|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
WojtekNS - Wto Cze 01, 2010 21:25 Temat postu: SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski 1.Musicie tam być !
2.Doping ma być lepszy niż z Górnikiem !
3.Szalik + biała koszulka i na sektor F WSZYSCY !!!
eSKa - Wto Cze 01, 2010 22:41
I WSZYSCY DZIEKUJEMY ZA TO, CO PIŁKARZE, KLUB ZROBIŁ DLA NAS. Oczywiście frekwencja będzie max 3 tysiące :-) bo karierowicze pójdą na spacer bo ma być piękna pogoda, bo skoro i tak Sandecja już nie awansuje..........
:-) Wszyscy na mecz z szalikami, z dopingiem na pełnej kurwie NASZA SANDECJOOOOOOOOOOOOOO
kuba_ns - Wto Cze 01, 2010 22:51
dokładnie zasługują na podziękowania zrobili kawał dobrej roboty
Raffio - Wto Cze 01, 2010 22:59
Boro w wywiadzie dla sandecja.pl że po meczu sobotnim robią z nami imprezę więc wszyscy na mecz i podziękujmy im za Fantastyczne TRZECIE MIEJSCE ;P
hanys - Sro Cze 02, 2010 09:58
Raffio napisał/a: | Boro w wywiadzie dla sandecja.pl że po meczu sobotnim robią z nami imprezę więc wszyscy na mecz i podziękujmy im za Fantastyczne TRZECIE MIEJSCE ;P |
to szykuje sie gruby melanz... ;D
AdoDC - Sro Cze 02, 2010 10:27
Wszyscy na mecz i dziękujemy piłkarzom za wspaniały sezon...
K@KS - Sro Cze 02, 2010 10:47
WYCIECZKA DO NOWEGO SĄCZA
AT Mediapol dysponuje 5 wolnymi miejscami na ostatni wyjazd w sezonie na mecz GKP w Nowym Sączu z miejscową Sandecją. Proponujemy dwudniowy pobyt z noclegiem. Koszt 100 zł + nocleg ok. 50 zł. Wyjazd w piątek 4 czerwca ok. godz. 08.00. W programie zwiedzanie tego zakątka Polski, impreza integracyjna a w sobotę oglądanie meczu. Zapisy do czwartku 3 czerwca do godz. 16.00 na adres e-mail: marketing@gkp.gorzow.pl. Należy podać imię i nazwisko i tel. kontaktowy. By wyjazd mógł się odbyć musi się zgłosić minimum 4 osoby. ZAPRASZAMY !!!.
gkp.gorzow.pl
Sączersik - Sro Cze 02, 2010 13:24
K@KS napisał/a: | WYCIECZKA DO NOWEGO SĄCZA
AT Mediapol dysponuje 5 wolnymi miejscami na ostatni wyjazd w sezonie na mecz GKP w Nowym Sączu z miejscową Sandecją. Proponujemy dwudniowy pobyt z noclegiem. Koszt 100 zł + nocleg ok. 50 zł. Wyjazd w piątek 4 czerwca ok. godz. 08.00. W programie zwiedzanie tego zakątka Polski, impreza integracyjna a w sobotę oglądanie meczu. Zapisy do czwartku 3 czerwca do godz. 16.00 na adres e-mail: marketing@gkp.gorzow.pl. Należy podać imię i nazwisko i tel. kontaktowy. By wyjazd mógł się odbyć musi się zgłosić minimum 4 osoby. ZAPRASZAMY !!!.
gkp.gorzow.pl |
Nie no dobre dobre. Każdy pojedzie ( tylko chyba historyk ) a nie kibic.
czorny88 - Sro Cze 02, 2010 14:11
Hanys a co by nie melanz hehe puscic puszke i za kase co uzbieramy zabrac pilkarzy na piwo hehe zart
kks sandecja - Sro Cze 02, 2010 15:38
czorny88 napisał/a: | Hanys a co by nie melanz hehe puscic puszke i za kase co uzbieramy zabrac pilkarzy na piwo hehe zart |
Pieniądze z puszki są tylko i wyłącznie przeznaczone na cele Ultras:))
rudeboyz - Sro Cze 02, 2010 15:56
>t
Misiek_1910 - Sro Cze 02, 2010 22:53
Każda złotówka która wrzucacie do puszek jest tylko i wyłącznie przeznaczona na cele Ultras czyli wszelkiego rodzaju sektorówki które mogliście podziwiać na meczach Sandecji przy K47 jak i na wyjazdach!!
