|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Ruch Radzionków
radziufan - Sro Maj 02, 2012 14:45 Temat postu: Sandecja - Ruch Radzionków Kolejny ważny mecz juz w osbote o godzinie 19. tym razem przeciwnikeim będzie Ruch Radzionków.
Musimy wygrać bo dół nie śpi i jak do końca będziemy tylko remisowac to możemy sie obudzić w II lidze.....czego oczywiście nie dopuszczam do myśli:)
mój typ 3:2 po jakims super dreszczowcu
x_cite - Czw Maj 03, 2012 07:46
nie lubię meczów z Radzionkowem, bo z nimi zawsze ciężko Nam szło....twardy i nieustępliwy przeciwnik....musimy wznieść się na wyżyny swoich umiejętności i wygrać ten mecz chodź zaznaczam będzie ciężko - typuje chciałbym żeby było 2:0, ale coś czuje, że będzie kolejny remis.
Bianconeri - Czw Maj 03, 2012 09:32
koko koko ełro spoko a my wygramy z radzionamy :D
szewcuNS - Czw Maj 03, 2012 15:50
Cytat: | mój typ 3:2 po jakims super dreszczowcu |
myśle że to może być kolejny "deszczowiec" ;) a wynik, do przodu :)
AdoDC - Czw Maj 03, 2012 16:49
Sandecja Nowy Sącz - Ruch Radzionków, godz. 19:00, sędzia: Mariusz Złotek (Stalowa Wola).
kedz10r - Czw Maj 03, 2012 17:30
Ten sędzia w tym sezonie jeszcze nam nie gwizdał
x_cite - Czw Maj 03, 2012 23:03
http://www.90minut.pl/sed...299&id_sezon=75 sędziował Nam mecze z Widzewem oba przegrane niestety....ale z Górnikiem Zabrze było już do przodu :D
Bianconeri - Pią Maj 04, 2012 09:43
Przedmeczowe danielowoweimerowe informacje http://www.sandecja.org/1..._Radzionkow.htm
flowbone - Pią Maj 04, 2012 15:07
A tu zapowiedź plus rozmowa z trenerem http://rdnns.pl/index.php...-czuje-niedosyt
nawojowa - Pią Maj 04, 2012 15:42
1:0 do przodu bedzie....
KKS_FAN - Sob Maj 05, 2012 08:44
nawojowa napisał/a: | 1:0 do przodu bedzie.... |
bez Arka to na pewno...
Bianconeri - Sob Maj 05, 2012 09:56
Live : http://www.sandecja.org/2..._Radzionkow.htm
i być może tutaj http://www.ruchradzionkow.com/live.php
a co do wyniku to co najwyżej remis przy dobrym wietrze ponieważ jeden z "tuzów bukmacherki":D obstawił na naszą wygraną a jemu zawsze siada na odwrót :]
Tomasz - Sob Maj 05, 2012 20:28
nosz ku*** mać. Jak tak dalej pójdzie to my zagramy w 2 lidze ehhh :(
Wisniewski :(((((((
Szlak by to wszystko trafiło. Ide pić bo 2 liga blisko :((((((
brakuje nam 6 pkt do utrzymania. Z Dolcanem musimy wygrać !!!!!!!!!!!!
Panie Moskal ty wiesz co ?! Żarty się skończyły !
radziufan - Sob Maj 05, 2012 21:35
koko koko MOSKAL spoko;)
grajmy nadal z Burkhardtem i Majkowskim na ławie i zkreatorem gry Petranem to się obudzimy na mecz inauguracyjny z unią tarnów:)
Wooojtek - Sob Maj 05, 2012 21:45
Jest źle, pierwsza połowa przespana.
Szczęśliwie wszyscy z tyłu potracili punkty. Teraz Świnoujście i szczerze mówiąc nie napalam się na żadne punkty. Pozostałe mecze u siebie MEGA ważne.
Bianconeri - Sob Maj 05, 2012 22:23
No coraz lepiej jest.
Trenerzy o meczu: http://www.sandecja.org/1..._Radzionkow.htm
czorny88 - Sob Maj 05, 2012 22:48
Bianco niema co sie przejmować tak jak mówilismy mecz z Unia może nam dać wiele dobrego hehe
kedz10r - Sob Maj 05, 2012 22:59
powinna być ewidentna czerwona kartka dla zawodnika ruchu z numerem 25 za kopnięcie bez piłki jeśli sędzia był kaskwentny
gogo1910 - Nie Maj 06, 2012 07:03
O już widze ze robi się napinka na Moskala he he . Dajmy mu spokój bo wnet będzie tak jak w Poloni, że co chwile nowy trenejro. A dziś nasi kopacze w 2 połowie grali przyzwoicie :) Ale oczywiście wynik pozostawia wiele do życzenia... :)
x_cite - Nie Maj 06, 2012 07:41
Pierwsza połowa tragedia, sędzia od razu do Wrocławia a atmosfera na stadionie to istny dramat - jak chodzę prawie 20 lat na mecze czegoś takiego nie widziałem - widać czasy mocno się zmieniły od tego momentu co ja zaczynałem....piknik na całego a piłkarze do tej atmosfery mocno się dostosowali.
