Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Cena biletów!
Autor Wiadomość
Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:10   Cena biletów!

Witajcie,

Założyłem nowy temat, bo niestety ten wcześniejszy został zamknięty, a napisał bym tam.

Mam pytanie, czy sędziowie próbni (bo sędziowie rzeczywiści na pewno) OZPN-u Nowy Sącz mają wstęp darmowy na mecze Sandecji w I lidze czy muszą płacić za bilet? I jak jest z wejściem i później miejscem na stadionie? Bo wiadomo, że zainteresowanie mieszkańców Nowego Sącza i okolic meczami Sandecji w tym sezonie na pewno będzie większe, więc mogą być sytuacje, że miejsc siedzących będzie brakować na co niektórych meczach.

Sory, że założyłem nowy temat, może niepotrzebny, ale potrzebuję takich info, więc liczę na poważne odpowiedzi osób, które coś wiedzą w tym temacie.

Pozdrawiam:) Do zobaczenia jutro na inauguracji!:)

michalvcf

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:31   

JA dzwoniłem wczoraj w tej sprawie do klubu i miła pani powiedziała mi(po wcześniejszym zapytaniu się prezesa) ze musimy kupować bilet...
a na legitymacji wyraźnie nam pisze ze mamy wstęp za free...
[Profil] [PM] [E-mail]

Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:40   

Ok, poczekajmy aż wypowiedzą się inni, w tym administratorzy, ludzie ze Stowarzyszenia Kibiców czy ktoś z klubu...

No ale racja, na legitymacji wyraźnie pisze, że mamy za free...

Bianconeri

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:47   

Ale ceny i zasady wejścia na obiekt ustala zarząd klubu nie OZPN i decyzja jest taka, że płaca wszyscy bez wyjątku a ceny i komu przysługuje ulgowy tak jak w tej wiadomości:

http://www.sandecja.org/1,227,Inauguracja_ligi.htm

PS. Tak swoją drogą to nigdy nie byłem w stanie zrozumieć tego "rozdawnictwa" biletów ... każdy by chciał za darmo (nie mówię tu do was personalnie tylko ogólnie o sytuacji), pytanie tyko w imię czego??

Paru zasłużonych działaczy, piłkarzy, czy np prezydent który ratował i pomagał klubowi - jak najbardziej rozumiem ok, tyle że oni przeważnie tak czy tak kupowali bilet by nawet tym skromnym kilkanaście zł pomóc i pokazać jak to się powinno robić.
A inny przyjdzie do klubu i na 'dzień dobry" otworzy morde i wielkie oburzenie jak to on ma nie dostać za darmo karnetu na całą rundę dla siebie i swojej rodziny bo coś tam coś tam ...

No ale to temat na głebsze dyskusje i przemyślenia.

lukas33

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:58   

Nie rozumiem czy sędziego próbnego małopolskiego OZPN nie stac na bilet na mecz za 15 czy 20 zł???!!! Dajcie ludzie spokój bądźmy poważni!!! Jak Wam brakuje to chetnie dołoże z wlasnej kieszeni. Żenada
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:09   

A ja mam nieco inne pytanie a mianowicie jeśle nie mam legitki z gima tylko z podstawówki i na tej legitymacji nie mam terazniejszego zdjęcia to i tak mnie na ulgowym wpuszczą?
PS. (i żeby nie było potem tak jak przedmówca mówił że coś tam kogoś nie stać czy coś - ja tam pytam dlatego bo chce wiedzieć czy wejde ze starą legitką bo przecież jest tam data urodzenia i wszystko)
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:19   

Tomko54 napisał/a:
A ja mam nieco inne pytanie a mianowicie jeśle nie mam legitki z gima tylko z podstawówki i na tej legitymacji nie mam terazniejszego zdjęcia to i tak mnie na ulgowym wpuszczą?
PS. (i żeby nie było potem tak jak przedmówca mówił że coś tam kogoś nie stać czy coś - ja tam pytam dlatego bo chce wiedzieć czy wejde ze starą legitką bo przecież jest tam data urodzenia i wszystko)

Dogadasz się na bramie.

