Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja Nowy Sącz -Termalica Bruk-Bet Nieciecza |
Autor |
Wiadomość |
biker_ns
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 12:27 Sandecja Nowy Sącz -Termalica Bruk-Bet Nieciecza
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz -Termalica Bruk-Bet Nieciecza 30.04.2010 sobota godz.19.00
Mecz zapowiada się na zacięty bo goście maja nóż na gardle i każdy punkt jest dla nich na wagę złota,choć podobnie zapowiadał się mecz z Kolejarzem,a jak się skończył pamiętamy.
Proszę o komentarze i prognozy.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 12:50
|
|
|
Jak dla mnie akurat ten mecz Nasi piłkarze muszą wygrać i zrehabilitować się za tę "frajerską" przegraną u Nich na wsi... Sandecja musi "przyłożyć" rękę do tego, aby w 1 lidze nie grały więcej takie "wiejskie" klubiki znikąd !! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 14:19
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Jak dla mnie akurat ten mecz Nasi piłkarze muszą wygrać i zrehabilitować się za tę "frajerską" przegraną u Nich na wsi... Sandecja musi "przyłożyć" rękę do tego, aby w 1 lidze nie grały więcej takie "wiejskie" klubiki znikąd !! |
W całej rozciągłości zgadzam się z przedmówcą. Jeden już wyjechał z Kilińskiego z odpowiednim bagażem. Marzy się, aby drugi wyjechał z podobnym. Co nie oznacza oczywiście, że mecz będzie łatwy - moim zdaniem Nieciecza ma nieco większy potencjał niż Kolejarz i zdaje się być jeszcze bardziej zmobilizowana do walki o utrzymanie. Mimo wszystko oczywiście prognozuję zwycięstwo naszych. |
|
|
|
 |
SG36
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 15:27
|
|
|
bedzie wysoki wynik zwycieski dla Sandecji w zemscie za ten mecz u nich gdzie przegraliśmy i zobaczyliśmy "piekny" stadion wsród kukurydz |
Ostatnio zmieniony przez Maerqin Sro Kwi 27, 2011 15:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Daroko
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 19:38
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - Nieciecza, godz. 19:00, sędzia: Mariusz Trofimiec (Kielce). |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:53
|
|
|
Liczę na konkretne zwycięstwo 4:0. |
|
|
|
 |
hajduk1
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
wacek
Hamburg
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 12:56
|
|
|
Mam pytanie czy sa jakies szanse na relacje wideo,pozdrawiamy z Hamburga |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 12:58
|
|
|
Nie bałdzo niestety |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
marcinj161
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 13:30
|
|
|
Na relacje wideo nie ma szans, TVP robi sobie żarty z 1. Ligi. Z tego, co zauważyłem przeglądając internet, relację radiową planuje RadioGol.pl. Szczegóły na tej stronie: http://www.radiogol.pl/program
Witam wszystkich kibiców Sandecji Nowy Sącz :)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 14:58
|
|
|
Wczoraj słyszałem w RMF MAX że od dzisiaj czy za tydzień rusza jakaś tv MKSSANDECJA gdzie mecze będą puszczać na żywo ale to może jakieś bujdy
Kiedyś był aktywny taki link http://sandecja.i24.pl/ (kamera monitoringu) |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
wacek
Hamburg
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 15:18
|
|
|
No wlasnie na tym linku ogladalismy mecz w Hamburgu,ale potem juz nie dzialal. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 15:32
|
|
|
Cytat: | No wlasnie na tym linku ogladalismy mecz w Hamburgu,ale potem juz nie dzialal. |
Prawa do transmisji ma TVP Sport. Z tego pewnie powodu kolejne sie juz nie pojawily.
Cytat: | Na relacje wideo nie ma szans, TVP robi sobie żarty z 1. Ligi. Z tego, co zauważyłem przeglądając internet, relację radiową planuje RadioGol.pl. Szczegóły na tej stronie: http://www.radiogol.pl/program |
Z tego co zauwazylem to przegladajac internet dowiedziales sie nie tylko o samej transmisji ale rowniez i o tym ze bedziesz to spotkanie w tym radiu komentowal ?;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
marcinj161
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 16:17
|
|
|
Nie chciałem, aby zabrzmiało to jak reklama. Tak, jestem pracownikiem tego radia i będę ten mecz komentował ;) A co do transmisji 1.Ligi w TV, to chciałbym, aby Polsat się zainteresował tymi rozgrywkami, kilka lat temu pokazywał je bardzo dobrze:) Jest Polsat Futbol, tam można pokazać wiele meczów, ale cóż walczą o Ekstraklasę w sojuszu z Canal+. |
|
|
|
 |
|