Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Sandecja - Kolejarz Stróże
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Cze 06, 2013 19:28   Sandecja - Kolejarz Stróże

nasze niby derby, zapewne osatnia szansa by zobaczyc niektórych grajków bo znając życie transferowa karuzela wystartuje na nowo :D

zapraszamy do dyskusji

kibicfan

Wysłany: Pią Cze 07, 2013 08:15   

Chęć odejścia z drużyny zgłosił rozgrywający i kapitan Paweł Nowak, co trochę dziwi gdyż zwykło się mówić ze kapitan opuszcza tonący okręt ostatni.
A że Sandecja tonie, zarówno sportowo jak i organizacyjnie, to nie ma najmniejszych wątpliwości, co dobitnie pokazał ten sezon który na szczęście już się kończy.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Pią Cze 07, 2013 08:33   

Do gry wg mnie za dużo nie wnosił a za pieniądze które ma w kontrakcie (bo czy je dostaje to nie wiem :)) lepiej poszukać 2 innych.

Co do meczu to będzie ciężko, nie miałbym nic do powtórzenia 6:2 ale ze skromnego 1:0 tez będę bardzo zadowolony.
[Profil] [PM] [E-mail]

kks13
Saczersik

Wysłany: Pią Cze 07, 2013 22:35   

Przedsprzedaż biletów to jakaś masakra. Na drzwiach pisze że bilety sprzedawane od 8;00 , przychodzę 8:15 , wszedłem do budynku ,dostałem info od pań tam pracujących że nie ma kasjerek i mam czekać.Czekam 10min przychodzi pani otwiera drzwi , jakiś gości włącza laptopa i mówi że sprzęt się musi dobrze rozgrzać i mam czekać.Mało tego gościu wpisywał pesel z 10 razy i mówi że musi zadzwonić i się skonsultować bo nie wie co dalej ma robić. Wszystko zajęło mi z 30min, jakaś masakra
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Pią Cze 07, 2013 23:37   

kks13, kup sobie karnet,to nie będziesz miał tego typu sytuacji..
Po za tym to wątek sportowy i są odpowiednie działy dotyczące biletów,i tam pisz
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 11:03   

http://www.sportowefakty....z-kolejarz-stro

Mamy mecz z dużymi ubytkami kadrowymi jednych i drugich. Ale to nawet dobrze, rezerwowi będą chcieli się pokazać.
[Profil] [PM] [E-mail]

adamB

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 16:59   

trzeba WYGRAĆ.....

kibicKKS

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 21:09   

adamB napisał/a:
trzeba WYGRAĆ.....

tak chyba w totolotka i pogonić to całe towarzystwo wzajemnej adoracji
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 21:39   

Pięknie posumowany sezon.

Piłkarzyki zapowiadali walkę w derbach? Pogratulować ambicji,zaangażowania i walki w dzisiejszym meczu.

Jedyny piłkarz,któremu ostatnio zależało na Sandecji to Borovicanin.Najpierw fajnie pokazał się z Cracovią a dzisiaj kilka razy szarpnął lewa stroną i strzelił piękną bramkę.

Szacun dla piłkarzy Kolejarza,którzy dzisiaj pokazali jak się walczy i przede wszystkim walką pokonali naszych przebierańców.

Wyjść w koszulkach domagając się kasy to można,ale już udowodnić na boisku,ze się na tę kasę zasługuje to już nie łaska?

A trener Hajdo to gdzie się dziś podziewał? O ile sobie dobrze przypominam to Wójtowicz,gdy dostał karę i nie mógł zasiadać na ławce trenerskiej to skakał przy sektorze A i darł ryja ile można na piłkarzy. Na naszej ławce trenerskiej dzisiaj cisza i spokój...

Trener Cecherz - mistrz!! Gość pokazuje kto rządzi i dzieli w szatni. Cały mecz świetnie kierował zawodnikami. Takiego gościa byłoby potrzeba do tej naszej bandy kopaczy,z których po dzisiejszym "widowisku" chyba nikt nie zasługuje na reprezentowanie barw Sandecji.

