Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Sandecja - Miedź |
Autor |
Wiadomość |
x_cite

|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 13:48 Sandecja - Miedź
|
|
|
Temat piłkarski.
Mecz ma odbyć się w PIĄTEK 9 sierpnia o godz. 18 lub dwie godziny później.
Wynik: 0:0 to i tak bardzo optymistycznie stawiam :)
A tu jeszcze taki link: http://www.sadeczanin.inf...28#.UgDiHUJM49U |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 14:12
|
|
|
Ostatnio udało mi się przewidzieć wynik,wiec i teraz się skuszę: 0:3
Miedz wystartowała słabo,ale na dzień dzisiejszy i ta ekipa jest od nas lepsza.W Katowicach graliśmy najmocniejszym składem,bo na prawdę,nie ma już lepszych piłkarzy w tym zespole,a mimo to przegralismy w kiepskim stylu.
Cudów się nie spodziewam,Miedz wywozi z Sącza 3 punkty. |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 16:10
|
|
|
Ja liczę, że chociaż oddamy celny strzał w pierwszej połowie
A mecz odbędzie się jednak o 19 |
|
|
|
 |
kks1910
kks1910
|
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 11:51
|
|
|
trudny mecz niestety Miedz nie jest w zasięgu Sandecji :(
0-2 dla Miedzi :( |
_________________ " Starałem Się tak życ , aby w godzinie śmierci mógł się raczej cieszyc niż lękac " - Rotmistrz Witold Pilecki |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 15:15
|
|
|
będzie MASA niepodzianych niespodzianek I MY TEN MECZ WYGRAMY :-)
KUMY MIEJCIE WIARĘ W SERCU!! :-)) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 18:15
|
|
|
Włodek ja Ci nie wierzę i w te niespodzianki :P chyba, że będą panie toples latać z drinkami po tym skwarze. Jest teraz 18.15 a mi pokazuje termometr w cieniu 38 stopni!!! chociaż chciałbym się mylić.....;) |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Pią Sie 09, 2013 17:37
|
|
|
3zł za dwie sztuki ! :) dostępne na dzisiejszym meczu... |
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Sie 09, 2013 17:54
|
|
|
TERAZ CZAS NA OSTATNIĄ NIEPODZIANA NIESPODZIANKĘ 3 PUNKTY!! |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 10:32
|
|
|
Wynik przewidziałem, niespodzianek nie było, szara rzeczywistość - teraz wygramy w PP z Flotą 1:0 ;) |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 17:19
|
|
|
On to ma pecha!! powtarzam to jeszcze raz - Piotrek to największy walczak w drużynie Sandecji!!! Dużo zdrowia i szybkiego powrotu na boisko! :) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 17:32
|
|
|
Waleczności nikt mu odmówić nie może, ale umiejętności to on ma słabe.
Kiepskie zawody w wykonaniu Nowaka, Makucha oraz Grzeszczyka. Zwłaszcza ten ostatni był zupełnie niewidoczny. Kompletnie nie rozumiem dlaczego wciąż w składzie występują Certik i Petran. O ile ten drugi jeszcze czasem potrafi zagrać nieźle to Certik wygląda jak amator. Kiepsko porusza się po boisku. Wygląda jakby cały czas był zagubiony. Nie wiem dlaczego na ławce mecz zaczynał Bębenek, który jest najlepszym zawodnikiem Sandecji. Nieźle dzisiaj wyglądał Szczepański oraz Giel, którzy moim zdaniem zaprezentowali się najlepiej w drużynie (oprócz wspomnianego Bębenka). Słaba zmiana Zawiślana. Mam nadzieję że nowy trener nie zrezygnuje z naszych młodych wychowanków, ale zacznie ich wprowadzać jednak bardziej z głową. Do tego wymieniłbym Certika i Petrana na Bębenka i Szarka.
W meczu z Miedzią powiało leciutkim optymizmem. Gra była solidna, w drugiej połowie lepsza, co zapewne wiązało się ze słabszą postawą zawodników z Legnicy. Mam nadzieję że trener Kuźma będzie potrafił to wszystko taktycznie ułożyć, bo fizycznie wygląda to chyba coraz lepiej. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 18:18
|
|
|
Masahiko napisał/a: | Waleczności nikt mu odmówić nie może, ale umiejętności to on ma słabe.
Kiepskie zawody w wykonaniu Nowaka, Makucha oraz Grzeszczyka. Zwłaszcza ten ostatni był zupełnie niewidoczny. Kompletnie nie rozumiem dlaczego wciąż w składzie występują Certik i Petran. O ile ten drugi jeszcze czasem potrafi zagrać nieźle to Certik wygląda jak amator. Kiepsko porusza się po boisku. Wygląda jakby cały czas był zagubiony. Nie wiem dlaczego na ławce mecz zaczynał Bębenek, który jest najlepszym zawodnikiem Sandecji. Nieźle dzisiaj wyglądał Szczepański oraz Giel, którzy moim zdaniem zaprezentowali się najlepiej w drużynie (oprócz wspomnianego Bębenka). Słaba zmiana Zawiślana. Mam nadzieję że nowy trener nie zrezygnuje z naszych młodych wychowanków, ale zacznie ich wprowadzać jednak bardziej z głową. Do tego wymieniłbym Certika i Petrana na Bębenka i Szarka.
W meczu z Miedzią powiało leciutkim optymizmem. Gra była solidna, w drugiej połowie lepsza, co zapewne wiązało się ze słabszą postawą zawodników z Legnicy. Mam nadzieję że trener Kuźma będzie potrafił to wszystko taktycznie ułożyć, bo fizycznie wygląda to chyba coraz lepiej. |
Nie zgodzę się co do Grzeszczyka. Jeszcze nie pokazał pełni umiejętności, ale jak się rozkręci to będzie z niego duży pożytek. Zauważ, że umie przetrzymać piłkę i dużo widzi na boisku. Warto na niego stawiać. Certik faktycznie miał kilka strat, ale czy Zawiślan który go zmienił zagrał lepiej? Moim zdaniem nie. Bębenek faktycznie miał dobre wejście i trzeba na niego stawiać. Petran zagrał bardzo dobry mecz, dobrze się ustawiał, wygrywał pojedynki główkowe i uratował drużynę przed stratą bramki, wybijając z linii. Popełnił dwa błędy. Raz w pierwszej połowie stracił piłkę, ale zaraz odzyskał, no i w ostatniej akcji. Bramka jednak nie padła i to jest ważne. Jak dla mnie Petran musi grać. Wszyscy się podniecają Szarkiem (wielki talent, nie neguję), ale co będzie jak zawali jakąś bramkę? Co wtedy? Wtedy będzie już fe i na ławkę z nim? Sumując, Sandecja się rozkręca. |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 19:03
|
|
|
Bębenek bardzo fajne wejście, dużo fauli na nim więc jest dobrze, Petran no prawda poza tymi dwoma zagraniami to bardzo dobry mecz, co do Grzeszczyka pełna zgoda z flowbone widać, że ma pojęcie.
Natomiast Nowak powinien jeszcze w tym okienku opuścić naszą drużynę, zarabia nie mało a nie gra nic, chowa się za przeciwników nie bierze udziału w akcjach, reszta ekipy gra tak jakby nie chcieli mu podawać.
Szczepański zagubiony, nie wiem co z tym gościem się stało.
To co on pokazuje to jak na rozgrywającego to jakaś parodia być może to nie jest najlepsza pozycja dla niego. Z trybun to dobrze było widać więc mam nadzieję, że nowy trener też to zauważył. |
|
|
|
 |
|