Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:20 |
Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 17:27 Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc
|
|
|
Sandecja II Nowy Sącz - Orkan Szczyrzyc 25 sierpnia, 17:30
na Kilinskiego czy na Starcie? wie ktoś? |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Sączersik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 21:39
|
|
|
Napewno na Starcie.................................. |
|
|
|
 |
kmks
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 10:32
|
|
|
Mecz rezerw na Starcie o 17.30 !! Kto ma czas to na start. |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:24
|
|
|
Sandecja II - Orkan 3-1
Strzelcami bramek : Małek Fałowski i Serafin |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 20:58
|
|
|
Fałowski kolejny mecz i kolejna bramka. W związku z kontuzją Kowalczyka i fatalną formą Bagnickiego, może ten młody snajper dostanie szansę? |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Sączersik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 21:25
|
|
|
Serafin........ o nim nie mozna zapominac i o Szczepańskim |
|
|
|
 |
Chessjan
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 21:31
|
|
|
Mnie zaimponował Serafin przy drugiej bramce, gdzie zaprezentował profesorski spokój i świetną technikę. Nic nie ujmując Fabianowi, to właśnie Arka widziałbym jako uzupełnienie napadu (choć dziś w meczu grał raczej jako prawy ofensywny pomocnik - nominalnie jest jednak napastnikiem).
Bardzo ładny też gol Małka z wolnego. Natomiast pierwszy gol Fałowskiego to wykorzystanie dokładnego dośrodkowania z prawej strony.
W ogóle nasze młode (w większości) zaplecze gra fajną piłkę. Wybranie się na mecz w środowe popołudnie, przy idealnej pogodzie, było niegłupim pomysłem na miłe spędzenie czasu.
--
Pozdrawiam,
Chessjan |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 00:47
|
|
|
Ano oczywiście. Zapomniałem o Serafinie. Mam nadzieję że nasi młodzi dostaną szansę od trenera Wójtowicza :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 12:39
|
|
|
Chessjan napisał/a: | Mnie zaimponował Serafin przy drugiej bramce, gdzie zaprezentował profesorski spokój i świetną technikę. Nic nie ujmując Fabianowi, to właśnie Arka widziałbym jako uzupełnienie napadu (choć dziś w meczu grał raczej jako prawy ofensywny pomocnik - nominalnie jest jednak napastnikiem).
Bardzo ładny też gol Małka z wolnego. Natomiast pierwszy gol Fałowskiego to wykorzystanie dokładnego dośrodkowania z prawej strony.
W ogóle nasze młode (w większości) zaplecze gra fajną piłkę. Wybranie się na mecz w środowe popołudnie, przy idealnej pogodzie, było niegłupim pomysłem na miłe spędzenie czasu.
--
Pozdrawiam,
Chessjan |
Zygmunt wrzucał |
|
|
|
 |
|