Pytania, uwagi, sugestie ... |
Autor |
Wiadomość |
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 09:53
|
[Cytuj]
|
|
I kiedy oficjalnie odbędzie się feta ?? :) |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
aidos
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 09:59
|
[Cytuj]
|
|
Jedna w Podbeskidziu, a druga po meczu z Wisłą Puławy :), innej możliwości nie widzę. Ale to chyba nie ten temat. |
|
|
|
|
xXkosiarzXx
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 10:33
|
[Cytuj]
|
|
aidos napisał/a: | Jedna w Podbeskidziu, a druga po meczu z Wisłą Puławy :), innej możliwości nie widzę. Ale to chyba nie ten temat. |
Obydwie na pewno zaliczę ;p
Masz rację, zwróciłem uwagę tylko na temat "Pytania, uwagi..", nie sprawdziłem działu |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
|
|
|
|
|
fanatycznie
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 10:42
|
[Cytuj]
|
|
Ja mam nadzieję że forum zostanie w takiej formie jak teraz, ale mocno liczę na nową stronę na miarę naszego klubu, sandecja.tv to bomba ale filmy trzeba wrzucać na YT inaczej to nie ma sensu, mocny krok w przód w social media też by się przydał (sorry ale te grafiki robione teraz na tt/fb wyglądają bardzo amatorsko, jak z lat ubiegłych) |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
|
Sączersi
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2017 16:37
|
[Cytuj]
|
|
fanatycznie napisał/a: | Ja mam nadzieję że forum zostanie w takiej formie jak teraz, ale mocno liczę na nową stronę na miarę naszego klubu, sandecja.tv to bomba ale filmy trzeba wrzucać na YT inaczej to nie ma sensu, mocny krok w przód w social media też by się przydał (sorry ale te grafiki robione teraz na tt/fb wyglądają bardzo amatorsko, jak z lat ubiegłych) |
Prawie stuprocentowa zgoda, szczegolnie w kwestii social media. Jedynie jesli chodzi o forum to jednak liczylbym na jego lekkie odswiezenie, jednoczesnie zostawiajac jego forme taka jaka jest teraz - mam tu na mysli widocznosc dzialow przykladowo. Styl i byc moze silnik jednak jak dla mnie do wymiany - phpBB z 2003 roku jednak nie robi najlepszego wrazenia. |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 10:03
|
[Cytuj]
|
|
Miłosz ogarnij godzinę na forum...bo pokazuje jedną do tyłu... |
|
|
|
|
arek88
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 10:40
|
[Cytuj]
|
|
No wlasnie jest problem od pewnego czasu. Np teraz mam na glownej ze dodales post o 9:03, wchodze w tremat a tu jest o 10:03.
Przy temacie transdery pokazuje mi ze dodano o 9:34, wchodze pokazuje ze dodano o 10:34 a jest 11:34
Ale tak w sumie podejrzewam, ze sa teraz wazniejsze rzeczy ;) |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
|
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 17:13
|
[Cytuj]
|
|
Po przeprowadzce na nowy serwer na forum nie pokazuje mi polskich znakĂłw, tylko jakieĹ znaczki. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
|
SilverCommander
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 17:30
|
[Cytuj]
|
|
@up
Mam to samo. Dzisiaj caĹy dzieĹ jest z tym problem :). |
|
|
|
|
mlodyC
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 17:49
|
[Cytuj]
|
|
Kij z tym, ze nie pokazuje polskich znakow. Ja musiaĹem zrobic konto bez Ĺ, zebym mogl sie zalogowac bo tak pisze, ze nie ma konta mĹodyC na tym forum :D
ZrobiĹem nowe z nazwÄ
mĹodyC i za 3 godziny juĹź go nie byĹo ;dd |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 20:47
|
[Cytuj]
|
|
PRAWDA .
NIECH KUMATE KUMY TO OGARNÄ.
TRZA TRZYMAÄ FASON. |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 21:27
|
[Cytuj]
|
|
A ja wiem dlaczego- bo nowy serwer nie opity! |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
|
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 22:13
|
[Cytuj]
|
|
NOOO JAK SIÄ RODZI .
PÄPKOWE MO BYÄ.
BO JESTEM POLAKIEM
MAM NA TO PAPIER I CAĹY SYSTEM ZACHOWAĹ . |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
|
1500
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 08:49
|
[Cytuj]
|
|
nie mogÄ siÄ zalogowaÄ bo w haĹle mam polskie znaki i dziaĹam z fejk konta:) zagadka kim jestem?:) |
|
|
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 09:18
|
[Cytuj]
|
|
jakos malo kolorowy Twoj nick ;)