Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
WYJAZD NA MECZ
Autor Wiadomość
TERRORYSTA
BO TAK!

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 19:47   WYJAZD NA MECZ

DOSTĄPIŁEM ZASZCZYTU PRZEKAZANIA WIADOMOŚCI OD GTW CZYLI GRUPY TRZYMAJĄCEJ WŁADZĘ:)

8 MAJA O GODZINIE 17.00 SANDECJA GRA WYJAZDOWY MECZ W PODWARSZAWSKICH ZĄBKACH Z DRUŻYNĄ DOLCANU.

BĘDZIE TO PRAWDOPODOBNIE NASZ OSTATNI WYJAZD W TEJ RUNDZIE, PONIEWAŻ NA OBIEKTACH KSZO OSTROWIEC I GKS KATOWICE GOŚCIE NIE SĄ PRZYJMOWANI.

DLATEGO TEŻ MUSIMY SIĘ ODPOWIEDNIO ZMOBILIZOWAĆ NA TEN WYJAZD I WSPOMÓC PIŁKARZY W WALCE.

Z TEGO WZGLĘDU CAŁKOWITA CENA TEGO WYJAZDU TO TYLKO 50ZŁ (PRZEJAZD + BILET).
CENA JEST PROMOCYJNA, CEL JEST SZCZYTNY I ZE WZGLĘDU NA TO JEŚLI NIE ZOSTANIE OSIĄGNIĘTY PEWIEN Z GÓRY ZAŁOŻONY STAN OSOBOWY NA TYM WYJEŹDZIE (ZNANY NA RAZIE 2 LUB 3 OSOBOM) WIĘCEJ WYJAZDÓW NIE BĘDZIE ORGANIZOWANYCH, KONIEC Z OGŁOSZENIAMI, NISKIMI CENAMI, PODSTAWIANIEM AUTOKARÓW ITP BO TO MIJA SIĘ Z CEDLEM, DLA KOGO TO ROBIMY?.
GRUPA STALE JEŻDŻĄCA DA SOBIE RADĘ SAMA TAK JAK TO CZYNI OD LAT, A RESZTA NIESTETY TYLKO UDOWODNI TO O CZYM MÓWIŁO SIĘ OD DAWNA, ŻE Z KIBICA SUKCESU NIGDY PRAWDZIWEGO KIBICA NIE BĘDZIE.

TAK WIĘC W PRZYSZŁĄ SOBOTĘ WIELE SIĘ WYJAŚNI, MOBILIZOWAĆ SIĘ NA TEN WYJAZD, ZAPISY BĘDĄ PROWADZONE W SOBOTĘ NA STADIONIE PODCZAS MECZU Z WARTĄ POZNAŃ ORAZ OD PONIEDZIAŁKU W SKLEPIE "BRONX" NAPRZECIW STADIONU.

PRZY ZAPISIE PODAJEMY IMIĘ, NAZWISKO, PESEL ORAZ WPŁACAMY MINIMUM 20ZŁ TYTUŁEM ZADATKU LUB CAŁOŚĆ KWOTY CZYLI 50ZŁ.

DO ZOBACZENIA W ZĄBKACH.

AVE CEZAR:)

TERRORYSTA
BO TAK!

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 19:57   

BYŁBYM ZAPOMNIAŁ, TEMAT MA CHARAKTER INFORMACYJNY, SŁUŻY DO PRZEKAZYWANIA OGŁOSZEŃ, USTALEŃ ITP NA TEMAT TEGO WYJAZDU, WSZLEKIE POLEMIKI NIE ZWIĄZANE Z TYM WYAJZDEM BĘDA ODPOWIEDNIO "NAGRADZANE".

TEMAT DO POLEMIK TUTAJ: http://www.sandecja.org/f...t=2242&start=15

Bianconeri

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 21:53   

Chyba wkradło się trochę nadinterpretacji;) więc jeszcze ze 2 zdania wyjaśnień.

Tak jak i transparent z Łodzi nie miał na celu urażenia kibiców nie interesujących się wyjazdami, tak i teraz "apel" o obudzenie się skierowany jest do tych co więcej mówią niż robią, czas odwrócić w końcu te zaburzone proporcje.

