Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
czesc i pomoc
Autor Wiadomość
pasybairn

Wysłany: Sro Lip 17, 2013 16:34   czesc i pomoc

Hej Sandecja kibice. Nazywam sie Kenny. Przepraszam, pisze( i mowic) troche po polsku i nie mam polsku slownic . Jestem szkotem i cracovia kibice.jestem cracovia kibice dla 9 lat. Dla 5 lat bylem w Krakow (mieszkalem).Wrocilem do szkotcja 4 lat temu a teraz podrózowac dla mecz.Bede w krakow dla mecz z Ruch ( piatek 2.8.13) i wiem sandecja gra w katowice na sobota (3.8.13). Chciec ogladac mecz. Moge isc z sandecja kibice? Kupic bilet od kibice grupa?
Moj ulubiony polakem pilkarz jest marcin cabaj. Na listopada poszedlem do Cracovia/Sandecja mecz. Tu sezon bede leciec do Krakow na 21/9/13 & 19/10/13. Znadzieja bede mam czas dla Cracovia i Sandecja mezc ten weekendu. sezon 2012-2013 poszedlem to 6 cracovia mecz i 2 polonia warszaw. Prosze pomoc dla 3.8.13.
Czesc
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Lip 17, 2013 19:03   

Ja pierd.ole ... No nie róbcie na siłę z Polski jakiegoś III Świata... Jak jesteś Szkotem to napisz swoje wypociny w swoim języku - angielskim- i na pewno ktoś Ci tutaj z forum odpisze, kulturalnie i na temat w Twoim języku. Pozdrawiam

PS. Jak byś był chińczykiem czy jakimś arabem to wtedy ze znajomością Twojego języka było by o wiele trudniej a nie z angielskim.Boże...

rudeboyz

Wysłany: Sro Lip 17, 2013 23:26   

grubas_KKS, a tam,bez nerwów ...dobrze że się chłopak stara pisać po polsku..jakby na to nie patrzeć to polskie forum:) i on to szanuje,prawdopodobnie skorzystał z jakiegoś translarora,i z Twojej opdowiedzi po przetłumaczeniu gówno zrozumie:))))
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

pasybairn

Wysłany: Czw Lip 18, 2013 00:25   

if you prefer english then that is no problem. i know in poland hugh percent speak english....i only try polish to be polite. still the same help is asked for
regards
[Profil] [PM] [E-mail]

1910...

Wysłany: Sob Lip 20, 2013 10:32   Re: czesc i pomoc

pasybairn napisał/a:
Hej Sandecja kibice. Nazywam sie Kenny. Przepraszam, pisze( i mowic) troche po polsku i nie mam polsku slownic . Jestem szkotem i cracovia kibice.jestem cracovia kibice dla 9 lat. Dla 5 lat bylem w Krakow (mieszkalem).Wrocilem do szkotcja 4 lat temu a teraz podrózowac dla mecz.Bede w krakow dla mecz z Ruch ( piatek 2.8.13) i wiem sandecja gra w katowice na sobota (3.8.13). Chciec ogladac mecz. Moge isc z sandecja kibice? Kupic bilet od kibice grupa?
Moj ulubiony polakem pilkarz jest marcin cabaj. Na listopada poszedlem do Cracovia/Sandecja mecz. Tu sezon bede leciec do Krakow na 21/9/13 & 19/10/13. Znadzieja bede mam czas dla Cracovia i Sandecja mezc ten weekendu. sezon 2012-2013 poszedlem to 6 cracovia mecz i 2 polonia warszaw. Prosze pomoc dla 3.8.13.
Czesc

Wyjazd zorganizowany załatwia się w Nowym Sączu(zapisy w sklepie Alkohole 24) . Ale raczej możesz kupić bilet i podejść pod sektor gości. Nie wiem inni niech się wypowiedzą. Ale nie wiem jak będziesz śpiewał przyśpiewki jak po polsku nie umiesz mówić.
[Profil] [PM]

KKS_FAN

Wysłany: Sob Lip 20, 2013 12:29   Re: czesc i pomoc

1910... napisał/a:
pasybairn napisał/a:
Czesc

Wyjazd zorganizowany załatwia się w Nowym Sączu(zapisy w sklepie Alkohole 24) . Ale raczej możesz kupić bilet i podejść pod sektor gości. Nie wiem inni niech się wypowiedzą. Ale nie wiem jak będziesz śpiewał przyśpiewki jak po polsku nie umiesz mówić.

czy to jest najważniejsze dla Ciebie ?
[Profil] [PM]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Nie Lip 21, 2013 23:00   

Ten gość 1910 jest dobry :) hehehe.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice
[ ZAMKNIĘTY ]