Milosz_1910 - Nie Maj 06, 2012 09:27
Wszystko idzie w złym kierunku;. Zarowno na trybunach jak i na boisku...Przyczyna jest znana...Zle sie dzieje i tyle..A cierpia na tym pilkarze i SANDECJA głównie..
grubas_KKS - Nie Maj 06, 2012 09:49
Gdzie można obejrzeć bramki z tego wczorajszego widowiska?
bacin - Nie Maj 06, 2012 09:54
Właśnie, gdzie? Ciekaw jestem sytuacji, po której padła pierwsza brama dla RR. Rzut wolny pośredni, zagrany szybko na tyle, że nasi się nie wykapowali, ale wątpliwy wydawał mi się powód odgwizdania tego przewinienia przez arbitra, bo karny już chyba był (sądząc po zachowaniu Różalskiego).
A do piknikowej atmosfery dostosowała się nawet ochrona, bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie raczyli mnie przetrzepać w poszukiwaniu niebezpiecznych narzędzi (no i widziałem faceta z kaskiem motocyklowym w ręku).
lukas33 - Nie Maj 06, 2012 09:59
Piłkarze cierpią??? Oni cierpią wogóle wychodząc na boisko! To co grali wczoraj do utraty bramki to jeden wielki skandal! Zero zaangażowania, zero ambicji, zero chęci grania w piłkę. Dopiero po karnym gdy juz był nóż na gardle zaczęli grać w piłkę. Więc skończmy bzdety o biednych pokrzywdzonych piłkarzach.
marian1910 - Nie Maj 06, 2012 10:03
a ja mam pytanie???
gdzie sa ci ktorym sie nie podobalo dzialanie stowarzyszenia, bo na meczu nawet nie mial kto prowadzic dopingu!!!
x_cite - Nie Maj 06, 2012 10:05
Milosz_1910 napisał/a: | Wszystko idzie w złym kierunku;. Zarowno na trybunach jak i na boisku...Przyczyna jest znana...Zle sie dzieje i tyle..A cierpia na tym pilkarze i SANDECJA głównie.. |
oby tylko ni skończyło się na II lidze....gramy ze zespołami również walczącymi o utrzymanie: Flota, potem Dolcan, dalej Kolejarz (walczy o wyższe miejsce w tabeli) nie odpuści Nam...byli piłkarze Sandecji będą chcieli coś komuś udowodnić, Bogdanka (czub tabeli) i walczący o byt ligowy GKS Katowice....masakra
radek - Nie Maj 06, 2012 10:50
Gra p stracie bramki na duży plus, sędzia dramat ale cóż taki już poziom mamy co do trybun to przemilcze bo to jest tak śmieszne że aż tragiczne nic tylko się śmiać małe miasto jeden klub i wielkie konflikty BŁAZENADA!!!!!
Bianconeri - Nie Maj 06, 2012 11:03
Skrót meczu: http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
bacin - Nie Maj 06, 2012 11:48
To nie apteka, ale warto zwrócić uwagę w którym miejscu na boisku faulował Midzierski, a skąd wykonany został rzut wolny.
Niby detal, ale zaważył moim zdaniem na tak szybkim wykonaniu rzutu wolnego.
david - Nie Maj 06, 2012 11:51
Najlepiej wszystko złożyć na sędziego, a prawda jest taka że Sandecja sama jest sobie winnna tej porażki. Ruch całą pierwszą połowę grał ładną piłkę klepali nas jak tylko chcieli. Moskal jak to Moskal kazał grać defensywnie i jak się coś uda to strzelimy. W pierwszej połowie sędzia sędziował bez większych zarzutów. W drugiej przegią trochę z tym wolnym bo Radzionków zaczą grać z całkiem innego miejsca na boisku. Niestety tak się zdarza i nie wolno wtedy spać na boisku jak to zrobili nasi kopacze. Karny ewidentny.
kibicKKS - Nie Maj 06, 2012 14:02
Milosz_1910 napisał/a: | Wszystko idzie w złym kierunku;. Zarowno na trybunach jak i na boisku...Przyczyna jest znana...Zle sie dzieje i tyle..A cierpia na tym pilkarze i SANDECJA głównie.. |
A w zarządzie i sztabie szkoleniowym jest ok?
Wiecznie przez większość wychwalany i kochany Dyrektor sportowy, który po drugim zupełnie nie udanym "sezonie transferowym" powinien polecieć ze stanowiska, bo w normalnych klubach za transfery odpowiada też dyrektor sportowy, ale nie bo przecież pracuje za darmo więc nie można się do niego przyczepić. Zwalnianie kierownika drużyny tylko po to żeby kolega miał pracę też bez zastrzeżeń, ciekawe kiedy wróci Olszewski.
Komuś bardzo zależało na tym żeby Sandecja nie grała za dobrze więc zaczęło się za czasów Wójtowicza "czyszczenie" Tajduś, Wójtowicz, Cisowski itd. itp.
berthold_ns - Nie Maj 06, 2012 15:20
Nie ma co zwalać winy na trenera,zarząd czy piłkarzy.zawsze się pisze że dobrze graja tylko szczęścia brakuje.jakby dobrze grali to nie byłoby nerwówki na koniec sezonu.Kto chodzi regularnie na mecze to widzi że nasi kopacze nic nie grają.Podnoszą się zawsze trochę po zdobyciu bramki przez przeciwnika a tak to wieczne wyczekiwanie na błąd rywala a może się uda coś strzelić z kontry.Grają na stojąco żadnego ruchu a Ruch klepał jak chciał.
Karny ewidentny.
Dziwie się tylko takiemu zawodnikowi jak Burkhardt który już gra trochę w lidze że w taki głupi sposób zachowuje się na boisku wiedząc że gramy w osłabieniu a po jego wejściu coś drgnęło u naszych kopaczy
Pomimo wielkiej sympatii dla naszych kopaczy gratuluje Cidrom 3 pkt
|
|