PZPN i Reprezentacja |
Autor |
Wiadomość |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2012 19:51 PZPN i Reprezentacja
|
[Cytuj]
|
|
Założyłem taki temat bo z tego co zauważyłem nie ma go na forum, a poniekąd powinny nas interesować sprawy pzpn-u i reprezentacji (nawet bardziej niż polityka) więc będzie miejsce na dyskusje.
Niedługo wybory w PZPN więc będzie się działo, a dzisiaj poznaliśmy nowego trenejro repry- Waldemara Fornalika, i to już chyba oficjalnie bo info znalazłem na 90minut.pl
http://www.90minut.pl/new...rezentacji.html
Jak dla mnie lepszym kandydatem mógł być jedynie Kasperczak. Teraz pora na zmianę prezesa, i reszty betonu... |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 10:02
|
[Cytuj]
|
|
Mam tylko nadzieje ze Fornalik postawi na Polakow w kadrze(tak jak to robil w Ruchu) i w koncu skoczy sie ten francusko-niemiecki trend. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 12:04
|
[Cytuj]
|
|
Dzisiaj się dowiedziałem że Fornalik o nominacji dowiedział się z TV, a Piechniczek na konferencji nie omieszkał przypomnieć że 30 lat temu Polska coś tam wygrała już nawet nie wiem o co mu chodziło... ale profesjonalizmu to tam nigdy nie było za dużo :/ |
|
|
|
|
polak_ns
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 15:06
|
[Cytuj]
|
|
Piechniczek to coś tam gadał miotał się sam chyba nie wie na jakie pytania odpowiadał. |
|
|
|
|
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 16:01
|
[Cytuj]
|
|
Kur** przestańmy żyć historią z 74 i 82! Liczy się to co tu i teraz... |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
|
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 18:49
|
[Cytuj]
|
|
gogo1910 napisał/a: | Kur** przestańmy żyć historią z 74 i 82! Liczy się to co tu i teraz... |
Problem w tym że ci panowie jakoś tego nie są w stanie pojąć. Żałosny był wywód Piechniczka, który stwierdził że raz piłkarze raz siatkarze odnoszą sukcesy... Tylko Siatkarze są cały czas w czołówce i to była kwestia czasu kiedy coś wygrają, a piłkarze zawsze byli w d...e i te dwa półsukcesy (bo 3 miejsce to nie wygrana przecież) zaciemniają im obraz.
Ale z kolei głupio myśleć że coś się zmieni, zwłaszcza po ostatnich wyborach w MZPN... więc ja tracę nadzieję, albo będzie jakaś rewolucja, albo znowu wybiorą Latę, albo Kręcinę. |
|
|
|
|
matys5392
|
|
|
|
|
nitroactive
|
|
|
|
|
matys5392
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 22:44
|
[Cytuj]
|
|
Niestety,ale tutaj przychylę się do słów niedocenianego Jana Tomaszewskiego,ktory jak zwykle przepowiada to co złego stanie się w polskiej piłce a i tak wszyscy mają go za wariata.
Zmiana prezesa niewiele da.Trzeba wy**bać wszystkich i rozpocząc budowę tego czegoś zwanego PZPN od nowa.
Polecam wywiad z JT. http://www.weszlo.com/new...a_wasze_pytania |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 23:47
|
[Cytuj]
|
|
Z jednej strony racja, z drugiej znowu jebie to populizmem, bo wiadomo że takie coś jest niemożliwe. Na całym świecie tak jest że byli piłkarze się ogrzewają przy związkach. I tak samo będzie tutaj. Nie jestem idealistą. Tu chodzijedynie o to żeby oni oprócz tego całego kólka wzajemnej adoracji i wzajemnych interesów robili też coś dla polskiej piłki, żeby podstawowe rzeczy były dobrze organizowane i zarządzane.
Układów się nie da zlikwidowac, niezależnie czy Boniek będzie prezesem czy Benedykt 17... |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 08:11
|
[Cytuj]
|
|
PIERDOLICIE GUPOTY :-))) MI OSOBIŚCIE GRA PIŁKARSKIEJ DRUŻYNY NARODOWEJ BARDZO SIĘ PODOBAŁA!!! DO PUKI MA NAJUKOCHAŃSZA ŻONA NIE UŚWIADOMIŁA MI ŻE PARAOLIMPIADA W LONDYNIE JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁA :-D:-D:-D :-)) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 18:21
|
[Cytuj]
|
|
JAK DO TEGO DOJDZIE TO KLĘKAJCIE NARODY http://wpolityce.pl/wydar...polskim-kibicom |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2012 06:45
|
[Cytuj]
|
|
E dobrze będzie i kulturalnie - zamiast hymnu Anioł Pański, zamiast sędzia ch** to sędzia grzech itp :] |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2012 07:38
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: | E dobrze będzie i kulturalnie - zamiast hymnu Anioł Pański, zamiast sędzia ch** to sędzia grzech itp :] |
W białym klasztorze i w kolejowym mają być telebimy a zakonnice będą podawać wino mszalne. |
|
|
|
|
kinol
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2012 11:26
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: | E dobrze będzie i kulturalnie - zamiast hymnu Anioł Pański, zamiast sędzia ch** to sędzia grzech itp :] |
proponuję Bogurodzicę
Władek Jagiełło mawiał że dobrze zagrzewa do boju |
|
|
|
|
|