Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Pogoń - Sandecja
Autor Wiadomość
wawus1986
PoProStu

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 09:40   Pogoń - Sandecja

Kolejny mecz, kolejne nadzieje ...

Bianconeri

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 13:09   

Z kącika statystyka:

http://www.sandecja.org/1..._z_Sandecja.htm

Historia spotkań, na razie do przodu, z taką grą jak obecnie to się pewnie w sobotę wyrówna.
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 13:59   

Po falstarcie rundy i 3 slabych meczach obstawiam 2:0 dla Pogoni. Raczej to zawodnicy ze Szczecina caly mecz beda gryzli trawe i walczyli, gdyz bronia sie przez spadkiem. Niestety przegramy.
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 14:12   

Trudno wytypować,albo Sandecja "odpali" i zdobędzie 3pkt,albo przegra kilkoma bramkami.Remisu raczej w tym meczu nie będzie.

AdoDC

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 14:15   

Ja właśnie liczę że wywieziemy punkt ze Szczecina zwłaszcza że oglądając skróty meczów Pogoni można zauważyć że też nic wielkiego nie grają... Ostatnio u nich zaczyna dłuższej niż "ogony" grać Zawadzki, ciekawe jak się zaprezentuje przeciwko byłej drużynie. Tak czy inaczej trzeba życzyć naszym powodzenia.Niech NASZYM gra "zaskoczy" i nas mile zaskoczą...

Grubas_KKS, nawet nie strasz kilkoma bramkami :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Kmicic

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 14:19   

Eee tam. Trochę optymizmu!!! Może akurat mecz się nam ułoży, zacznie coś w końcu wchodzić. Pogoń też nie gra jakiejś rewelacji.
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 14:28   

Cytat:
Marcin Woźniak: Miło wspominam Pogoń

- Fajnie będzie spotkać starych znajomych, chwilę pogadać no i powalczyć na boisku - mówi Marcin Woźniak, który jeszcze nie tak dawno bronił barw Pogoni Szczecin. Rozmawiał Daniel Trzepacz.

Już za kilka dni przyjedziesz z Sandecją do Szczecina. Ciśnienie troszeczkę się podnosi?

- <śmiech> Jeszcze nie wiem czy pojadę, bo trener kadrę na mecz w Szczecinie trzyma jeszcze w tajemnicy. Jednak jeśli przyjdzie mi zagrać w Szczecinie to będzie to dla mnie wyjątkowe spotkanie. Fajnie będzie spotkać starych znajomych, chwilę pogadać no i powalczyć na boisku.

Będziesz chciał coś komuś udowodnić w tym meczu?

- Nie. Nie mam nikomu nic do udowodnienia. Z Pogonią rozstałem się w dobrych nastrojach. Trochę czasu w Szczecinie spędziłem i miałem okazję do tego aby pokazywać się z jak najlepszej strony. Może w ostatnim półroczu tych okazji było mniej. Teraz jest to już przeszłość. Napewno miło wspominam okres gry w Pogoni.

No właśnie, jak wspominasz Pogoń i Szczecin?

- Tak jak już mówiłem był to dla mnie bardzo fajny okres, który dobrze wspominam. Były też momenty gorsze jednak zdecydowanie przeważają te przyjemne. Pogoń to zespół, któremu życzę jak najlepiej.

W ostatnich spotkaniach nie wiedzie Wam się najlepiej. Tylko jeden punkt w trzech spotkaniach.

- Niestety zaczęliśmy od falstartu. Tak jak mówisz, zdobyliśmy tylko jeden punkt, a była spora szansa na więcej. Dlatego teraz chcemy zamazać w pamięci ten nieudany początek i w Szczecinie powalczyć o pełną pulę.

Rozmawiałeś już z kolegami z Pogoni na temat zbliżającego się meczu?

- Nie jeszcze nie miałem okazji. Dziś zadzwonię do kilku chłopaków. Może uda mi się wyciągnąć jakieś ciekawe informacje <śmiech>

Jaki wynik w Szczecinie Was zadowoli?

