Chciałbym powiedzieć że... |
Autor |
Wiadomość |
Kazek G f H
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 08:35 Chciałbym powiedzieć że...
|
[Cytuj]
|
|
Przepraszacie za meksyków ? :) |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
|
|
|
|
|
kolafy
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 08:38
|
[Cytuj]
|
|
ku*** szkoda że nie porwali tego statku, wtedy dopiero by się działo :D |
|
|
|
|
Kazek G f H
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 09:07
|
[Cytuj]
|
|
Media przepraszają Litwinów za transparent Lecha, Żydów za Jedwabne, teraz Meksyków... Dramat, ludzie dramat. Nikt z rządzących nie broni polskiej racji stanu, tylko od razu kaja się innymi. Za niedługo będziemy przepraszać za Holocaust... |
|
|
|
|
|
kolafy
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 09:16
|
[Cytuj]
|
|
ku*** powiem szczerze szkoda gadać bo wczoraj mi tak ciśnienie podniosło jak oglądałem wiadomości, ale założyłem się z żoną że TVN zacznie od info o zwyrodnialcach ze Śląska i będą się wypowiadali policjanci, politycy oraz eksperci TVNu, a filmik będzie pokazany mocno okrojony jak kibice leją meksykanów... no i się stało :) |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 09:36
|
[Cytuj]
|
|
W necie już krążą demoty :) A sprawa powinna się w sądzie znaleść i taki tevuen przez miesiąc w ramach faktów powinien podawać sprostowanie podkreślające brak profesjonalizmy tej stacji przy redagowaniu info na temat zajścia. |
|
|
|
|
kacper108
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 09:40
|
[Cytuj]
|
|
nitro..nie w tym kraju, nie przy tej władzy, nie przy naszym prawie ;) |
|
|
|
|
nitroactive
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 09:57
|
[Cytuj]
|
|
pofantazjować każdy może... |
|
|
|
|
Kazek G f H
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 10:18
|
[Cytuj]
|
|
ja czekam z niecierpliwością na komentarz Maksa Kolonki w tej sprawie na swoim kanale na YT "Mówię jak jest" :) |
|
|
|
|
|
nunek87
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 11:23
|
[Cytuj]
|
|
kolafy napisał/a: | ku*** powiem szczerze szkoda gadać bo wczoraj mi tak ciśnienie podniosło jak oglądałem wiadomości, ale założyłem się z żoną że TVN zacznie od info o zwyrodnialcach ze Śląska i będą się wypowiadali policjanci, politycy oraz eksperci TVNu, a filmik będzie pokazany mocno okrojony jak kibice leją meksykanów... no i się stało :) |
no i obowiązkowe są wstawki z finału PP w Bydgoszczy, bo bez tego nie ma prawdziwego materiału na tvn o kibolach
p.s niedługo będziemy przepraszali za Bitwę pod Grunwaldem ... |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
|
divers
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 13:47
|
[Cytuj]
|
|
już niedługo..
|
|
|
|
|
Sączers1910
|
|
|
|
|
klipol
=FS=Klipol | PL
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 17:31
|
[Cytuj]
|
|
nunek87 napisał/a: | kolafy napisał/a: | ku*** powiem szczerze szkoda gadać bo wczoraj mi tak ciśnienie podniosło jak oglądałem wiadomości, ale założyłem się z żoną że TVN zacznie od info o zwyrodnialcach ze Śląska i będą się wypowiadali policjanci, politycy oraz eksperci TVNu, a filmik będzie pokazany mocno okrojony jak kibice leją meksykanów... no i się stało :) |
no i obowiązkowe są wstawki z finału PP w Bydgoszczy, bo bez tego nie ma prawdziwego materiału na tvn o kibolach
p.s niedługo będziemy przepraszali za Bitwę pod Grunwaldem ... |
Swego czasu to co zadyma to w tv pokazywali jak Spodek w Katowicach odlatywał ;) |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
|
Mileniak
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 21:15
|
[Cytuj]
|
|
Kaci w niebieskich mundurach osiągnęli szczyt skurwienia. Na ostatnim meczu KS Łomianki - Polonia Warszawa na wyjazd z kibicami gości zabrało się dwóch weteranów Powstania Warszawskiego. Zasadniczo osoby w bardzo zaawansowanym wieku. Pseudopolicjanci nie mieli litości i potraktowali ich gazem i środkami przymusu bezpośredniego równo ze wszystkimi.. |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
|
Kazek G f H
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 21:27
|
[Cytuj]
|
|
A ja siedzę sobie w robocie :D |
|
|
|
|
|
kolafy
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2013 06:27
|
[Cytuj]
|
|