|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Górnik Łęczna - Sandecja
radziufan - Pon Sie 19, 2013 16:00 Temat postu: Górnik Łęczna - Sandecja Podbudowana pucharowym zwycięstwem Sandecja powalczy już w środę o 17:30 o pierwsze ligowe zwycięstwo
zapraszamy do dyskusji
radek - Wto Sie 20, 2013 19:14
1-2 dla nas zawsze jestem optymistą a po sobocie chyba być warto optymistą.
radziufan - Sro Sie 21, 2013 14:58
Dzisiaj o godz. 17.30 Sandecja w Łęcznej rozpocznie mecz o ligowe punkty. Po ostatniej wygranej z Flotą w Pucharze Polski nastroje znaczenie się poprawiły.
- Cóż można powiedzieć po tygodniu treningów, chyba to, że widzę w zespole dużą mobilizację – opowiada trener Sandecji Ryszard Kuźma. – Cały czas razem ze sztabem szkoleniowym wypełniam harmonogram zajęć. Przestawiam zespół na moje granie. Na treningach wiele czasu poświęcamy taktyce, różnym zagraniom, w tym tych, które przyniosły efekt z Flotą. Nieustannie szlifujemy stałe fragmenty gry, co powinno być mocną bronią Sandecji.Czy widzę zmiany w drużynie? Coraz częściej na treningach słychać śmiech, jest większa radość z tego co się robi. To mnie cieszy, bo oznacza, że wraca normalność.
Mecz w Łęcznej będzie niezwykle ważny dla obu drużyn. Sandecja i Górnik mają na koncie tylko po jednym punkcie. Z pewnością dzisiaj nikt nogi nie odstawi.
- Spodziewam się trudnego spotkania – dodaje Ryszard Kuźma. – Oglądałem mecze rywali na filmach. Wydaje się, że mam sposób na ich grę i swój na Sandecję. Przez całą drogę do Łęcznej opowiadałem piłkarzom, co mamy zrobić by mecz był po naszej stronie. Z Flotą drużyna pokazała charakter i chęć do gry. Jestem przekonany, że i dzisiaj tego nie zabraknie. W kadrze mamy dwóch nowych piłkarzy, czyli Margola (Górnik Zabrze) i Nathera ze Słowacji. Obaj są w Łęcznej i mają szansę na grę.
Sandecja: Cabaj, Świerad: Makuch, Szeliga, Szarek, Petran, Czarnecki, Mójta, Słaby, Szczepański, Margol, Nather, Grzeszczyk, Ćertik, Zawiślan, Bębenek, Giel, Tokarz, Fałowski.
Początek meczu godz. 17.30, a zawody poprowadzi Daniel Kruczyński z Żywca.
LIVE
http://ekstraklasa.net/1l...42d5c606b6ec917
http://www.sportowefakty....ydarzenie/19049
kibicKKS - Sro Sie 21, 2013 15:11
To której w końcu mecz? Bo onet i ekstraklasa.net że o 17.30, a 90minut, oficjalna strona klubu i sportowefakty że o 17
1910... - Sro Sie 21, 2013 15:59
o 17.00
kibicKKS - Sro Sie 21, 2013 16:15
dzieki będzie 1:0 dla nas :)
1910... - Sro Sie 21, 2013 17:41
Już jest 1-0 dla Górnika Łęczna
Bonin podał na wolne pole do Zawistowskiego, który w sytuacji sam na sam z Cabajem trafił prosto w golkipera. Dobitka Bonina była jednak skuteczna!
1910... - Sro Sie 21, 2013 18:16
Piłkarze Sandecji zdają się być dzisiaj na innej planecie - i wcale nie chodzi tu o grę nie z tej ziemi. Co drugie podanie przyjezdnych kierowane jest... do nikogo, co nie znaczy, że czasem im nie wychodzi.
vanacastin - Sro Sie 21, 2013 18:19
1910... napisał/a: | Piłkarze Sandecji zdają się być dzisiaj na innej planecie - i wcale nie chodzi tu o grę nie z tej ziemi. Co drugie podanie przyjezdnych kierowane jest... do nikogo, co nie znaczy, że czasem im nie wychodzi. |
Ci "dziennikarze" na ekstraklasa.net to jakieś dzieciaki albo idioci :D
Nieraz oglądałem mecz przy Kilińskiego na żywo zerkając na ich relacje i kompletnie co innego opisywali niż ja widziałem. A do tego na siłę chcą być albo zabawni albo zgrywają fachowców, po prostu śmiech na sali co w tym portaliku można nieraz wyczytać :D
xXkosiarzXx - Sro Sie 21, 2013 18:34
Spokojnie, nasi kopacze szykują formę na podbój PP i grę w europejskich pucharach :)
1910... - Sro Sie 21, 2013 18:49
2-0:(
Mateusz1234 - Sro Sie 21, 2013 18:51
Z Flotą przypadek niestety :(
Mateusz1234 - Sro Sie 21, 2013 18:52
i jeszcze trójeczka :)
Tomasz - Sro Sie 21, 2013 18:53
Czyli co po tej kolejce na ostatnim miejscu. Niestety ale 2 liga coraz blizej :/
4 kolejki 0 bramek strzelonych.
