Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA : Olimpia Grudziądz |
Autor |
Wiadomość |
Wooojtek

|
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 14:22 SANDECJA : Olimpia Grudziądz
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - Olimpia Grudziądz 24 września, 19:00
Wobec naszej wyjazdowej niemocy ( przypomniam, że na wiosnę mamy większość meczy na wyjeździce ) zdecydowanie trzeba wygrywać z takimi zespołami jak Olimpia.
Jako beniaminek radzą sobie w sumie nieźle, potrafili już nawet dwa razy wygrać na wyjeździe z Kolejarzem i Wartą.
Mimo wszystko liczę na może nie piękny, ale skuteczny futbol w naszym wykonaniu i 3-1 w przód. |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 16:38
|
|
|
Z Olimpią Grudziądz zagramy bez Fechnera , w czwartym jego meczu w tym sezonie czwarta żółta kartka... |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 16:44
|
|
|
To tylko świadczy o tym, że walczy i daje z siebie wszystko w każdym meczu. Umiejetności mu ciut brakuje, ale własnie teraz jest szansa dla Makucha, żeby udowodnić swoją wyższość. Wielkie brawa dla Fechnera, że pokazał dotąd nietykalnemu Makuchowi, że tutaj trzeba z********ć. |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 19:17
|
|
|
mecz bedzie bardzo ciężki jak każdy w tym sezonie ale liczę na 2-0 |
|
|
|
 |
anton1910
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 11:41
|
|
|
janusze i reszta społeczenstwa mam takie pytanie!! wpuszcza mnie na rowerze na stadion uchroniarze?? dziadków wpuszczają chyba a młodych ?? jak gupie pytanie to skasować |
|
|
|
 |
matys1812
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 11:44
|
|
|
To zależy po co ci rower. Ja będziesz chciał nim na murawę wjechać albo nim rzucić na nią to cie raczej nie wpuszczą xD |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:17
|
|
|
też się w sumie ostatnio zastanawialem czy na kolajce nie śmignąć na K47 więc odpowiedź z pewnego źródła mile widziana;) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:26
|
|
|
A co za problem zapiąć gdzieś w okolicy stadionu rower i wejść bez niego? |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:28
|
|
|
DNL napisał/a: | A co za problem zapiąć gdzieś w okolicy stadionu rower i wejść bez niego? |
zapiąć to sobie możesz.............:P
A tak na poważnie to chyba nie powinni robić problemów z wejściem na stadion razem z rowerem :) |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:41
|
|
|
Tylko nie zapomnij wziąć karty gwarancyjnej z numerem roweru coby przy bramie mieli co spisać ;)
Może faktycznie klub mógłby postawić jakiś większy stojak na rowery np w okolicach 2 boiska dla zroweryzowanych. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 12:47
|
|
|
kiedyś wjeżdżałem bez problemu(lata temu),ale ostatnio mnie nie wpuścili..kazali rower zostawić przed stadionem |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Grud
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 13:45 Re: SANDECJA : Olimpia Grudziądz
|
|
|
Wooojtek napisał/a: | Sandecja Nowy Sącz - Olimpia Grudziądz 24 września, 19:00
Wobec naszej wyjazdowej niemocy ( przypomniam, że na wiosnę mamy większość meczy na wyjeździce ) zdecydowanie trzeba wygrywać z takimi zespołami jak Olimpia.
Jako beniaminek radzą sobie w sumie nieźle, potrafili już nawet dwa razy wygrać na wyjeździe z Kolejarzem i Wartą.
Mimo wszystko liczę na może nie piękny, ale skuteczny futbol w naszym wykonaniu i 3-1 w przód. |
Witam i pozdrawiam kibiców z Nowego Sącza myślę że mecz będzie zacięty i obfitujący w mega sytuacje.Wygra lepszy <Olimpia< W Grudziądzu także moi a resztę życzę Wam samych zwycięstw!!!! w 1 lidze!!! 1-2! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 16:20
|
|
|
1980_NS napisał/a: | To tylko świadczy o tym, że walczy i daje z siebie wszystko w każdym meczu. Umiejetności mu ciut brakuje, ale własnie teraz jest szansa dla Makucha, żeby udowodnić swoją wyższość. Wielkie brawa dla Fechnera, że pokazał dotąd nietykalnemu Makuchowi, że tutaj trzeba z********ć. |
Fechner zapier***a nie tylko na boisku ale także z samego rana po wałach Kamienicy :)
Szacunek dla Niego.To się nazywa profesjonalne podejście do zawodu,praca,praca i jeszcze raz praca.
Fajnie że nasza obrona już się ukształtowała.Wieczny Frohlich,zawsze solidny Woźniak + dwaj zawodnicy,którzy przez dłuższy czas wyróżniali się w rezerwach,Fechner i Midzierski.
W meczu z Olimpią liczę że o pierwszych minut wyjdzie Jędrzejowski.Sądeccy mlodziezowcy spisywali się ostatnio slabo,a do Jędrzejowskiego mozna miec chyba najmniej pretensji o porazki z początku sezonu. |
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 13:14
|
|
|
Sandecja Nowy Sącz - Olimpia Grudziądz, godz. 19:00, sędzia: Marek Opaliński (Legnica). |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 18:49
|
|
|
Zobacz, których piłkarzy trener Mariusz Kuras powołał na sobotnie spotkanie z Olimpią Grudziądz.
Bramkarze: Marek Kozioł, Mariusz Różalski.
Obrońcy: Marcin Dymkowski, Jano Frohlich, Marcin Makuch, Tomasz Midzierski, Marcin Woźniak.
Pomocnicy: Rafał Berlinski, Filip Burkhardt, Milan Durić, Pavel Eismann, Dariusz Gawęcki, Paweł Lesniak, Sebastian Szczepański, Bartosz Szeliga.
Napastnicy: Arkadiusz Aleksander, Marcin Chmiest, Bartosz Wiśniewski.
wtf? gdzie jest Trochim? |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
|