Nie ma żadnych 2 puszek!!
deska180 - Czw Cze 03, 2010 12:27
Dobrze by było gdyby na meczu było dużo flag no i jakaś sektotówka . wydaje mi się żę mamy więcej flag niż 3 czy 4 które zazwyczj wiszą. Można wziąść wszystkie wyrozwieszać gdzie sie da. większość klubów jak np. ŁKS tak robią. Na meczu z widzewem to goście mieli więcej flag. Ich liczba przecież świadczy o młynie.
P.S.
co z tą-http://i12.tinypic.com/498d4km.jpg
WojtekNS - Czw Cze 03, 2010 12:30
Wszyscy zawsze piszą ze przyjdą na F
a tylko na Górniku było więcej osób niż zawszę !
Na koniec tak jak na Górnik WSZYSCY NA F !!
BIAŁA KOSZULKA + SZALIK !
piknik76 - Czw Cze 03, 2010 15:49
no właśnie ta ilość flag!!! przecież widzew miał ich wiecej
szymon_YG - Czw Cze 03, 2010 23:00
W Sobotę pojawią się nasze zgody, więc weźcie kasę do puszki !!
Pozdrawiam
YG-US - Wto Cze 08, 2010 10:46
http://i46.tinypic.com/ctg2a.jpg
Timador - Wto Cze 08, 2010 13:32
o flagi sie nie bojcie sektor F bedzie odpowiednio oflagowany , wazne zeby przyjsc i swoim dopingiem podziekowac pilkarzom za caly sezon :)
Misiek_1910 - Sro Cze 09, 2010 14:01
Na meczu będa możliwosć kupienia gadżety Cracovii .
Cały zysk idze na oprawe na otwarcie stadionu i rzeczy dostępne na stronie http://opravcy.pl/_sklep/ i takie same ceny..
edit dnl : poprawiłem link na właściwy.
Bianconeri - Sro Cze 09, 2010 19:40
Dzięki dla ochroniarek za spoko zabawę, profesjonalizm pełną gębą ...
Swoją droga patrząc z mojej perspektywy jako tego który to zawsze był "ten zły" to fajnie było popatrzeć na za przeproszeniem nawet dziadków i pikników na F i nie tylko, którzy z pianą na pysku jechali po ochroniarkach i nawet do rękoczynów byli skłonni hehe :)
aidos - Sro Cze 09, 2010 20:36
Pikniki również swoją godność mają i nie pozwolą byle "ochroniareczce" 10-latkowi rąk wyłamywać...
:-) No i się wystraszyli i "gówne" (potocznie główne) ogniwo poleciało na drugą stronę chyba po to by ręce z piłkarzami podnosić... Ścierwo je...e
Fredo - Sro Cze 09, 2010 21:03
Mecz na trybunach fajny,taki piknik tylko wkurzyło mnie pierwsze to że z fala był kłopoty a później ochrona mnie wk****.Czepiają się kibiców cały czas i prowokacje urządzają.Przez te k**** nie można było się cieszyć na boisku z zawodnikami bo startują do małych dzieci nawet.
biker_ns - Sro Cze 09, 2010 21:09
To jest jakaś masakra.Czy tym gościom ciężko zrozumieć że jak świat światem zawsze po zakończonym meczu tym bardziej zakończonym sezonie kibice dziękują zawodnikom i na odwrót.Kto ku....a im kazał wp.....ać się między wódkę,a zakąskę.
Potrafią popsuć tą spontaniczność w ludziach która jest sednem w relacjach piłkarzy z kibicami.
Trochę się zdziwiłem że Jano i zresztą reszta zawodników nie kazała im "przesunąć się" troszkę w bok by nie przeszkadzali świetnie bawiącym się,a co najważniejsze kulturalnie bawiącym się ludziom.
Dziekuję wszystkim za wspaniały sezon tak zawodnikom i sztabowi trenerskiemu,prezesom jaki i wszystkim kibicom i sympatykom Sandecji za wspaniałe chwile których /myślę że nie tylko ja/ nie zapomnę.
