Pytania, uwagi, sugestie ... |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2014 18:43 Pytania, uwagi, sugestie ...
|
[Cytuj]
|
|
Jednym z postanowień ostatniego spotkania SKS, że po paru ładnych latach przerwy znowu zrobiłem się czerwony.
Jedną z rzeczy, którymi się będę zajmować to wszelkiego rodzaju "internety" :)
Na forum trochę już posprzątałem, będzie jeszcze trochę kosmetyki itp.
Strona internetowa sandecja,org chciałbym aby była bardziej o kibicach niż tak jak dotychczas o Sandecji jako klubie.
Ale do tego potrzeba materiałów, relacji z wyjazdów, opisów spotkań i opraw u siebie, różnych akcji organizowanych przez kibiców itp.
Facebook https://www.facebook.com/sandecjatv jest w zasadzie ściśle powiązany z naszymi stronami sandecja.org i sandecja.tv.
Jeśli są jakieś pytania, sugestie, wątpliwości itp to jest odpowiedni temat.
O osobach do pomocy nawet nie piszę:D bo nima sensu. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2014 20:02
|
[Cytuj]
|
|
No właśnie naszemu forum stuknie za parę dni 10 lat...Miłosz coś wspominał na sparingu przed sezonem, że planuje coś w związku z tą rocznicą :P |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2014 19:56
|
[Cytuj]
|
|
Na forum w ciągu najbliższych dni powstanie regulamin, który pozwoli uporządkować pewne sprawy i zapanować nad chaosem jaki co poniektórzy usilnie sieją w tematach.
I nie chodzi o żaden zamordyzm, po forum jest po to żeby dyskutować, szczególnie jak się ktoś z kim nie zgadza (bo nikt nie ma patentu na 100% rację), tylko o sposób w jaki to jest robione.
Mimo różnic trzeba się nawzajem szanować i szukać rozwiązań najlepszych dla nas i dla klubu.
A kurwowanie, chujowanie i wrzucanie bluzgami "po wszystkiemu" na pewno nie jest do tego drogą.
Wyłączony zostanie również dział "Liga typera", który i tak jest już od dłuższego czasu martwy.
Jeśli będzie taka wola to zostanie utworzony dział "Kosz", gdzie najpierw będą trafiać wszelkiego rodzaju wycięte posty, tematy itp.
Porządek wśród administratorów i moderatorów już został zrobiony, chyba że będą jakieś propozycje czy kandydatury. |
|
|
|
|
kolafy
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 09:55
|
[Cytuj]
|
|
Internacionale, jeśli Ty ściągnołeś mnie z zielonego to naprawde szacun ża czas działania, bo chyba poł roku, albo lepiej mineło od chwili naszej rozmowy w tej sprawie hehe. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 15:08
|
[Cytuj]
|
|
Jam to nie chwaląc się sprawił.
Onufry Zagłoba |
|
|
|
|
mlodykks
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 16:46
|
[Cytuj]
|
|
Myśleliście coś o stronie internetowej ?
Bardzo brakuje jej, nawet prostej ale czytelnej, tak żeby coś szło.
Jeśli chodzi o grafikę to chętnie pomogę, serwer chyba jest, domene za free można kupić w każdym momencie, wystarczą chęci i trochę czasu.
Także jak coś to pisać. |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 18:30
|
[Cytuj]
|
|
mlodykks napisał/a: | Myśleliście coś o stronie internetowej ?
Jeśli chodzi o grafikę to chętnie pomogę, serwer chyba jest, domene za free można kupić w każdym momencie, wystarczą chęci i trochę czasu.
Nie bardzo rozumiem o jaką stronę internetową miałoby chodzić ? |
|
|
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 19:34
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: | Jam to nie chwaląc się sprawił.
Onufry Zagłoba |
Nie wiem co Wy na to, ale proponuje usunac shoutboxa ... ktory i tak ostatnimi czasy jest martwy (tylko hanys sie tam od czasu do czasu wypowie ;)). Niby tez jestem czerwony, ale jako, ze na miejscu mnie nie ma to decyzji sam podejmowac nie bede.
Ja tam jestem od moderowania na odleglosc i usuwania nieaktywnych uzytkownikow :D Kiedys mnie internacionale okreslil jakos w zwiazku z tym drugim, ale juz nie pamietam tej nazwy :)
Pzdr
P.S. Nie, nie karmazynowy msciciel ;) |
|
|
|
|
mlodykks
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 19:41
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | mlodykks napisał/a: | Myśleliście coś o stronie internetowej ?
Nie bardzo rozumiem o jaką stronę internetową miałoby chodzić ? |
http://www.tylkocracovia.pl/
Czyli informacje na temat wyjazdu, relacje z meczu itd. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 20:11
|
[Cytuj]
|
|
Na początku masz napisane:
Cytat: | Strona internetowa sandecja,org chciałbym aby była bardziej o kibicach niż tak jak dotychczas o Sandecji jako klubie.
Ale do tego potrzeba materiałów, relacji z wyjazdów, opisów spotkań i opraw u siebie, różnych akcji organizowanych przez kibiców itp. |
|
|
|
|
|
mlodykks
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 20:22
|
[Cytuj]
|
|
Ale to nie jest to samo, sandecja.org nie jest taką stroną na którą wejdę sobie raz na dzień żeby sprawdzić co tam u nas słychać. Wystarczy zobaczyć fanpage Sączersi z sektora f, jest dobrze utrzymywany, reklamowany, chętnie ludzie na niego wchodzą.
Raczej skusiłbym się o powstanie nowej witryny.
Można też w ten sposób zrobić, że Sandecje.org zmodernizować ( wygląd cały ) i tak jak jest napisane że informacje od kibiców dla kibiców a nie o klubie. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 20:33
|
[Cytuj]
|
|
Jak dla mnie robienie kolejnej strony nie ma sensu.
Było już chyba z 10 różnych super wspaniałych, które albo znikały szybciej pojawiały albo okazywały się tak naprawdę czyimś prywatnym interesem i umierały śmiercią naturalną. |
|
|
|
|
Polska1910
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2015 13:50
|
[Cytuj]
|
|
Jak wysylam do kogos wiadomosc pw to czemu ona jest w folderze `Do wyslania`, a nie `Wyslane`?
dobra juz wiem :D |
|
|
|
|
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2016 11:13
|
[Cytuj]
|
|
Ile czasu trwa wysłanie priv? Wysłałem kilkanaście godzin priva i dalej wisi w folderze do wysłania. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2016 13:16
|
[Cytuj]
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Ile czasu trwa wysłanie priv? Wysłałem kilkanaście godzin priva i dalej wisi w folderze do wysłania. |
Do czasu aż odbiorca nie kliknie w wiadomość. Informację na pewno dostał, że jest coś w skrzynce odbiorczej. |
|
|
|
|
|