Idealne dla każdego nigdy nie będzie, zawsze coś komuś będzie nie pasować, zawsze coś będzie można zrobić inaczej, lepiej itp ale do tego trzeba wielu rzeczy.
Każdy każdego nie będzie lubiał, ale musimy się szanować i przede wszystkim niektórzy zapomnieli chyba że jada na mecz SANDECJI i jej kibicować a nie spotykać się z kolegami z osiedla żeby się pośmiać z innych...

Czas skończyć z licytowaniem się kto lepszy czy gorszy i albo się zmobilizujemy i pojedziemy wszyscy razem jak prawdziwi kibice na mecz ukochanej drużyny albo się jak zawsze skończy na pustym gadaniu bo każdemu coś będzie nie pasować.
Wybór należy do każdego z osobna.

Jeśli wyjazd w tej "wymarzonej" formie nie dojdzie do skutku, to Stowarzyszenie oczywiście dalej będzie załatwiać autokary, wejście na stadion dla grup zorganizowanych kibiców Sandecji itp, o ile oczywiście będą chętni...

Myślę, że wiadomo o co chodzi, w skrócie albo się ogarniemy i weźmiemy wszyscy w garść, albo każdy pójdzie swoją ścieżką i tyle.

małolat_19

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 10:25   

Nic dodać,nic ująć..JEDZIEMY!..

sanch3z
[Usunięty]

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 17:32   

ja powiem tylko tyle, że: KTO NIE JEDZIE TEN Z POLICJĄ HEJ HEJ ! hi hi

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 18:04   

Jak zwykle ELITA pojedzie a reszta niech się gapi na wynik przed monitorem.
[Profil] [PM]

BULI

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 22:01   

Ja zamierzam sie wybrac i raczej pojade... ( zapisy w sekretariacie w trakcie meczu z Wartą??) Tylko tak kminie ze pewnie bede sta łsam jak kołek bo nikogo nie bede znał i sie wyszyscy bedą na mnie głupio patrzec.. ;p

[Profil] [PM] [E-mail]

klap
Kibic

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 22:05   

BULI zawsze musi być ten pierwszy raz każdy z nas to kiedyś przechodził tekże nie masz się co przejmować , albo najlepiej weż kolege, dwóch, trzech ....piętnastu !!! a napewno nie będziesz stał SAM !!!

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 22:50   

Wreszcie moge to powiedzieć : jedziemy !Bez zbędnego pierd***nia wszyscy ruszać dupska do Ząbek !

Czorny16

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 23:30   

tez mam zamiar jechac ale jesli pojade sam to tak glupio troszke :)
[Profil] [PM]

Tomko54

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 23:54   

Buli też jedzie sam to sie poznacie i po problemie ;d
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Sob Maj 01, 2010 08:57   

Troche jak dzieci w podstawówce ; )
'będe stał sam i głupio' uwierz, że zazwyczaj jest tak wesoło, że nie będzie Ci głupio, a poza tym jedziesz Sandecje wspierać, nie ? ;>
[Profil] [PM] [E-mail]

Sądeczanin

Wysłany: Sob Maj 01, 2010 10:14   

Buli spokojnie też tak kiedyś myślałem a co a nie znam tam nikogo itp itd ;) ale na prawdę warto się przekonac że wcale tak nie jest:) atmosfera na każdym wyjedzie w autobusach jak i na meczu bezcenna i nie do opisania także zabieraj kolegów i Wszyscy do Ząbek!!

ktoS

Wysłany: Sob Maj 01, 2010 20:17   

bedzie mozliwsc zapisania sie w piatek ? tak po 12??
[Profil] [PM] [E-mail]

BercikKKS
[Usunięty]

Wysłany: Sob Maj 01, 2010 21:57   

mam pytanie czy 16 lat to nie za malo na wyjazd?;) bo chetnie bym sie przejechal jednak nie jestem pewny czy 16 to nie za malo?

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice
[ ZAMKNIĘTY ]