POZDRAWIAM
Priluk - Sro Cze 09, 2010 21:10
To co ochrona wyprawia to już w ogóle przechodzi wszelkie pojęcie. Przy wejściu ochroniarz ze smyczą Unii Tarnów, doczepianie się do szalików, czy to co się działo po meczu.... ale oni oczywiście nie prowokują, a kibice są wszystkiemu winni. Szkoda gadać.
Chciałbym też zwrócić uwagę na pewne niedopatrzenie przy skandowaniu nazwisk zawodników. Podziękowania dostał nieistniejący piłkarz Martin HOLUSEK, zamiast Martin Hloušek. Zauważyłem, że wielu kibiców tak wymawia to nazwisko, a powinno być coś w stylu [Hlołszek], posłuchajcie spikera jeśli nie wierzycie. Nie piszę tego, żeby się pochwalić swoją wiedzą ale trochę dziwne, że kibice dziękują zawodnikowi za reprezentowanie ich klubu, a nie zadali sobie trudu, żeby sprawdzić jak jego nazwisko się pisze i wymawia.
Żeby nie być gołosłownym:
Kod: | http://www.90minut.pl/kariera.php?id=16345 |
Kod: | http://www.sandecja.com.pl/29,Kadra.htm |
Maerqin - Sro Cze 09, 2010 22:04
Cytat: | Przy wejściu ochroniarz ze smyczą Unii Tarnów, doczepianie się do szalików |
Hahaha co za pala smierdzaca z tego ochroniarza, juz go widze jak lata po Saczu w tej smyczy a przy psach pierwszy do napinki. O co chodzilo z szalikami?
Grzesiek_91 - Sro Cze 09, 2010 22:07
Ten z smyczką unii oglądał mój szalik wraz z 2 koleżankami przez ok.5min i namyślali się co na nim jest, jest to szalik zarazy, największy problem mieli z rozpoznaniem czaszki i zdecydowaniem się czy mogą go wpuścić:) totalna amatorka...
K@KS - Sro Cze 09, 2010 22:17
fala kozak, podobnie jak oooole.
częsciej trzeba próbować tak rozruszać stadion, bo dziś się dobrze bawili.
Sektorówka mistrz
kawa22 - Sro Cze 09, 2010 22:45
tak to jest nie bez powodu spiewa się "zawsze i wszędzie.."
By3ekns - Sro Cze 09, 2010 22:48
mnie wyrzucili za koszlke anty wisly ;] zostalem "odprowadzony" do policyjnego radiowozu i poczestowany mandatem w wysokosci 100 zl eleganckie zakonczenie sezonu
internacionale - Sro Cze 09, 2010 22:57
By3ekns napisał/a: | mnie wyrzucili za koszlke anty wisly ;] zostalem "odprowadzony" do policyjnego radiowozu i poczestowany mandatem w wysokosci 100 zl eleganckie zakonczenie sezonu |
No chyba nie powiesz Nam tu Wszystkim, że przyjąłeś mandat ?
Sączersik - Sro Cze 09, 2010 23:01
Coś konkretniej mozesz powiedziec.?? Na ten temat. Mnie przy wejsciu łep ochroniarz sprawdzał konkretnie mój szalik przez 10 minut. czy przypadkiem czegoś tam nie ma. To by sie kupy trzymało z wypowiedzia poprzednika. Bo gdzie mandat za to ze na szaliku jest coś o Wisle czy Uni . Osobiście mi sie przyrombał dlaczego mam jakies inne kluby na szaliku w sensie zgody. Parodia. Nic innego nie pozostało jak powiedziec " chyba cie popierdo****" tym to mnie porostu rozj**ał...
