Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
Sandecja : Miedz Legnica
Autor Wiadomość
Kazek G f H

Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 11:46   

Przy stoisku z gadżetami będzie można się zapisać na wyjazd do Brzeska oraz na pasiaste gadżety :

Oferta:

http://www.sandecja.org/f...p=100227#100227

Serdecznie Zapraszamy!!

olokrk

Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 19:34   

jak ktos nie ma transportu po meczu do krk to mam miejscówke
[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 15:06   

Rozumiem że dzisiaj też większość miała szkołę?!
Czy też może gra Olimpia Beskid, Muszynianka czy Kolejarz Stróże?!
A może mecz był za późno i potem do domu nie ma autobusów?!
WSTYD Panowie!
Zastanówcie się nad sobą bo założę się że za tydzień na Arce to będzie pełny sektor, a do Brzeska też wielcy kibice pojadą się pokazać...
[Profil] [PM]

Busta

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 16:02   

Cytat:
Czy też może gra Olimpia Beskid, Muszynianka czy Kolejarz Stróże?!
palikot "grał" w Beskidzie :)

Mateuszek1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 16:16   

Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie?
[Profil] [PM] [E-mail]

damo_kks

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 16:39   

Mateuszek1910 napisał/a:
Młyn jak na nasze warunki w tym sezonie był naprawdę niezły a dopingu dalej brak ! co to ma być panowie?

Zgadzam się w 100% było nas sporo nadal się zastanawiam czemu doping był dopiero przez ostatnie minuty po bramce jak już ludzie zaczeli opuszczać sektor. Jednym słowem doping jeżeli można to tak ująć przez ostatnie dwa mecze dramat!
[Profil] [PM] [E-mail]

kks13
Saczersik

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 21:58   

damo_kks napisał/a:
Mateuszek1910 napisał/a:

Zgadzam się w 100% było nas sporo nadal się zastanawiam czemu doping był dopiero przez ostatnie minuty po bramce jak już ludzie zaczeli opuszczać sektor. Jednym słowem doping jeżeli można to tak ująć przez ostatnie dwa mecze dramat!

Niestety nie było chętnego do prowadzenia dopingu , mimo wielu próśb.
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 22:12   

Mateuszek1910 napisał/a:

Młyn? jaki Młyn?...Młynu to my nie posiadamy od co najmniej roku..owszem,od czasu do czasu jest jakiś zryw,i wówczas jest jakaś tam,namiastka dopingu.
Najgorsze jest to,że nic nie wskazuje na to że w ciągu najbliższego czasu cokolwiek miałoby się zmienić...
Chyba tylko wymiana pokoleń przyniesie zmianę na lepsze,a to pewnie potrwa kilka lat.
P.S. fajnie że forum hula jak szalone,niestety tylko w wątkach politycznych których jest kilkanaście bo wątki kibicowskie są dwa( co słychać u naszych rywali i przyjaciół) i są to wątki ,,martwe"
tak upolitycznionego forum to chyba kibice żadnego klubu nie posiadają.
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

pasi

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 22:25   

damo_kks napisał/a:
Mateuszek1910 napisał/a:

Nie było Cię na Tychach to nie gadaj że od 2 meczy kiszka !! Bo tam pokazaliśmy na co nas stać !!

nitroactive

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 23:06   

Cytat:
tak upolitycznionego forum to chyba kibice żadnego klubu nie posiadają.

Pisałem o tym już dawno temu :D Nikt nie komentuje reformy ekstraklasy, nikt nie komentuje tragedii w 1 lidze, nikt nie mówi o klubie, a ludzie zamiast na mecz wola iść... na Palikota :D
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 23:19   

Bo czasem trzeba poświęcić mecz dla walki o idee
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 23:50   

Eeee no jak o idee to spox...

Nie wiem czy jest w tym kraju jakakolwiek szanująca się ekipa kibicowska, która mając do wyboru jakiś idiotyzm/ mecz własnej podobno "ukochanej" drużyny, wybiera spotkanie z politykiem...

Polityka jest jak nowotwór, niszczy wszystko na swojej srodze. Ruch kibicowski Sandecji już też najwyraźniej przeżarła :)
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 23:56   

popieram przedmówcę :-)) ( 2 posty wyżej)
ps. MIŁOSZ ŻAŁUJE ;-) ŻE MNIE MODEM ZROBIŁ :-)) JAK NIC MNIE ZDEGRADUJE ZA MÓJ SUKCES :-D:-D ale puki co to WALKA O PRAWDĘ UCZCIWOŚĆ I LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ TRWA :-) AŻ DO NASZEGO WSPÓLNEGO ZWYCIĘSTWA. WOJNAAAA :-))
pps. nitro jaki rak DEJ ŻE ŻYĆ
o nas kibolach i o szacunku dla NAS w KRAJU TO SIĘ GRUBO MYLICIE TOWARZYSZU MAJORZE :-D I OD KIEDY TY O NASZĄ REPUTACJĘ DBASZ:-)))
NALEŻAŁ BYĆ TO BYŚ WIEDZIAŁ JAK BYŁO A NIE OPIERAŁ SIĘ NA SŁOWIE PISANYM PRZEZ MEDIA MĘTNEGO NURTU :-))
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 00:23   

Hehe czyli wracam do statusu towarzysza majora? :D

Dobra nie chce mi się pisać o tym, zrozumiałem aluzję, aczkolwiek grubo się mylisz ;) Tyle że ja nikomu udowadniać nic nie muszę :D
Dobrej nocy życzę, i mam nadzieję że jak jutro wstanę to spłyną na mnie te dobra dzisiaj wywalczone :D

Jedyne na czym się opieram, to na tym że "najwierniejsi" kibice w trakcie meczu byli na wiecu wyborczym, zamiast na stadionie. Nie mąć tu mediami, jak cię proszę bo dobrze wiesz że nie o to mi chodzi ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 07:23   

mus być TOWARZYSZEM MAJOREM :-)) BO SIĘ BOSKI JAROSŁAW OBRAZI NA MNIE NA ŚMIERĆ:-D:-D
NO WŁAŚNIE SIĘ WSZYSCY OKRUTNIE SIĘ MYLICIE BO BYLIŚMY I NA PALIKOCIE I NA MECZU I GDYBY NIE ,, WĄSY,, TO BYŚMY NA SAM POCZĄTEK MECZU ZDĄŻYLI A TAK TO MY SIĘ KWADRANS SPÓŹNILI.
TAK TO JEST JAK SIĘ KOMENTUJE SPRAWY I RZECZY O KTÓRYCH SIĘ WIE TYLE CO MEDIA NAPISZĄ, WIEDZĘ CZERPCIE NIE TYLKO Z NETU DOBRĄ RADĘ WAM DAM :-D:-)))
ps. naprawdę myślicie że my dla takiego ....... poświęcimy mecz NASZEGO KLUBU.TEN TYP NIE ZASŁUGUJE NA ŻADNĄ UWAGĘ KTÓRĄ MY JEMU POŚWIĘCAMY. JEGO ZACHOWANIE I POSTĘPKI SĄ PO TO BY LUDZI ODCIĄGNĄĆ OD NAPRAWDĘ WAŻNYCH PROBLEMÓW.
TO POWINNO UŚWIADOMIĆ WAS JAK MAŁO NAS ZNACIE:-))
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja : Miedz Legnica
[ ZAMKNIĘTY ]