- Jedziemy z myślą o zwycięstwie jednak o to w Szczecinie będzie bardzo trudno. Pogoń nie zaczęła dużo lepiej od nas i też zależy jej na zdobywaniu punktów. Myślę, że kibice, którzy przyjdą na ten mecz zobaczą ciekawe widowisko.

Pomagasz trenerowi Kurasowi w rozpracowaniu Pogoni?

- Nie. Wydaje mi się, że trener sam sobie z tym poradzi. Jeszcze nie tak dawno pracował niedaleko Szczecina i zapewne miał okazję oglądać Pogoń w akcji. Ja sam oglądałem w telewizji mecz z ŁKS-em. Miałem też okazję zobaczyć większą część spotkania z KSZO. Wiem, że trener Płatek wprowadza w składzie sporo roszad, bo szuka optymalnego rozwiązania. U nas też zanosi się na zmiany w składzie, a plusem tylko jest to, że nikt nie narzeka na kontuzję.

Jeśli miałbyś typować wynik w tym meczu to jaki byś obstawił?

- Jak ja nie lubię typować... W Szczecinie będzie ciężko o zwycięstwo... Myślę jednak, że wygramy 2:1.

www.pogonszczecin.info

Bedzię cięzko bo nie wiadomo czego spodziewać się po naszej drużynie.
Pierwszy mecz z GKP = wielka niewiadoma,bo boisko było złę
Mecz w Świnoujściu = podobno graliśmy zajebiscie ale przegraliśmy
Mecz z Ruchem = wszyscy widzieli że dobrze to nie wyglądało
W każdym meczu obijaliśmy słupki i poprzeczki.Podobno zabrakło szczęścia. A o szczęście w meczu z Pogonią będzie cięzko ;] Pogoni w dotychczasowych meczach wiosennych wyjątkowo sprzyjało szczęście. W meczu z ŁKS-em bramka z karnego w 97 minucie, w meczu w Ostrowcu nieuznana prawidłowa bramka dla KSZO, a w ostatnim meczu z Flotą ogrom sytuacji strzeleckich w pierwszej połowie stworzonych przez rywali Pogoni a w dodatku szczęsliwa bramka strzelona grając w dziesięciu.

Jeśli tego meczu nie wygramy będzie bardzo zle,ja jednak jestem dobrej myśli i typuję 2:1 dla nas.
[Profil] [PM]

puciex

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 14:53   

mimo uwielbienia dla Sandecji to niestety wydaje mi się, ze bedzie 2:0 dla Pogoni. Niewierze w ten sklad i trenera.
[Profil] [PM] [E-mail]

Seba

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 16:54   

Będzie dobrze, 2:0 dla SANDECJI !!!

Rafalsky

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 17:52   

już nie wypada przegrywać, a tym bardziej z 14tą drużyną w tabeli. Myślę że będzie 2-1 dla Nas.
[Profil] [PM] [E-mail]

zagata1

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 17:57   

optymistycznie 3-0 pesymistycznie 6-0 dla Pogoni ale obym się mylił.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kmicic

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 18:02   

zagata1 napisał/a:
Moje pesymistycznie nie jest tak pesymistyczne jak Twoje optymistycznie. Obyś się mylił.
[Profil] [PM]

Woojtek

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 18:26   

zagata1 napisał/a:

6:0 dla Pogoni?!?!
Pogoń u siebie ma gorszy bilans od nas, w rundzie jesiennej 3 remisy, ekipa słaba, walczy o utrzymanie.
Za nic nie rozumiem tego Twojego typowania.

A wg. Mnie albo remis, albo porażka jednobramkowa.
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 18:28   

Mi się wydaje, że w najgorszym wypadku bedzie remis, wierze ze trener ma patent na Pogon i mam nadzieje ze nie odda punktow swojej ukochanej drozynie, aby sie utrzymala w lidze
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sro Mar 23, 2011 20:18   

a ja wierze ze wy wierzycie ze pilkarze wierza w trenera ktory tez wierzy ze w koncu cos mu wyjdzie i uwierzy w slowa prezesa ktory mowi ze wierzy w trenera i go nie wypierdoli

stawiam x2

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]