By3ekns - Sro Cze 09, 2010 23:10
a co wygrales kiedys Miloszku sadowe postepowanie karne w sprawie mandatu za pzreklinanie??????? wiec niezadawaj glupich pytan bo w tym kraju odmawiajac mandatu automatycznie podwyzam go sobie o koszta sadowe(minimum 50 zl), ochroniarz :poprosil" o zdjecie koszulki ale ze barw nigdy sciagac niebede odmowilem wywiazala sie mala szarpanina i wyprowadzono mnie poza stadion...mandat oczywiscie za uzywanie slow wulgarnych w miejscu publicznym
internacionale - Sro Cze 09, 2010 23:33
By3ekns napisał/a: | a co wygrales kiedys Miloszku sadowe postepowanie karne w sprawie mandatu za pzreklinanie??????? wiec niezadawaj glupich pytan bo w tym kraju odmawiajac mandatu automatycznie podwyzam go sobie o koszta sadowe(minimum 50 zl), ochroniarz :poprosil" o zdjecie koszulki ale ze barw nigdy sciagac niebede odmowilem wywiazala sie mala szarpanina i wyprowadzono mnie poza stadion...mandat oczywiscie za uzywanie slow wulgarnych w miejscu publicznym |
Owszem, zdarzyło mi się w "Grodzkim" zrobić 200zł z 600zł. Poza tym nie miejsce na tego typu dywagacje. Zresztą z sądami mam doczynienia od dobrych kilku lat i zdążyłem poznać prawo na tyle żeby nie robić z siebie pomiatadła... Za zatrzymanie za koszulkę mogliby conajwyżej wylądować u swojego przełożonego.
By3ekns - Czw Cze 10, 2010 00:31
tylko ze zostalem zatrzymany za urzywanie slow wulgarnych a nie za koszulke (bo na to niema paragrafu) co pewnie moglo by potwierdzic z 15 ochroniarzy a jesli by trzeba bylo to i nawet drugie tyle;] wiec w tym przypadku szansa jest zerowa
jaro_jaro - Czw Cze 10, 2010 00:52
http://sandecja-foto.pl/s...-06-2010/59.jpg
kolejna dobra oprawa YG, potwierdzająca że warto wrzucić coś do puszki.
co do oprawy - dużo lepszy efekt był by z racami no ale ...pzpn ;/
ViruS - Czw Cze 10, 2010 07:06
http://opravcy.pl/_sklep/...mages/szal8.jpg
Mam podobny szalik i przy wejściu doczepili się, że mam jakieś, zacytuje "Zakazane znaki na szaliku, co może doprowadzić do nie przyjemności" Po krótkiej rozmowie udało się uniknąć jakieś kary. Najlepsze było jak on mi powiedział "Dziecko, ty zdajesz sobie sprawę co ty nosisz na szyi!?" Ja nie wiem co im przeszkadza w moim szaliku.
Masahiko - Czw Cze 10, 2010 07:25
Czyżby nowa polityka klubowa? Jakaś dziwna nastała w Polsce tendencja "leczenia" środowiska kibicowskiego na siłę i od, za przeproszeniem, dupy strony.
tomek_ns3 - Czw Cze 10, 2010 11:09
Jeszcze nikt nie wspomnial o kwestii napojow na stadionie. Juz od kilku meczy mozna wniesc tylko butelki plastikowe o pojemnosci max 0,33, ale do tego zdazylismy sie juz przyzwyczaic. Natomiast wczoraj wody kupionej na stadionie nie mozna bylo dostac w plastikowej butelce, tylko wszystko przelewali do kubkow. Czyzby butelki tez zostaly zakwalifikowane jako narzedzie ktorym, mozna zrobic krzywde? Ciekawe czyj to byl pomysl?
hanys - Czw Cze 10, 2010 11:32
póki klub nie zrozumie, ze to dzialacze rządzą w w klubie a nie policja czy ochrona, dotąd bedziemy mieli burdel na kółkach.
A ze dla nich latwiej jest z pierwsza opcja dlatego nie widze perspektyw....
DeDe - Czw Cze 10, 2010 13:19
tomek_ns3 napisał/a: | (...)wody kupionej na stadionie nie mozna bylo dostac w plastikowej butelce, tylko wszystko przelewali do kubkow. |
To akurat nie jest na pewno pomysł Sandecji. Ja z racji zamieszkania na "obczyźnie" chodzę na Polonię Warszawa i tutaj też wszystko jest przelewane do plastikowych kubków...
hanys - Czw Cze 10, 2010 13:52
dobra wszystko ladnie pieknie, ale do kurwy nedzy, dlaczego nei mozna wniesc swoje picia?? dlaczego trzeba dawac zarabiac "sklepikarzom" ??
DNL - Czw Cze 10, 2010 14:14
Z butelkami o pojemności max 0,5l to nie pomysł klubu, a bodajże przepis wynikający z nowej ustawy o imprezach masowych, która obowiązuje już dłużej przecież.
