PZPN i Reprezentacja |
Autor |
Wiadomość |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 21:53
|
[Cytuj]
|
|
VIP CHULIGANY W AKCJI :-D:-D MIODZIO http://www.weszlo.com/new...nowych_bandytow |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 22:20
|
[Cytuj]
|
|
Ale by to było groteskowe (zamknięcie vip) :D Ale do tego raczej nie dojdzie, nawet jak się tam ciąć tymi szybami i tulipanami będą :D |
|
|
|
|
Kmicic
|
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 23:19
|
[Cytuj]
|
|
MIETEK :-) TYŚ TO JEST WICHRZYCIEL :-DDD |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
nitroactive
|
|
|
|
|
Kmicic
|
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 08:42
|
[Cytuj]
|
|
hahaa dobre :-)) Odnośnie meczu to mam takie przeczucie że będzie dobrze nawet bardzo. Sam się zastanawiam skąd ten mój spokój co do tego meczu i żaden racjonalny powód mi do głowy nie przychodzi :-) poza tym że jak ktoś przeżył mecz z Angolami na Śląskim w 1993 roku to JEST OPTYMISTĄ I ZAWSZE DA RADĘ :-) kto tam był to wie o czym mówię. |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 20:30
|
[Cytuj]
|
|
K... stadion za 2000000000000000000000000000000000 PLN a murawa jak na K47 po powodzi. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 20:36
|
[Cytuj]
|
|
Maerqin napisał/a: | K... stadion za 2000000000000000000000000000000000 PLN a murawa jak na K47 po powodzi. |
No bo na ch-j nam drenaż jak mamy dach. Parodia!!! |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 22:00
|
[Cytuj]
|
|
wborzecki@gmail.com napisał/a: | hahaa dobre :-)) Odnośnie meczu to mam takie przeczucie że będzie dobrze nawet bardzo. |
Ja też takie miałem...
Tak się teraz zastanawiam czy w polsce jest sens cokolwiek budować, bo albo czegoś nie mamy a jak już mamy to nie potrafimy tego używać :D
Miałem dzisiaj nadzieję że nasi kopacze przegrają w rozmiarach wyzszych niż 0-3. To dawało szansę na wykreowanie przez media klimatu do kruszenia PZPNowskiego betonu Ale...
To co dzisiaj się stało jest podsumowaniem genialnej prezesury Grzegorza L. Przebite zostały wyczyny związane z Finałem Pucharu Polski, Superpucharem Polski, brakiem łączności milicyjnej na -4 poziomie sadionu, nawet zamykanie trybun, i pseudo-walka ze stadionowym bandytyzmem wymięka :D
Ta organizacja nie jest w stanie wpaść na pomysł że skoro stadion ma dach, a prognozy mówią o deszczu, to można by ten dach zamknąć...
PS. Żaden drenaż nie odprowadziłby opadów rzędu 15 litrow na m^2 (o ile takie naprawdę były). No ale jak rzecznik PZPN mówi że spodziewali się deszczu tylko nie wiedzieli że aż taki będzie... Ja padłem, ale...
PS2. Stadion nie kosztował 2 mld ;) |
Ostatnio zmieniony przez nitroactive Wto Paź 16, 2012 22:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rudy
Young-Group '04
|
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 22:04
|
[Cytuj]
|
|
No i to jest smutne bo teraz będą zamknięte trybuny również na narodowym za te transparenty i wieeeeeeeeeeeeeeeeeeelką sektorówkę zasłaniającą ludzi pod nią :D XD
Ale dzisiaj kabaret :D:D:D:D:D |
|
|
|
|
Grzechotnik
|
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2012 04:13
|
[Cytuj]
|
|
ŻYCIE PRZEROSŁO WSZYSTKICH KOMIKÓW ,PRZEŚMIEWCÓW, PARODYSTÓW, MINISTRE I ch** QRWA WIE KOGO W NASZYM KRAJU OD CZASU MIESZKA PIERWSZEGO:-)). TAK TO JEST JAK SIĘ KOLEGÓW NA SYNEKURKI ZAPRASZA O ROZUMIE PACIORKOWCA.
JAK ZNAM ŻYCIE WINNYCH NIE BĘDZIE , NO MOŻE ZNAJDĄ KOZŁA OFIARNEGO BY SIĘ GAWIEDŹ CIESZYŁA/ |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2012 05:05
|
[Cytuj]
|
|
Donald ma już nie tylko Tolę…, zaliczył kolejny blamaż. BUHAHAAAAA
TAK MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO ŻEBY TEN CAŁY SYF WYSZYDZIĆ http://www.youtube.com/wa...d&v=icBXQ4DLfDs |
|
|
|
|
|