Ultras Online |
Autor |
Wiadomość |
Ruper [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 19:04 Ultras Online
|
[Cytuj]
|
|
Witajcie, za pewne tak jak ja większość z was drodzy forumowicze kibicujecie naszym chłopakom z zespołu. Mam dla nas - kibiców bardzo ciekawą grę przeglądarkową połączoną z elementem walki wręcz. W tej grze wcielamy się w postać kibica. Rejestrujemy się wpisują login - taki też będzie nasz nick w grze, hasło oraz e-mail. Przy rejestracji musimy podać z jakiego klubu i kraju jesteśmy, w tym przypadku wybieramy klub "Sandecja Nowy Sącz". Logujemy się na nasze konto i walczymy o honor i chwałe naszego klubu z innymi kibolami. Walka polega na zasadzie zabij albo zgiń, są organizowane ustawki klubów, zawierane sojusze a tagże wypowiadane otwarte wrogości i wiele innych nie wymienionych prze ze Mnie przeczy. Gra się rozwija z każdym dniem, na początku gry postarajcie się zbierać jak najwięcej pieniędzy i tokenów które później możecie wykorzystać polepszając swoje statystyki by móc lepiej walczyć i znaleźć się wyżej w rankingu. Aktualnie nasz klub w rankingu "klubów" znajduje się na 22 pozycji, prowadzi nasz odwieczny rywal Legia Warszawa, potrzeba nam ludzi abyśmy mogli zajść na sam szczyt i by nasz klub świecił chwałą i sławą.
Rejestrujcie się i walczcie razem z nami o chwałe Sandecji!
Bezpośredni Link do gry : KLIKNIJ BY WEJŚĆ
Link do tymczasowego forum naszego klubu Sandecji w grze, zasilcie nasze szeregi.
LINK
Ruper. |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 19:54
|
[Cytuj]
|
|
Witam.. Ja też mam pomysł dla tych co grają i też prośbe dla tych co nie bedą grac..
Jest mozliwosc zdobycia tokenów wiec wstawiajcie tu swoje linki zeby je zdobyc.. a was chyba nic nie kosztuje klikniecie na nasze linki wiec jezeli mozecie to kliknijcie.. ;p
To jest mój: http://www.ultrasonline.com/ref/xBULIx/
Z góry dzieki.. :) |
|
 |
Plemnik
|
|
|
|
 |
Ruper [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 07:10
|
[Cytuj]
|
|
Jak na razie terenu nie posiadamy, ale jeszcze nikt nie wpadł na taki pomysł, więc przedstawie go i może wejdzie coś takiego. |
|
|
|
 |
maly19328
Fan club Jurków
|
|
|
|
 |
KibicSandecji
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 19:13
|
[Cytuj]
|
|
Mam takie pytanie . Dlaczego nie mogę rozwalać przedmiotów ?Działo się tak komuś ?
Co do tokenów to mam taki program który sam nabija tylko nie wiem czy jest legalny
jak by ktoś chciał to program nazywa się hit faker |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 00:14
|
[Cytuj]
|
|
A ja zaryzykowałem i zciągnęłem.. ale jak wpisuje to proxy i to po kolei to mi nie działa.. :(
Mozesz dac przykład jak to wszystko tam wpisac.. Albo co dokładnie tam wpisac bo mi coś nie chce działać.. :/ |
|
 |
KibicSandecji
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 09:16
|
[Cytuj]
|
|
Powtarzam jeszcze raz , nie wiem czy to jest legalne
1.Właczam program HitFaker
2.Wczytujemy proxy list: Proxylist Davko 5.txt
3.Wczytujemy user-agent list: useragentlist.txt
4.Wczytujemy Referer list: referers.txt
5.W target wklejamy swój link do tokenów
6.Klikamy start i czekamy az program zakonczy proces .
Ja mam tak ustawione . |
|
|
|
 |
Robcinho [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Plemnik
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 14:29
|
[Cytuj]
|
|
KibicSandecji, Odbierz PM |
|
|
|
 |
KibicSandecji
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 17:20
|
[Cytuj]
|
|
Ten programik jest nielegalny i niemożna go używać w grze :/ ja dostałem ostrzeżenie .
Tutaj nawet na forum pisze że coś takiego jest karane banem Ultras |
|
|
|
 |
|