ViruS - Czw Cze 10, 2010 15:15
Powiem Wam tak- Teraz nawet nie można wnieść 0,5. Podobno był przepis, że butelki zamknięte o pojemności 0.4 mogą być wniesione na stadion a i tak nam nie zezwolono ich wnieść. Ochroniarz poinformował Nas, że to nasz prezes zakazał wniesienia.
ktoS - Czw Cze 10, 2010 16:10
Bo zaczynaja sie znowu ku*** jakies jaja z prezesami Trenerami i .....wie czym...Ktos poprostu chce nam uprzykrzyc zycie...a moze prezes Danek bierze przyklad z (L) jako ich fan....;]
eSKa - Czw Cze 10, 2010 16:57
Danek w mojej ocenie nadaje na tej samej fai co Walter. I tyle w tym temacie.
hanys - Czw Cze 10, 2010 17:35
sprawdzalem na razie pobieżnie ustawe o bezp. imprez masowych
i tam nie ma nic napisanego by nie wolno bylo wniesc butelek plastikowych o pojemnosci wiekszej niz 0,5.
Jest zapis ze nie wolno wnosic alkoholu itp itd. ale nic o wodzie mineralnej w butelkach
mordus89 - Czw Cze 10, 2010 17:40
http://www.korona-kielce....enu=155&xmenu=7
rozdział 4 punkt 3 G
hanys - Czw Cze 10, 2010 17:51
to jest regulamin KOrony a nie ustawa
rudeboyz - Czw Cze 10, 2010 17:54
hanys napisał/a: | to jest regulamin KOrony a nie ustawa |
REGULAMIN IMPREZY MASOWEJ
- meczu piłki nożnej
Na podstawie art. 6 ust. 3 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych
(Dz. U. z 2009r., nr 62, poz. 504), wprowadza się poniższy regulamin imprezy masowej - meczów piłki nożnej:
g. butelek lub puszek, wykonanych z twardego materiału, w tym butelek plastikowych;
to jest wlasnie ustawa,a nie regulamin Korony :)
mordus89 - Czw Cze 10, 2010 17:54
to wejdz na regulamin Sandecji jest na pewno bardzo zbliżony
rudeboyz - Czw Cze 10, 2010 18:08
ViruS napisał/a: | http://opravcy.pl/_sklep/wp-content/uploads/wpsc/product_images/szal8.jpg
Mam podobny szalik i przy wejściu doczepili się, że mam jakieś, zacytuje "Zakazane znaki na szaliku, co może doprowadzić do nie przyjemności" Po krótkiej rozmowie udało się uniknąć jakieś kary. Najlepsze było jak on mi powiedział "Dziecko, ty zdajesz sobie sprawę co ty nosisz na szyi!?" Ja nie wiem co im przeszkadza w moim szaliku. |
a ja wiem co ich boli-WSZYSTKO !!! i wszystko wyjasnia smycz Uni,duza czesc ochroniarzy jest z okolic Tarnowa,i pieka ich cycki jak widza barwy Cracovi i poprzekreslane ,,białe gwiazdeczki",stad prowokacyjne zachowania z ich strony,mam nadzieje ze ktos z zarządu klubu zwroci na to uwage i zareaguje w odpowiedni sposob.niech ochrona sie zajmie swoja robota a nie manifestowaniem swoich klubowych antypatii i sympatii. na naszym stadionie..(mocno sie hamuje z wypowiadaniem swojej opini,bo szlag mnie trafia)
piknik76 - Czw Cze 10, 2010 19:57
Już kilka lat temu mieliśmy frajerską ochrone stali rzeszów, skończyło się sprawą sądową i skomleniem przed wysokim sądem. Teraz czas na następnych konfidentów, gratuluję działaczom znajomości tematu a unii gratuluję kibiców. Poprostu jestem w szoku!!!