Kończymy beznadziejny sezon w fatalnym stylu.Zaledwie 3 wygrane mecze na wiosnę.Hajdo miał o niebo lepszych piłkarzy niż Araszkiewicz ze Świeradem a wynik,który osiągnął jest fatalny. W zeszłym roku otrzymaliśmy się,ale to było pierwsze ostrzeżenie. Ten sezon to było ostrzeżenie nr 2. Boję się,ze trzeciego może już nie być...
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 21:46   

Jezeli w tym klubie nie dojdzie do radykalnych zmian to był to ostatni nasz sezon w I lidze. W klubie nie ma kasy, zaraz nie będzie zawodników bo lista tych co chcą odejść jest bardzo długa.
Wszystko jest postawione do góry nogami, klub jest fatalnie zarzadzany, piłkarze olewają wszystko i wszystkich- zero ambicji, trener- słaby, działacze jeszcze gorsi, kasa pusta jak bęben. Wyglada to kur.. tragicznie.
[Profil] [PM] [E-mail]

Biancos

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 22:08   

matys5392 napisał/a:
Pięknie posumowany sezon.

Piłkarzyki zapowiadali walkę w derbach? Pogratulować ambicji,zaangażowania i walki w dzisiejszym meczu.

Jedyny piłkarz,któremu ostatnio zależało na Sandecji to Borovicanin.Najpierw fajnie pokazał się z Cracovią a dzisiaj kilka razy szarpnął lewa stroną i strzelił piękną bramkę.

Szacun dla piłkarzy Kolejarza,którzy dzisiaj pokazali jak się walczy i przede wszystkim walką pokonali naszych przebierańców.

Wyjść w koszulkach domagając się kasy to można,ale już udowodnić na boisku,ze się na tę kasę zasługuje to już nie łaska?

A trener Hajdo to gdzie się dziś podziewał? O ile sobie dobrze przypominam to Wójtowicz,gdy dostał karę i nie mógł zasiadać na ławce trenerskiej to skakał przy sektorze A i darł ryja ile można na piłkarzy. Na naszej ławce trenerskiej dzisiaj cisza i spokój...

Trener Cecherz - mistrz!! Gość pokazuje kto rządzi i dzieli w szatni. Cały mecz świetnie kierował zawodnikami. Takiego gościa byłoby potrzeba do tej naszej bandy kopaczy,z których po dzisiejszym "widowisku" chyba nikt nie zasługuje na reprezentowanie barw Sandecji.

Kończymy beznadziejny sezon w fatalnym stylu.Zaledwie 3 wygrane mecze na wiosnę.Hajdo miał o niebo lepszych piłkarzy niż Araszkiewicz ze Świeradem a wynik,który osiągnął jest fatalny. W zeszłym roku otrzymaliśmy się,ale to było pierwsze ostrzeżenie. Ten sezon to było ostrzeżenie nr 2. Boję się,ze trzeciego może już nie być...

Daj już spokój z tym Borovicaninem, zakochałeś sie czy jak? Rozumiem, że lubisz tego zawodnika ale przesadnie go faworyzujesz. To, że dziasiaj strzelił bramkę nie znaczy, że był wyraźnie lepszy od innych zawodników. Ja dzisiaj równie duże zaangażowanie widziałem u Czerneckiego, Mroźińskiego, Szczepańskiego czy Bębenka. W tej drużynie trzeba na pewno coś zmienić, ale nie wydaje mi się, że dobrą opcją będzie ponowne zmienianie połowy składu. Myślę, że należy odpalić kilku najsłabszych grajków i kupic ze 2 zawodników którzy będą realnym wzmocnieniem. Lecz zanim zaczniemy kogokolwiek sprowadzać, trzeba najpierw zacząć płacić grajkom...
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 23:24   

Biancos napisał/a:

Daj już spokój z tym Borovicaninem, zakochałeś sie czy jak? Rozumiem, że lubisz tego zawodnika ale przesadnie go faworyzujesz. To, że dziasiaj strzelił bramkę nie znaczy, że był wyraźnie lepszy od innych zawodników. Ja dzisiaj równie duże zaangażowanie widziałem u Czerneckiego, Mroźińskiego, Szczepańskiego czy Bębenka. W tej drużynie trzeba na pewno coś zmienić, ale nie wydaje mi się, że dobrą opcją będzie ponowne zmienianie połowy składu. Myślę, że należy odpalić kilku najsłabszych grajków i kupic ze 2 zawodników którzy będą realnym wzmocnieniem. Lecz zanim zaczniemy kogokolwiek sprowadzać, trzeba najpierw zacząć płacić grajkom...

