Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
SANDECJA : Motor Lublin |
Autor |
Wiadomość |
K@KS

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 19:33 SANDECJA : Motor Lublin
|
|
|
No to jedziemy dalej.
Już w sobote, 15 sierpnia o godzinie 17 na stadionie przy ulicy Kilińskiego 47 gościć będziemy Lubelski Motor.
Rywal wydaje się być zdecydowanie w naszym zasięgu. W pierwszych dwóch kolejkach Lublinianie strzelili zaledwie jednego gola, tracąc sześć (0:2 z Flotą, 1:4 z Wartą).
Trochę historii.
Ubiegły sezon Motor skończył na 15 miejscu w 34 meczach zdobywając 32 punkty.
Na wyjazdach wygrali zaledwie 2 mecze ! 6 zremisowali, 9 przegrali. Grając na wyjazdach zdobyli 7 goli tracąc 21.
W sezonie 06/07 graliśmy z Motorem w jednej lidze. Motor wtedy zdecydowanie wygrał naszą ligę, my broniliśmy się przed spadkiem. W Lublinie przegraliśmy 0:5, u siebie zremisowaliśmy 0:0. O ile pamiętam ten rezultat dał im awans a nam utrzymanie.
Podsumowując.
Jak wygrywać to z kim jak nie z drużyną, która powinna być II-ligowcem.
Subiektywnie stawiam na 2:1 dla Sandecji. |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:54
|
|
|
Rywal na pewno do ogrania, pasuje w koncu zdobyc 3 punkty w tej lidze ;)
Stawiam na 3:0! |
|
 |
Oreł
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:13
|
|
|
Ja stawiam na 4:0 xD I wydaje mi sie że Motorowi będzie ciężko wyjść ze swojej połowy :) Piłkarze będą chcieli odbić się za Flotę ... |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:19
|
|
|
Już przed Flotą wszyscy wykazywali taki hurraoptymizm.
Zejdzmy na ziemie, My w tej lidze nie znaczymy za wiele, osiągamy własnie poziom takich ekip jak Motor.
Mnie by nawet remis nie zaskoczył. ALe atut własnego boiska mysle ze pomoze nam w odniesieniu minimalnego chociażby zwyciestwa. |
|
|
|
 |
Darek
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:33
|
|
|
Motor to taki drugi ŁKS Łomża i wszyscy będą z nimi wygrywać. Zwycięstwo nawet skromne być powinno ale prawdziwym testem będą następne mecze. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:55
|
|
|
K@KS napisał/a: | Już przed Flotą wszyscy wykazywali taki hurraoptymizm.
Zejdzmy na ziemie, My w tej lidze nie znaczymy za wiele, osiągamy własnie poziom takich ekip jak Motor.
Mnie by nawet remis nie zaskoczył. ALe atut własnego boiska mysle ze pomoze nam w odniesieniu minimalnego chociażby zwyciestwa. |
Dokladnie, spokojnie. 3:0,4:0? Ja taz bede sie cieszyl nawet z 1 punktu ale wiadomo ze licze na 3. To byl przeciez dopiero 2 mecz i nie wiemy jeszcze jak dobrze druzyna jest ograna zeby moc pewnie ja faworyzowac wlasnie tak ja kto bylo z Flota a poleglismy 3:0 co znaczy ze jednak nie wszystko ''gra''. Poczekamy zobaczymy. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Bioły_NS
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 23:28
|
|
|
ja obstawiam remis bramkowy może 2:2...;) ale po cichu licze na skromne zwyciestwo |
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 23:41
|
|
|
ja myśle że spokojnie wygramy wynik nawet 1-0 dla nas jest bardzo zadowalajacy bo nie wazne ile wygramy wazne są trzy punkty |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 00:07
|
|
|
zgadzam sie z przedmówcą 3 pkt sa ważne ale ja stawiam jednak 3:1 dla sandecji :D |
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 00:13
|
|
|
Ja tam wolę już nie obstawiać wyniku, ważne żebyśmy zdobyli 3 punkty i pokazali się dobrze ze strony kibicowskiej.
Ludzie, którzy chcą pomóc naszym piłkarzom w wygranej na młyn! |
|
|
|
 |
llatroy
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 18:18
|
|
|
skromnie wygramy jedna bramka ważne są 3 punkty ,chociaż będzie to na pewno ciężki mecz, jak kazdy pamięta z Motorem Sandecja zawsze miała problemy.Najwazniejsze aby 3 punkty zostały w Sączu...Miejmy nadzieje ze moze nowe nabytki ze wschodu zasila zespól oby nie kolejny obronca lub pomocnik a jakis bramkostrzelny napastnik :d ( jezeli zeczywiscie ktos ma przyjsc ). |
_________________ Bene mori praestat, quam túrpiter vívere |
|
|
|
 |
miras1983
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 19:07
|
|
|
1:0 dla sandecji |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 19:25
|
|
|
Nie ważne ile...ważne żeby były 3pkt.U siebie trzeba ciułać punkt za punktem jeśli chce Sandecja się utrzymać...a co do niektórych to widzę że fantazję to mają na wysokim poziomie :O |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
glowaBNS [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 09:21
|
|
|
2:0 :)
Strzelimy na początku potem Motor będzie chciał wyrównać i na 2:0 strzelimy z kontry :D |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 09:56
|
|
|
Mysle ze pora na wygrywanie meczy wiec typuje nasze zwyciestwo... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|