MARCO - Pią Cze 11, 2010 12:43
Na pewno macie rację co do tego że w ochronie są baty , które lubią czy kochają inne dróżynki typu Unia , Wisła itp tylko , że po meczu siepał się dość grubo gość , który kiedyś jeździł z nami na mecze , a teraz założył mundurek Pana ochroniarza i tak jakby mu się coś w głowie poprzestawiało. To jest dla mnie trochę niezrozumiałe
internacionale - Pią Cze 11, 2010 12:44
http://www.sandecja.org/1...ow_Sandecji.htm
Bianconeri - Pią Cze 11, 2010 12:45
http://www.sandecja.org/1...ow_Sandecji.htm
Jak by ktoś nie widział co się dziś od rana dzieje na mieście, to "wszyscy" którzy chcieli podziękować piłkarzom za sezon, zdobyć koszulkę, strzelić sobie fotkę z piłkarzami itp na murawie został dziś zatrzymany i usłyszał różne śmieszne zarzuty.
"Wszyscy" to oczywiście wybrańcy z sektora F, osobom pozostałych sektorów wolno ... bo tak ...
kawa22 - Pią Cze 11, 2010 20:13
bez jaj mam nadzieje że mnie to nie spotka, chociaż było blisko żeby mnie zgarnęli ale trener i jeden z działaczy wstawił się za mną, nie byłem jakoś specjalnie karany to może sie nie dopierdolą .
ktoS - Pią Cze 11, 2010 22:26
Duzo osob zatrzymali:X?
szymon_YG - Pią Cze 11, 2010 22:56
ktoS, na razie nie dużo.
sz3ur - Sob Cze 12, 2010 10:28
kawa22 napisał/a: | bez jaj mam nadzieje że mnie to nie spotka, chociaż było blisko żeby mnie zgarnęli ale trener i jeden z działaczy wstawił się za mną, nie byłem jakoś specjalnie karany to może sie nie dopierdolą . | dostaniesz 5koła grzywny i 7 lat zakazu stadionowego plus wyrok w zawieszeniu
zylkos7 - Sob Cze 12, 2010 14:15
Ze strony sądeckiej komendy policji
W dniu 9 czerwca br. w Nowym Sączu podczas meczu pomiędzy drużynami MKS Sandecja Nowy Sącz a GPK Gorzów Wielkopolski, grupa pseudokibiców wtargnęła na murawę stadionu. W wyniku podjętych działań Policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Przeciwko Mieniu Komendy Miejskiej Policji w Nowym Sączu, w dniu 11 czerwca br. zatrzymali trzech mieszkańców Nowego Sącza w wieku 22, 20 i 19 lat. Zgodnie z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do 3lat.
Zatrzymani mężczyźni przyznali się do winy i poddali się dobrowolnie karze w wymiarze: kary pozbawienia wolności 6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata, 2 letni zakaz stadionowy, grzywna 300zł, dozór kuratora oraz zwrot kosztów postępowania. Postępowanie w tej sprawie prowadzi Komenda Miejska Policji w Nowym Sączu.
Bianconeri - Sob Cze 12, 2010 14:27
Brawa dla dzielnych policjantów ...
Nie ma to jak pochwalić się "wynikami"
Snoopi86 - Sob Cze 12, 2010 14:42
sku......y
sns1910 - Sob Cze 12, 2010 15:26
Nie chcę nic sugerować, bo jestem tylko piknikiem z rzadka bywającym w młynie, ale myślę, że "współpraca" z zarządem powinna przejść na nieco inne tory, skoro obecny stan im i "niebieskim" nie odpowiada...To co się dzieje u nas przekracza pewne granice, metody rodem z PRL-u...Rozumiem, że WSZYSCY, którzy wbiegli na murawę zostaną podobnie potraktowani?? Czyli te dzieci biegnące do szatni za zawodnikami również?? Czy prawo to działa tylko w niektórych przypadkach?
Bianconeri - Sob Cze 12, 2010 17:06
Oczywiście, że tylko "wybranych i zasłużonych", reszta mogła, tylko z F nie no bo tak ... i teraz można się "pochwalić" statystykami łapania "pseudokibiców".
Milosz_1910 - Sob Cze 12, 2010 18:03
zylkos7 napisał/a: |
Zgodnie z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do 3lat. |
Tutaj pisze ze kto wtargnie podczas rozgrywanego meczu....a po koszulki raczej wlatuje się po zakonczonym meczu a nie w czasie..
mc71 - Sob Cze 12, 2010 18:22
Kiedyś było zabij mnie za koszulke, teraz jest zatrzymaj mnie za szalik. Brak słów. W psiarni to chyba ślepe i chore osoby pracują.