Odnośnie sędziów itp. osobiście twierdzę, że nawet gdyby ulga obowiązywała to i tak bilet poprostu zakupić wypada.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:24   

lukas33, wiesz ja pomimo tego, że miałem legitymacje to wielokrotnie (nie mówię, że zawsze, bo bywało też, że korzystałem z legitymacji sedziowkiej - w koncu jak mozna to czemu nie?) płaciłem dobrowolnie za bilet. Przede wszystkim dlatego, że nie uważam się za nie wiadomo jakiego działacza klubu tylko za zwykłego kibica na meczu.

A tutaj zadalem pytanie poważnie, a nie po to, żeby się z kimś użerać i kłócić.

Fakty są takie:
1. Bianconeri ma 100% rację co do tego, że cenę biletów ustala Zarząd klubu a nie OZPN, tym bardziej dlatego, że OZPN nie jest organizatorem rozgrywek I ligi.
2. Cennik biletów widziałem, ale podobnie jak w poprzednim sezonie nie ma tam uwzględnionych sędziów i cen biletów dla sędziów lub informacji, że mają wstęp wolny za okazaniem legitymacji sędziowskiej. Dlatego właśnie pytam, w poprzednim sezonie w cenniku nie było info na ten temat, a wiadomo było, że sędziowie mieli wstęp wolny.
3. W związku z tym ponownie proszę o odpowiedź osób zorientowanych czy pomimo braku takiej informacji w cenniku sędziowie rzeczywiści i sędziowie próbni mają wstęp wolny na mecze Sandecji w I lidze.

krzysiek186

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:31   

Gosiak, a nie możesz sprawdzić tego empirycznie w niedziele ??
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:34   

Gosiak, odpowiedz padla juz w tym temacie :

michalvcf napisał/a:
JA dzwoniłem wczoraj w tej sprawie do klubu i miła pani powiedziała mi(po wcześniejszym zapytaniu się prezesa) ze musimy kupować bilet...
a na legitymacji wyraźnie nam pisze ze mamy wstęp za free...

No, chyba ze takiej odpowiedzi do siebie nie dopuszczasz i czekasz na jedyna sluszna ; )
[Profil] [PM]

Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:37   

hehe:) dobre, dobre:P:P:P jutro sprawdze na pewno:) empirycznie:) a pozniej bede permanentnie to wszystko konsolidowal;)

michalvcf

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:38   

Gosiak, przecież już Ci napisałem ze musimy płacić! dowiadywałem się w klubie więc info 100% pewne!
lukas33,
My też płacimy różne składki w OZPN, egzaminy płatne, co jakiś czas trzeba płacić i to nie mało, więc jeśli należę do OZPNu to wydaję mi się ze mam prawo wejść na mecz bez biletu. Tu nie chodzi o to czy mam pieniądze czy nie, jestem przekonany w 100% ze Ty jeśli byś mógł wejść za free to zrobiłbyś tak.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:43   

Czemu takich pytań nie było jak graliśmy w III lidze czy IV?? nagle wszyscy chcą wchodzić za darmo, przychodzić wogóle na mecze bo jest moda, BO JEST I LIGA bo trzeba się pokazać itp. itd. Tylko patrzeć jutro na meczu jak będzie na krytej siedzieć cała rada miasta, połowa ratusza bo pasuje się pokazać wyborcom przed wyboraqmi za rok. Nie wspomne o wszlekiej maści sędziach, działaczach, piłkarzach innych klubów itp. Zadzwoń do klubu i zapytaj - cennik wg Twojego operatora!
[Profil] [PM]

kksns

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:48   

wystarczy, ze bedziemy placic za 3 sedziow co mecz u nas, wiec inni sedziowie niech juz placa za siebie :P placicie rozne skladki, ale macie tez pozniej wyplaty...
[Profil] [PM] [E-mail]

Fanatyk88
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 13:52   

czy juz brakuje biletow dzisiaj bylem w klubie i nie bylo nikogo zapytalm gospodarza czy beda sprzedawane biletyw przedsprzedazy dzis tak jak to mialo miejsce w poprezdnich dniach pwoiedzial ze o 13... pozniej zmienili zdanie ze dzis nie mozna kupic biletu.... dlaczego?

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]