1910... - Sro Sie 21, 2013 18:53
Z Fłotą się chcieli pokazać trenerowi a tak to 0 zaangażowania.
MisQ - Sro Sie 21, 2013 19:01
1910... napisał/a: | Z Fłotą się chcieli pokazać trenerowi a tak to 0 zaangażowania. |
a co widziałeś ten mecz człowieku zastanów się co piszesz :) dla mnie bez różnicy czy jest 0-1 czy 0-3 widać że się odsłonili na sam koniec czym dostali jeszcze 2 bramki tak z mojego punktu widzenia może się mylę.
Grzechotnik - Sro Sie 21, 2013 19:04
vanacastin napisał/a: |
Ci "dziennikarze" na ekstraklasa.net to jakieś dzieciaki albo idioci :D
|
Albo amatorzy .
Cytaty z relacji .
''Pressing łęcznian na dobrym poziomie, gościom trudno jest przedostać się na połowę Górnika. Posiadanie piłki na oko 70%-30% na korzyść gospodarzy''
"Piłkarze Sandecji zdają się być dzisiaj na innej planecie - i wcale nie chodzi tu o grę nie z tej ziemi. Co drugie podanie przyjezdnych kierowane jest... do nikogo, co nie znaczy, że czasem im nie wychodzi''
Najlepsze podsumowanie.
Koniec meczu! Górnik Łęczna zbiera krwawe żniwo i po dobrym, wyrównanym spotkaniu wygrywa z Sandecją Nowy Sącz 3:0. Gratulacje dla obu drużyn za widowisko
I bądź tu człowieku mądry....
mlody_ns - Sro Sie 21, 2013 19:06
Drugą ligę już mamy na Puchar Polski czekamy :D
nitroactive - Sro Sie 21, 2013 19:10
Jak dziennikarzy rekrutują w taki sam sposób, co fotoreporterów, to co się dziwić :D
Co do meczu to nie ma co płakać... to jest tylko skutek ciężkiej dwuletniej "pracy" zarządu klubu i innych decydentów... Wygodnia opadliśmy na 18 miejsce, i pewnie tam zostaniemy. Chciałbym się mylić.
matys5392 - Sro Sie 21, 2013 23:03
Wchodząc na stronę 90minut.pl i klikając w zakladkę "1 Liga" słuchałem piosenki Peji - 'Na dnie". Idealnie odzwierciedla ona obecną sytuację Sandecji.
Zapunktował Stomil,zapuntkował Kolejarz,zapunktowała Puszcza...a nasz bilans to 1 punkt po bezbramkowym remisie z Miedzią przy bilansie bramkowym 0:7[!!!].
Kolejne 3 mecze to mega cięzkie pojedynki.Kolejno z Arką,ROW-em i Dolcanem.Następnie derby z Kolejarzem.Czy my możemy cokolwiek ugrać w tych spotkaniach? Po komentarzach kibiców obecnych na dzisiejszym meczu wydaje mi się,ze mecz z Flotą to był przypadek.
arek88 - Czw Sie 22, 2013 00:06
mlody_ns napisał/a: | Drugą ligę już mamy na Puchar Polski czekamy :D |
może taki transparencik, jak już doping wróci? :D lub na meczu z Widzewem :D a jedno nie wyklucza drugiego
mirek678 - Czw Sie 22, 2013 00:24
A po co nam ta I liga dla "prezesów" żeby mieli więcej kaski do podziału ? Przykro mi to stwierdzić ale jak ma być tak jak teraz w klubie to wole spadek
mirek678 - Czw Sie 22, 2013 00:25
Gdzie szumnie zapowiadana spółka SA ??
kibicKKS - Czw Sie 22, 2013 08:35
Wiadomo coś o dwóch nowych nabytkach którzy jeszcze nie zadebiutowali? Jest szansa zobaczyć ich w najbliższym czasie w oficjalnym meczu czy są szykowani na turnieje halowe? Napastnik jest pożądany.
Bianconeri - Czw Sie 22, 2013 08:57
http://www.sandecja.org/1...a_w_Lecznej.htm
Kod: | Marcin Cabaj - Marcin Makuch, Przemysław Szarek (66' Kamil Słaby), Arkadiusz Czarnecki, Adam Mójta ([b]66' Matej Náther[/b]) - Maciej Bębenek, Peter Petrán, [b]Tomasz Margol[/b], Łukasz Grzeszczyk, Rafał Zawiślan - Piotr Giel (78' Jozef Čertík) |
radziufan - Czw Sie 22, 2013 11:23
chyba nadal nie maja papierów z PZPN z pozwoleniem na pracę
1910... - Czw Sie 22, 2013 11:36
skrót meczu
http://www.orange.pl/kid,...cja-,video.html
Cabaj się troche dziwnie zachowywał ,ale także brak asekuracji obrony.
matys5392 - Czw Sie 22, 2013 13:13
Obrona jak ser szwajcarski.Każda bramka to wyjście sam na sam z naszym bramkarzem.
|
|