Maerqin - Sob Cze 12, 2010 22:25
Ta ''wspolpraca'', ktora ciezko nazwac wspolpraca( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3%C5%82praca ) na pewno nie zmierzaja w dobrym kierunku bo i tak ostatnie slowo ma w tym wszystkim psiarnia, ktora w Nowym Saczu bardzo zatesknila za uprzykrzaniem zycia kibicom. I to dokladnie w rocznice wydarzen w Parku Strzeleckim. je*** taka ''wspolprace''(ze strony klubowych dzialaczy rzecz jasna). Ten zarzad rzeczywiscie nie dorosl do pierwszej ligi. A moze nie chca wspolpracowac z kibicami, bo problem tkwi gdzies indziej? A mianowice w tym, ze nie czerpia z takiej wspolpracy zadnych korzysci finansowych i dlatego maja to w dupie. Nie dziwie sie niektorym, ze skonczyla sie im cierpliwosc wlasnie do takiej ''wspolpracy''. Aha, bylbym zapomnial: HWDP !!!
berthold_ns - Pon Cze 14, 2010 22:12
Tych buraków z Tarnowa trzeba jak najszybciej wypierdolić bo może się okazać po kilku meczach w nowym sezonie że sektor F będzie pusty ponieważ każdy dostanie zakaz stadionowy.
Miałem iść z moim dzieckiem ostatni mecz (pomyślałem że może uda się mu zdobyć koszulkę któregoś z zawodników) ale teraz się cieszę że byłem sam bo pewnie jakby któryś z żółwi się do niego przystawił,szarpnął albo powiedział głupie słowo to ja a może i moje dziecko miałoby zakaz stadionowy
Kto chodzi regularnie na mecze to ma obraz czy to "pseudokibice" jak to ktoś napisał czy ochroniarze zaczynają burdy
DO BUDY Z NIMI!!!!!!
Bianconeri - Sro Lip 14, 2010 07:24
Heh ...
http://sportowetempo.pl/g...iecie_na_murawe
kara 260 dolarów ...
wystarczy porównać z "naszymi"
DNL - Sro Lip 14, 2010 09:46
Nie ma co tak porównywać, bo równie dobrze czemu nie przyrównać do kar z Anglii? ;)
Bianconeri - Sro Lip 14, 2010 10:05
No też nie ma, bo chodzi właśnie o zasadniczą różnicę w samej sytuacji i jej przebiegu.
Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar i dostaje 260 dolarów grzywny, tu chłopaki zwijają flagi jak zawsze, po meczu ja kilkadziesiąt innych osób podbiegają do piłkarzy po koszulki i dostają wyroki w zawieszeniu, zakazy stadionowe i wysokie grzywny.
Nie widzisz rożnicy?
A w anglii na boisko mogą wejść uprawnione osoby, te były, ale co by to tam kogoś obchodziło, przecież to było "wtargnięcie" na murawę i przestępstwo ścigane z urzędu ...
ERNESTO - Sro Lip 14, 2010 15:04
Bianconeri napisał/a: | Tu gość celowo wybiega, chce jeszcze porwać puchar |
Ten gosc nie chcial porwac pucharu, chcial zalozyc na niego swoja czapeczke. Ide o zaklad, ze przed zdarzeniem napisal o tym na swojej stronie internetowej :)
On wbiega na wiekszosci waznych imprez, prawie zawsze informujac wczesniej, ze ma zamiar wbiegnac. Pomimo tego jest wszedzie wpuszczany i nie potrafia go zatrzymac :)
Jak tylko uslyszalem, ze ktos biegl w kierunku Pucharu Swiata, to bylo pewne, ze to Jimmy Jump.
Co do reszty posta - oczywiscie bez porownania ... choc w finale ME 2012 (o ile bedzie w PL) tez zobaczymy JJ i zobaczymy wowczas jaka kare otrzyma ... pewnie zostanie tylko deportowany ;)
I jeszcze dwa linki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Jump oraz http://www.jimmyjump.com/ :)
Bianconeri - Sro Lip 14, 2010 15:46
Ja wiem kto to tylko mam na niego wyjebane, chodzi mi o absurd całej sytuacji
|
|