Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
100 rac na 100-lecie
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:19   100 rac na 100-lecie

Zakładam nowy temat i przenoszę ważny post, który pojawił się w innym dziale.

Bianconeri napisał/a:
W związku z tym, że jubileuszowe spotkanie Sandecja - Ruch traktowane jest jako impreza masowa (pewnie jeszcze podwyższonego ryzyka hehe) czyli tak jak mecz ligowy, pomysł odpalenia 100 rac na 100 lecie klubu nie dojdzie do skutku.

Wiadomo czym grozi odpalanie rac, w związku z tym po 1 nie będziemy nikogo narażać na problemy z tym związane po 2 nie będziemy pewnym osobom i służbom dawać następnej okazji do "wykazania się".

Niestety zupełnie inaczej miało to wszystko wyglądać, ale nie jesteśmy organizatorami tego spotkania, nie na wszystko mamy też wpływ, organizatorzy postanowili jak postanowili i musimy się podporządkować.

Dziękujemy wszystkim, którzy dokonali wpłaty i pokazali że "jak chcemy to możemy", pieniądze oczywiście zostaną zwrócone wpłacającym (w tym celu prosze pisać na maila milosz@sandecja.pl w celu ustalenia szczegółów), pozostała kwota zostanie przekazana chłopakom z Young Group celem organizacji opraw w sezonie 2010/2011.

W kwestii sobotnich obchodów zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie od samego rana na sądecki rynek i uczestnictwa w imprezach i obchodach, szczególnie w prezentacji drużyny (godz. 12), natomiast w związku z zaistniałą sytuacją mecz z Ruchem każdy traktuje indywidualnie.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:45   

Szkoda, że popsuto nam NASZE ŚWIĘTO, od dwóch tygodni chodzę nakręcony jak katarynka i cieszę się sobotnim meczem jak małe dziecko witryną w Pewexie. Dziękuję wszystkim którzy brali udział w organizacji turnieju kibicowskiego oraz tym którzy w nim zagrali, widać to jedyna udana impreza na stulecie Sandecji. Natomiast każdemu kto przyczynił się do zbezczeszczenia sobotniego popołudnia, życzę cygańskiego chuja w dupe!

Pozdrawiam

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:47   

To już jest ku*** po prostu skandal!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:59   

Nic tylko ,,podziękować'' władzom zarządu..
Kiedyś ,może pójdą po rozum do głowy,gdy na meczach takich jak ten przyszły z Ruchem zabraknie dopingu,młyna,flag czy też opraw..

RYNEK TAK-MECZ NIE!..
Dozo pod ratuszem..

Bianconeri

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:03   

Żeby było jasne to nie tylko wina zarządu, który jest powiedzmy że zastraszony przez wiadome "czynniki".
Ale też w wielu rzeczach decyzje i podejście zarządu są po prostu niezrozumiałe.

Największa szkoda że w takiej chwili, ale kiedyś ten balonik musiał pęknąć, a okazji nigdy by nie było dobrej bo najpierw awans, potem walka ekstraklase, teraz 100-lecie, za chwilę trudny 2 sezon w lidze więc też trzeba to i tamto ...

Trudno wyszło jak wyszło, my też nie jesteśmy bez winy, ale trzeba wyciągać wnioski.

misns

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:05   

Cytat:
Nic tylko ,,podziękować'' władzom zarządu..
Kiedyś ,może pójdą po rozum do głowy,gdy na meczach takich jak ten przyszły z Ruchem zabraknie dopingu,młyna,flag czy też opraw..

RYNEK TAK-MECZ NIE!..
Dozo pod ratuszem..

Zgadzam sie w 100 % trzeba w koncu jakos wstrzasnac zarzadem,karnet jak dla mnie nie jest zbyt atrakcyjny chociaz i tak chyba kupie...

major

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:53   

No to jedyna rzecz która mnie (jak i wiele osób) zachęcała do uczestnictwa w tej vipowskiej imprezie znikła. Mam nadzieję, że nie będzie więcej niż 500 osób, niech k**** mają 100 lecie. Za to na rynku trzeba się pokazać. Oczywiście doping nie będzie prowadzony?

Plemnik

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:55   

Hmm taka propozycja z mojej strony : Pośpiewajmy na rynku ..
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:01   

Odezwiesz się głosem wyższym niż tonacja C-DUR to się ostrzelają z shotgunów bo zakłócisz ciszę i spokój na rynku :D

Bioły_NS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:04   

Bianconeri napisał/a:
Odezwiesz się głosem wyższym niż tonacja C-DUR to się ostrzelają z shotgunów bo zakłócisz ciszę i spokój na rynku :D

hehe i jeszcze w telewizji będzie jacy to kibice Sandecji nie są ;)

[Profil] [PM] [E-mail]

Plemnik

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:24   

No w sumie jak na rynku by zaczęli strzelać na afera by się dość duża zrobiła
[Profil] [PM] [E-mail]

Bioły_NS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:28   

Plemnik napisał/a:
No w sumie jak na rynku by zaczęli strzelać na afera by się dość duża zrobiła

z całą pewnością ;)

[Profil] [PM] [E-mail]

sandeczanin

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:31   

500 kibiców na 100 lecie tego chcecie no to macie...Piekarz, wędliniarz i bramkarzyk-"moja"-historia o tym jak w kilka miesięcy rozpie**** święto na które czekało wielu wiele lat...
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:40   

sandeczanin napisał/a:
500 kibiców na 100 lecie tego chcecie no to macie...Piekarz, wędliniarz i bramkarzyk-"moja"-historia o tym jak w kilka miesięcy rozpie**** święto na które czekało wielu wiele lat...

Proponuję nieco stonować nastroje i trochę bardziej zainteresować się tematem. Pierwszym krokiem niech będzie próba ukierunkowania swoich emocji na poszczególne "formacje" mające wpływ na to co dzieje się w Sandecji.

- Urząd Miasta
- Zarząd MKS Sandecja
- Policja

Jeśli miałbym przyznawać gwiazdki to wyglądałoby to tak:
- **
- *
-
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

maniekKKS
Sądecki KKS

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 22:55   

Szczerze mówiąc spodziewałem się że "nasze święto" będzie wyglądało zupełnie inaczej.Ja też z niecierpliwością czekałem na obchody naszej Stulatki a tu co??Wydaje mi się że zabawa i doping będzie porównywalny z dopingiem na meczu z Wartą.Myślałem że młyn na Ruchu będzie taki wielki albo i większy niż na pamiętnym meczu z Górnikiem Zabrze.Mam nadzieję że do żyje chwili w której Sandecja będzie obchodziła 200 lat haha jedyna optymistyczna i pocieszająca myśl jaka mi przychodzi do głowy ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice
[ ZAMKNIĘTY ]