Pytania, uwagi, sugestie ... |
Autor |
Wiadomość |
internacionale
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 19:44
|
[Cytuj]
|
|
misiokoda napisał/a: | Ja jeszcze co do naszej powstającej strony sandecja.pl : czy z firmą, która ją tworzyła była podpisywana jakaś umowa w tej sprawie, tak by dało się z tego wyciągnąć konsekwencje prawne (np. kary umowne)? Przecież to jest żart, że tyle czekamy. W takim tempie to do końca rundy nie zrobią tych poprawek... |
Konsekwencje finansowe za opóźnienie zostały już wyciągnięte.
Jakieś dwa tygodnie temu zaczął w miarę poprawnie działać panel admina i równolegle uzupełniam wpisy na stronach sandecja.com.pl i sandecja.pl.
Niestety są detale, bez poprawy których nie wypuszczę tego w świat.
Podkreślam, strona będzie prosta, bez fajerwerków a założeniem jest częsta aktualizacja dzięki maksymalnie uproszczonemu systemowi zarządzania treścią.
TOPu strony jeszcze nie pokażę bo dopracowujemy...
|
|
|
|
|
SilverCommander
|
|
|
|
|
misiokoda
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2017 15:45
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | misiokoda napisał/a: | Ja jeszcze co do naszej powstającej strony sandecja.pl : czy z firmą, która ją tworzyła była podpisywana jakaś umowa w tej sprawie, tak by dało się z tego wyciągnąć konsekwencje prawne (np. kary umowne)? Przecież to jest żart, że tyle czekamy. W takim tempie to do końca rundy nie zrobią tych poprawek... |
Konsekwencje finansowe za opóźnienie zostały już wyciągnięte.
Jakieś dwa tygodnie temu zaczął w miarę poprawnie działać panel admina i równolegle uzupełniam wpisy na stronach sandecja.com.pl i sandecja.pl.
Niestety są detale, bez poprawy których nie wypuszczę tego w świat.
Podkreślam, strona będzie prosta, bez fajerwerków a założeniem jest częsta aktualizacja dzięki maksymalnie uproszczonemu systemowi zarządzania treścią.
TOPu strony jeszcze nie pokażę bo dopracowujemy...
Obrazek |
Dobrze, że coś rusza do przodu :) Dzięki za screena - rzeczywiście bardzo podobna do strony Ekstraklasy :) |
|
|
|
|
baltek93
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2017 08:08
|
[Cytuj]
|
|
Myśle , że jeżeli strona bedzie na tyle dobrze responsywna to nie bedzie potrzeby aplikacji mobilnej, chociaż wiadomo fajnie by było ją mieć. |
|
|
|
|
internacionale
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 17:50
|
[Cytuj]
|
|
www.sandecja.pl
Nowa oficjalna strona odpalona. Uwagi, sugestie mile widziane.
