Przesunięty przez: rudeboyz Nie Wrz 05, 2021 20:27 |
Zimowisko 2012/2013 |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 18:55 Zimowisko 2012/2013
|
|
|
Coś działamy?
Przerabialiśmy bilardy, gokarty itp można pomyśleć o czymś jeszcze.
W tamtym roku było zaproszenie na ten "paintball laserowy".
Ktoś coś? |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 22:00
|
|
|
ja zorganizuje bilarda jak co roku, jestem juz po wstepnej rozmowie w sparwie lokalu....prawdopodobny termin to jeden z feryjnych piatków czyli 19 lub 26 styczen. Jest pomysl zeby do gry zaprosic kilku naszych zawodnikow ale z racji ze nasze spotkanie z rzecznikiem sie narazie opóźnia to i żadnych szczegołów z tym związanych narazie nie mam |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 10:38
|
|
|
Ja obiecałem rok temu, że wrócimy na gokarty więc wywiążę się z tego. Termin nie wcześniej jak połowa stycznia. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 20:00
|
|
|
ja obiecalem rok dwa i trzy lata temu wczesniej pewnie tez, ze w przyszlym roku rowniez bedzie agrest wiec wywiaze sie z tego ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2012 20:33
|
|
|
radziufan napisał/a: | ja zorganizuje bilarda jak co roku, jestem juz po wstepnej rozmowie w sparwie lokalu....prawdopodobny termin to jeden z feryjnych piatków czyli 19 lub 26 styczen. Jest pomysl zeby do gry zaprosic kilku naszych zawodnikow ale z racji ze nasze spotkanie z rzecznikiem sie narazie opóźnia to i żadnych szczegołów z tym związanych narazie nie mam |
Jak 19.01 to ja sie pisze :)
Pozdro |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Wto Gru 11, 2012 22:08
|
|
|
"Ziomowisko" ;) w tym roku musi być i pomijając powyższe to czasu starczy na wiele:)
Jest "wstępna" wizja kibolskiego kuligu (kwestia śniegu;)
Obobiście mam chytry plan przeciągnąć chętnych przez ścianke wspinaczkową na zasadzie bardzo amatorskich "zawodów" ;)
Może uda się ruszyć tym razem zorganizowaną grupą na narty... kwestia kasy i czasu by to wszystko pochytać.
Coś z tego na pewno się uda:) |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2012 23:40
|
|
|
Dzisiaj na SKS poszły deklaracje co do tegorocznego ziomowiska :)
Myślę że w najbliższych dniach pojawi się pełny harmonogram zajęć dla kiboli i fanek Sandecji. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości :) |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2012 12:06
|
|
|
bodajże dwa lata temu Stowarzyszenie organizowało turniej w piłkarzyki stołowe, jakieś plany żeby powtórzyć takie rozgrywki ? ;) |
|
|
|
 |
|