawane by byly same ogloszenia bez mozliwosci komentowania. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
rudeboyz
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 11:40
|
[Cytuj]
|
|
myślę że przydatny byłby również dział dotyczący wydarzeń i akcji kibicowskich w Polsce i na świecie. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
|
|
|
|
|
Raffio
Raffio
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 22:05
|
[Cytuj]
|
|
Licznik do następnego meczu na stronie oficjalnej źle działa nie pokazuje meczu z Pogonią |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 22:19
|
[Cytuj]
|
|
Bo teraz odlicza tylko mecze wyjazdowe :)) |
|
|
|
|
koper
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 08:32
|
[Cytuj]
|
|
Hej.
Na stronie glownej w tablei Polkowice maja 30 pkt a chyba powinny miec 29 pkt. |
|
|
|
|
|