Strony internetowe o Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 13:49
|
[Cytuj]
|
|
Zbliża się nowa runda, terminarz już ustalony, więc potrzebny byłby ktoś chętny i ogarnięty do wklepania tego na stronę klubową a później aktualizacji i prowadzenia modułu ligowego.
Wcześniej się wstępnie zgłosiły dwie osoby ale szczerze mówiąc już nawet nie pamiętam kto, a starych wiadomości też już nie mam bo mi się tyle tego przewija, że kasuję co jakiś czas.
Więc jeśli ktoś chętny do pomocy niech da znać, czekają atrakcyjne nagrody ;) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2015 18:07
|
[Cytuj]
|
|
Modułem ligowym na stronie klubu będzie się zajmował kolega "collo". |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
collo
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2015 20:25
|
[Cytuj]
|
|
Wyniki wszystkich meczy z rundy jesiennej uzupełnione, terminarz rundy wiosennej pojawi się w najbliższym czasie.
Jakby ktoś wypatrzył błąd to proszę o wiadomość. |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 07:59
|
[Cytuj]
|
|
Z ciekawosci - bedzie mozna kupowac bilety/karnety przez nowa strone Sandecja.pl? A w przyszlosci wybierac tez konkretne miejsca na nowym stadionie? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
kamilyes
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 11:38
|
[Cytuj]
|
|
Maerqin napisał/a: | Z ciekawosci - bedzie mozna kupowac bilety/karnety przez nowa strone Sandecja.pl? A w przyszlosci wybierac tez konkretne miejsca na nowym stadionie? |
z tego co wiem taki jest wymóg w ekstraklasie, więc odpowiedź sama się nasuwa :)
//edit: być może wystarczy sam portal tylu kupbilet.pl czy tym podobne. |
|
|
|
|
klipol
=FS=Klipol | PL
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2018 18:26
|
[Cytuj]
|
|
Na naszej stronie internetowej jest błąd w tabeli, Lechia ma 27 a nie 28 punktów. |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
|
rwp
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 13:09
|
[Cytuj]
|
|
Czy z głównej strony mogą zniknąć wizerunki gości, którzy już u nas nie grają? |
_________________ "Lubię jak w domu spoko i lubię jak w klubie dobrze" - Jurek Mordel |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2018 21:40
|
[Cytuj]
|
|
rwp napisał/a: | Czy z głównej strony mogą zniknąć wizerunki gości, którzy już u nas nie grają? |
Zostaną zastąpieni lada dzień po sesji zdjęciowej którą organizujemy w najbliższą środę.... |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2018 14:10
|
[Cytuj]
|
|
Mała awaria bazy, musiałem przed chwilą przywrócić z kopii. Stan forum wrócił na 01-11-2018. |
|
|
|
|
rwp
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2022 20:21
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | rwp napisał/a: | Czy z głównej strony mogą zniknąć wizerunki gości, którzy już u nas nie grają? |
Zostaną zastąpieni lada dzień po sesji zdjęciowej którą organizujemy w najbliższą środę.... |
Podbijam. Zwłaszcza Błanika;) |
_________________ "Lubię jak w domu spoko i lubię jak w klubie dobrze" - Jurek Mordel |
|
|
|
|
Ad@ś=)
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2022 20:37
|
[Cytuj]
|
|
Czy na sandecja.tv będą wrzucane jeszcze materiały czy już tylko na YouTube? |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 16:48
|
[Cytuj]
|
|
Ad@ś=) napisał/a: | Czy na sandecja.tv będą wrzucane jeszcze materiały czy już tylko na YouTube? |
Będą, potrzebuję jednego pełnego dnia aby uzupełnić zaległości po kwietniowej awarii i kolejnej połówki dnia aby przeszkolić nową osobę, która będzie za serwis odpowiadać. |
|
|
|
|
|