Jasne,ze lubie tego zawodnika,bo dzisiejszym meczem pokazał,ze jako jeden z nielicznych w tym zespole ma jaja,ale oceniam tylko jego poziom sportowy.W dzisiejszym meczu oprócz pięknej bramki przeprowadził 2-3 rajdy,przypominające tego starego "Bora". To własnie takie akcje mogą zmobilizować resztę druzyny do lepszej gry.

Co do Czarneckiego to obok Giela i Tuszyńskiego jest to jeden z pozytywnych transferów zimowego okienka.Jeśli będą chcieli zostać w klubie to akurat tę trójkę jak najbardziej widziałbym w Sandecji. Czarneckiemu potrzeba dobrego partnera do środa obrony.

Co grali dzisiaj Bębenek i Szczepański? W mojej opinii to nasza druga linia dzisiaj nie istniała. Przypomnij sobie obrazek z drugiej polowy,kiedy to zrezygnowany Makuch ruszył sam do przodu na kilku przeciwników,bo zaden kolega z pomocy nie raczył mu wyjśc do piłki.

Co do tej przebudowy drużyny to i tak większość piłkarzy jest albo wypożyczona albo opłacana przez prywatnych sponsorów,wiec trzeba się liczyć,ze znów możemy miec problemy ze skompletowaniem składu na pierwszy mecz.

Skoro jest tak tragicznie to albo:
a)spadniemy i zaczniemy wszystko od podstaw
b)znajdziemy nowego sponsora,który chociaż na chwilę podratuje finansowo klub
c)zrobimy fuzję z Kolejarzem i bedziemy liczyc na senatora Koguta
d)wywieziemy obecny zarząd na taczkach i...? No własnie,co wtedy?
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Cze 08, 2013 23:30   

matys5392 napisał/a:

Skoro jest tak tragicznie to albo:
a)spadniemy i zaczniemy wszystko od podstaw
b)znajdziemy nowego sponsora,który chociaż na chwilę podratuje finansowo klub
c)zrobimy fuzję z Kolejarzem i bedziemy liczyc na senatora Koguta
d)wywieziemy obecny zarząd na taczkach i...? No własnie,co wtedy?

Jeśli to ma być quiz to typuję dwie odpowiedzi C i D :) dobranoc :D
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Nie Cze 09, 2013 00:13   

Matys: Bębenek dzisiaj jak zresztą w każdym meczu schodził do środka po piłkę (robiąc tym samym miejsce Makuchowi) i próbował rozegrać piłkę, stworzyć przewagę. Niestety musi to robić gdyż jako jedyny z pomocników potrafi wygrać pojedynek jeden na jeden, jest kreatywny. Bardzo żałuję, że w pierwszym składzie był wystawiany fatalny Certik a Kosiorowski grał w środku kosztem Mroza. Wtedy może ta pomoc jakoś by wyglądała.
[Profil] [PM]

hasky1910

Wysłany: Nie Cze 09, 2013 01:27   

Pokaz gry dzieciaków kapitalna sprawa. Szkoda że żaden z nich nie powalczy dla Sandecjii.W klubie działa tyle grup młodzieżowych a w pierwszej drużynie brak Sądeczan ;/ Dopóki w kadrze nie będzie wychowanków (których Sandecja ma i to na całkiem dobrym poziomie w skali kraju) dopóty będą do nas przyjeżdżać "farbowane lisy" którzy będą grać W Sandecjii, zamiast grać DLA Sandecjii . A to diametralna różnica.

Co do samego meczu, mnie się bardzo podobał w pierwszej połowie Górski. Aktywny, dużo biegał brał ciężar gry na siebie. Po przerwie troszkę zbladł. Niestety miał być mecz, wyszedł festyn na którym w promocji oddaliśmy Kolejarzowi 3 punkty. Oby po wakacjach było lepiej.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]