|
|
|
|
|
klipol
=FS=Klipol | PL
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 18:24
|
[Cytuj]
|
|
Czy herb na stronie zostanie zmieniony na ten właściwy? |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
|
SilverCommander
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 18:40
|
[Cytuj]
|
|
klipol napisał/a: | Czy herb na stronie zostanie zmieniony na ten właściwy? |
Na jakiej podstawie w tej chwili miałby zostać zmieniony herb, skoro to jest oficjalna strona klubowa i to jest w tej chwili niestety oficjalny herb Sandecji czy tego chcemy czy nie. |
|
|
|
|
aidos
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 18:59
|
[Cytuj]
|
|
Na Opera i FF, (otwarte paski to tylko zakładki i adresowy) a po otwarciu strony widzę tylko "zdjęcie ze strzałkami lewo prawo" a nie widać podpisu pod zdjęciem czego dotyczy dany link. Może mniejsze menu górne, albo mniejsze te zdjęcia z odnośnikami, bo tak to po otwarciu trzeba od razu przewijać. |
|
|
|
|
misiokoda
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 19:05
|
[Cytuj]
|
|
Ja mam pytanie co do wyświetlanej tabeli: pewnie to jest gotowy skrypt i nie idzie tego zmienić, no ale może :)
Czy nie byłoby możliwości, by się tam wyświetlały pełne nazwy klubów? Bo mnie takie skróty strasznie denerwują :) a wizualnie jest na to tam miejsce :) |
|
|
|
|
bzyku
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 19:24
|
[Cytuj]
|
|
Zegar odliczający dni godziny, minuty do następnego meczu z pokazaniem herbu ,nazwy drużyny z która gramy ??? |
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 00:10
|
[Cytuj]
|
|
misiokoda napisał/a: | Ja mam pytanie co do wyświetlanej tabeli: pewnie to jest gotowy skrypt i nie idzie tego zmienić, no ale może :)
Czy nie byłoby możliwości, by się tam wyświetlały pełne nazwy klubów? Bo mnie takie skróty strasznie denerwują :) a wizualnie jest na to tam miejsce :) |
Dokladnie to samo mialem napisac |
|
|
|
|
fanatycznie
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 06:53
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | www.sandecja.pl
Nowa oficjalna strona odpalona. Uwagi, sugestie mile widziane.
Obrazek |
jako człowiek który coś tam kiedyś tworzył, programował, projektował to:
- slider - są strzałki niby po bokach ale lepiej się przeciąga kursorem. Paginacja za duża i generalnie nie wygląda estetycznie wraz z datą. Powinna być na równi z nagłówkiem
- tabela, jak koledzy pisali. Pewnie jest skądś zaciągana ale to nie problem zaprogramować tak aby GÓR to był Górnik
- terminarz, dlaczego przylega do lewej krawędzi a po prawej taki wielki margines?
- najbliższy mecz, kompletny chaos - pomysł fajny ale dało się to bardziej estetycznie wykonać i dodać więcej informacji jak stadion, dokładną datę lub nawet zapowiadaną pogodę na ten dzień.
- te CTA z np. "Pokaż więcej aktualności" też porażka jeśli chodzi o marginesy (uciekają do góry napisy)
- wygląd newsa:
-- góra wygląda beznadzieje bez składu, przecież tą datę i autora foto można w jeden linii dać
-- po co takie wielkie entery?
- galeria, wszystko spoko ale brakuje opcji coś jak na legionisci.com ze pokaż wszystkie duże na jednej stronie i ten znaczek wodny mi nie leży, jakieś tło delikatne pod to i będzie cycuś.
Mam wrażenie że cała czcionka na stronie jest za "ciężka"
O responsywności na mobile szkoda pisać.
Ale ogólnie jest zajebiście i po kilku poprawkach będzie lepiej |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
|
Simik
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 10:05
|
[Cytuj]
|
|
Witam przy rejestracji każda data urodzenia jaką wpisałem skutkowała błędem, że data urodzenia jest nieprawidłowa. Dopiero gdy nie wypełłem w ogóle pola z datą urodzenia to przepuściło mają rejestrację. |
|
|
|
|
syfon12
Łoboz Marcin
|
|
|
|
|
SilverCommander
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2017 14:14
|
[Cytuj]
|
|
Oglądałem pomeczowy wywiad z Kolevem (po meczu ze Śląskiem) na Sandecja.TV i co to za dziwny sposób przeprowadzania wywiadu był ? :). Usłyszeliśmy pierwsze pytanie od zapewne nowej rzecznik klubu :). Po czym następują kolejne odpowiedzi przez zawodnika na zadane pytania, których to pytań my widzowie nie słyszymy, bo są "ucinane" :). Jakaś "cenzura", "zgadywanka" czy o co chodzi ? :), bo w tej chwili to trzeba się domyślać po odpowiedzi zawodnika, o co chodziło osobie, która zadaje pytanie :) |
|
|
|
|
|