###===>Jak zapisać sie do Sandecji? |
Autor |
Wiadomość |
krzysiekgol [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 21:41 ###===>Jak zapisać sie do Sandecji?
|
[Cytuj]
|
|
Witam. Jestem z rocznika 1990 i bardzo chciałbym zapisać sie do klubu. Chciałbym dowiedziec sie własnie pare rzeczy. Np kiedy jest taka możliwoeśc (bo zdaje sobie sprawe ze pewnie po zakończeniu tego sezonu) i z kim bym mogł mieć treningi, w jakich porach one sie odbywają? Wiem, ze w klubie jest wysoki poziom, i cieżko sie jest załapać... Nie wiem czy może to coś pomoże ale umiem pare stuczek ;) tak jakby freestyle, filmik z moimi próbami jest zamieszczony na tej stronce. http://rapidshare.de/file...ekgoll.wmv.html
w każdym razie prosze o przydatne informacje! |
|
|
|
 |
mk89 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 07:32
|
[Cytuj]
|
|
Ronaldinho <lol>
Dzisiaj się popytam co i jak bo mam znajomego co trenuje z 89... |
|
|
|
 |
SandyFan [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 11:33
|
[Cytuj]
|
|
sztuczki sztuczkami :)) ale na boisku musisz pokazać walke! najlepszego życze :)) może kiedys pooglądamy Cię na Kilińskiego :))
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
krzysiekgol [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 13:10
|
[Cytuj]
|
|
wiem dobrze, ze stuczki stuczkami, i i takiego na meczu sie nie da zrobić. Ale tak pokazałem, zeby przynajmniej coś było... :), bo filmiku z meczu jak gram to nie mam... pozdrowienia |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 13:36
|
[Cytuj]
|
|
krzysiekgol napisał/a: | bo filmiku z meczu jak gram to nie mam |
Koniecznie musisz go skrecic i pokazac. Rada starszych tego forum musi Cie zaakceptowac. Inaczej nie masz szans zagrac w Sandecji... ;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
krzysiekgol [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 13:55
|
[Cytuj]
|
|
hehhehe ciekawe ale watpie ze na meczu komus sie bedzie chciało kamerowac... ładny przekręt, by musiał być... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 14:40
|
[Cytuj]
|
|
Jak nie przejdziesz testów tu na forum to na Sandecji nawet nie masz szans bo wszystko jest załatwiane przez adminów i moderatorów tego forum wiec do pracy chłopak ;) :)) |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 15:28
|
[Cytuj]
|
|
i nie zapomnij o wpisowym dla kazdego forumowicza...:) |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
mk89 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 16:00
|
[Cytuj]
|
|
i nie zapomnij o 1 litrze vódki, zgrzewce złocistego napoju, paru gramów zielonego zioła, dołożyć się do opraw meczowych ;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 16:12
|
[Cytuj]
|
|
I jak masz jakąś ładną cycatą siostrę to ją do mnie przyprowadź a ja przetestuję jej umiejętności :D |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
krzysiekgol [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 16:20
|
[Cytuj]
|
|
a tak na serio to w koncu o ktorej sa te treningi idt tak jak pytałem zakładajac temat? |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 22:06
|
[Cytuj]
|
|
panowie przestańcie już bo sie chłopak zrazi i do Piątkowej pójdzie a młodych talentów nigdy nie za wiele :-D
PS. Kto nie oglądał tego filmiku to bardzo polecam. Krzysiek jeśli to naprawde Ty na tym filmiku to szczere gratulacje...zawsze chciałem taki triczek zrobić z przerzuceniem nogi nad piłką ale nigdy mi nie wszyszło :-D |
|
|
|
 |
bolohools [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 22:44
|
[Cytuj]
|
|
Poszlifuj tam gdzieś koło 2 boiska Sandecji jak sie wypogodzi i zapytaj sie o takiego łysego pana H.Potonca albo takiego z "grzywką" M.Gureckiego to cie pewnie przetestują... |
|
|
|
 |
krzysiekgol [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 14:16
|
[Cytuj]
|
|
Wielkie dzieki, również za opinie za filmik (moj jest). Bede próbował, zjawie sie w sandecji ale nie moge wczesniej tylko dopiero po tej rundzie . W koncu i tak bede chodził do Nowego Sącza do szkoły, wiec bedzie łatwiej... |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 14:24
|
[Cytuj]
|
|
Ziomek lepiej chodz na Sandecje...ale oglądac mecze i kibicować hehe Nie opłaca sie grać za 200 -300 zł miesiecznie choć w kontrakcie mozesz mieć i nawet z 1000 Euro <lol2> ( i to jeszcze jak Ci wypłacą w terminie to juz można to zaliczyc do cudów) wiem coś o tym :)) pozdro i przemyśl sobie to dobrze hehe |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
|