Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja : KSZO |
Autor |
Wiadomość |
K@KS

|
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 19:23 Sandecja : KSZO
|
|
|
Gramy niby o nic, ale z jedną najsłabszych ekip naszej ligi. Myśle, że wypadało by się odpowiednio pożegnać i tak jak mówił trener Kuras obiecując Klucbzorkowi "nie odpuścić meczu z KSZO"
Sandecja udowodniła w ostatniej kolejce, że dalej gra swoje, przy takim nastawieniu w sobotę stawiam na 2:0 dla nas i spuszczenie KSZO do II ligi. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 21:25
|
|
|
Mam nadzieję, że wygramy.
Choć z drugiej strony martwię się, że zwycięstwo "zaciemni rzeczywisty obraz" tego sezonu...:D |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 06:36
|
|
|
wierzę w sportową postawę naszych trawo zjadaczy. My wygrajmy a o utrzymanie niech się martwią w własnym zakresie inni
Poza tym wydaje mi się że dla kilku zawodników to ostatnia szansa by przekonać trenera do tego by na nich postawił w kolejnym sezonie, myślę tu przede wszystkim o napastnikach Kowalczyku i Chmieście bo oni nie przekonują postawą na boisku... |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 08:06
|
|
|
Radek tyle, ze boje ze Kuras sie zakochał w Chmiescie i swoja miłość nie odrzuci... |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
polak_ns
|
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 13:17
|
|
|
TYLKO ZWYCIĘSTWO ! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 06:40
|
|
|
jak ktoś jest na kupnie bramy garażowej to niech się na mecz wybierze :)
Mecz Sandecji z atrakcjami
I LIGA PIŁKARSKA. Na wieńczący rozgrywki sobotni mecz Sandecji z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski wybrać się warto nie tylko dla czysto sportowych emocji, lecz także z uwagi na przygotowywane atrakcje.
Ich inspiratorem jest firma Wizard-Sport, oficjalny reprezentant ubierającej piłkarzy z Nowego Sącza firmy Kelme. W roli głównej wystąpi wszak Andrzej Wiśniowski szef sponsorującego Sandecję przedsiębiorstwa parającego się produkcją bram garażowych. Jest on fundatorem pucharów, które w przerwie spotkania wręczone zostaną trzem zawodnikom biało- czarnych: najrówniej przez cały sezon grającemu piłkarzowi, futboliście uznanemu za odkrycie roku oraz najlepszemu bramkarzowi. Ich nazwiska utrzymywane są w tajemnicy. Wiadomo natomiast, że puchar "Dziennika Polskiego" dla najskuteczniejszego snajpera przypadnie w udziale Arkadiuszowi Aleksandrowi, który mimo absencji w dziesięciu spotkaniach, 13 razy pokonywał bramkarzy przeciwników. Przez Andrzeja Wiśniowskiego dowartościowani zostaną także obecni na trybunach kibice. Niektórzy z nich znajdą się w posiadaniu gadżetów klubowych o łącznej wartości 4 tys. zł. Do wygrania będą m.in. piłki-pufy z logo Sandecji i firmy Wiśniowski, a największy szczęściarz wylosuje bramę garażową.
(DW) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 07:34
|
|
|
z nieba mi to spadlo ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 16:41
|
|
|
radziufan napisał/a: | Jest on fundatorem pucharów, które w przerwie spotkania wręczone zostaną trzem zawodnikom biało- czarnych: najrówniej przez cały sezon grającemu piłkarzowi, futboliście uznanemu za odkrycie roku oraz najlepszemu bramkarzowi. Ich nazwiska utrzymywane są w tajemnicy. |
Kurde kim może być ten najlepszy bramkarz?? Przecież tylu ich grało w 1 składzie, że hoho no chyba, że mamy innego dobrego bramkarza ale oszczędzamy go na okres przygotowawczy. ;)
A żeby nie było offtop
to mój typ to remis 1:1. |
|
|
|
 |
Rafalsky
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 20:28
|
|
|
mam nadzieję że nasi kopacze myślami jeszcze nie są na wakacjach i stawiam na 3:1 dla Nas. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 23:50
|
|
|
2:0 |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 10:38
|
|
|
A mi sie cos wydaje ze to bedzie dosyc fajne pozegnanie tego sezonu przez naszych pilkarzy i wygraja wysoko 4:0 ! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 14:53
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, godz. 17:00, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce).
W tym sezonie sędziował nam już w meczu z Górnikiem Łęczna. Wtedy wygraliśmy 2 : 0.
Stawiam na powtórkę z rozrywki. |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 15:10
|
|
|
stawiam na 1:1 wole żeby spadł Dolcan |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 16:08
|
|
|
Dolcan nie może spać bo dostanie walkower. Spać może za to KSZO pod pewnymi warunkami. |
|
|
|
 |
|