Pytania, uwagi, sugestie ... |
Autor |
Wiadomość |
aidos
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 10:03
|
[Cytuj]
|
|
Nikt o tym nie pisze wiÄc moĹźe to tylko u mnie, ale na gĹĂłwnej stronie i wszystkich podstronach do momentu przenosin, polskie litery z ogonkami to krzaczki, natomiast nowe wpisy z ogonkami juĹź wyglÄ
dajÄ
normalnie.
Mam coĹ u siebie zrestartowaÄ? PrzeinstalowaÄ? Czy to ogĂłlna sprawa i nad tym pracujecie? |
|
|
|
|
SilverCommander
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 10:07
|
[Cytuj]
|
|
@up
Mam to samo. |
|
|
|
|
zioomalster
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 11:35
|
[Cytuj]
|
|
Mojego loginu z polskim znakiem teĹź niestety nie mogÄ uĹźyÄ.... :( |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 12:34
|
[Cytuj]
|
|
Wytrzymajcie jeszcze chwili. PojebaĹo siÄ coĹ z kodowanie w trakcie importu bazy. Pracujemy nad tym... |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 10:36
|
[Cytuj]
|
|
1500 napisał/a: | nie mogÄ siÄ zalogowaÄ bo w haĹle mam polskie znaki i dziaĹam z fejk konta:) zagadka kim jestem?:) |
jest 1545 uĹźytkownikĂłw forum...i mamy zgadywaÄ ? :D |
|
|
|
|
mlodyC
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 10:57
|
[Cytuj]
|
|
Pewno radziu :) bo podawaĹ informacje z tego konta, Ĺźe Mraz na 100% w klubie, a Wdowiak zostaje w Cracovii. A ObiektywnyNS pisaĹ posty po "awarii forum". |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 11:33
|
[Cytuj]
|
|
@mlodyC...."radziufan" a gdzie tu w nicku masz polskie znaki? |
|
|
|
|
SilverCommander
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 11:35
|
[Cytuj]
|
|
@up
DokĹadnie ;) w dodatku @ObiektywnyNS pisaĹ posty juĹź wczeĹniej, niĹź po awarii forum. |
|
|
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 23:45
|
[Cytuj]
|
|
x_cite napisał/a: | @mlodyC...."radziufan" a gdzie tu w nicku masz polskie znaki? |
Jakbys czytal uwaznie, to chodzilo o haslo, a nie o nicka. I tak, to radziufan :D |
|
|
|
|
fanatycznie
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 00:15
|
[Cytuj]
|
|
DĹugo bÄdziemy musieli kaleczyÄ oczy tymi krzakami? To jakieĹ nieporozumienie Ĺźeby firma znajÄ
ca siÄ na rzeczy nie ogarnÄĹa kodowania przy przeniesieniu forum |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 08:20
|
[Cytuj]
|
|
ERNESTO napisał/a: | x_cite napisał/a: | @mlodyC...."radziufan" a gdzie tu w nicku masz polskie znaki? |
Jakbys czytal uwaznie, to chodzilo o haslo, a nie o nicka. I tak, to radziufan :D |
No czytaĹem uwaĹźnie, ale nie widziaĹem, Ĺźe to tyczy siÄ hasĹa a nie nicku. Teraz juĹź wiem - dziÄki za wyjaĹnienie ;) |
|
|
|
|
fanatycznie
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2017 08:37
|
[Cytuj]
|
|
Nie wiem czy coś było zmieniane w skrypcie na forum ale ostatnio na tel muszę się 3 razy logować żeby zalogowało a na komputerze po kilku godzinach zostaje automatycznie wylogowany mimo zaznaczonej opcji żeby tak się nie działo...
PS. Miłosz kiedy premiera strony :)? Nie przejmuj się bugami, my zajmiemy się betatestami :) |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2017 18:48
|
[Cytuj]
|
|
fanatycznie napisał/a: | Nie wiem czy coś było zmieniane w skrypcie na forum ale ostatnio na tel muszę się 3 razy logować żeby zalogowało a na komputerze po kilku godzinach zostaje automatycznie wylogowany mimo zaznaczonej opcji żeby tak się nie działo...
PS. Miłosz kiedy premiera strony :)? Nie przejmuj się bugami, my zajmiemy się betatestami :) |
Jedyna zmiana to serwer 6 tygodni temu. O stronie już pisać nie mogę bo ręce opadają. Nie idzie to po prostu po mojej myśli a każda poprawka zamiast w godzinę robiona jest w tydzień.... |
|
|
|
|
internacionale
|
|
|
|
|
misiokoda
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 08:46
|
[Cytuj]
|
|
Ja jeszcze co do naszej powstającej strony sandecja.pl : czy z firmą, która ją tworzyła była podpisywana jakaś umowa w tej sprawie, tak by dało się z tego wyciągnąć konsekwencje prawne (np. kary umowne)? Przecież to jest żart, że tyle czekamy. W takim tempie to do końca rundy nie zrobią tych poprawek... |
|
|
|
|
|