Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
KKS SANDECJA - STOMIL
Autor Wiadomość
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 13:45   

No cóż tu wiele pisać, przykre jest to co się dzieje... najwyraźniej kiedyś trzeba dotknąć dna by się od niego odbić. Powodów takiej nie innej sytuacji jest dużo. Nie ma sensu nawet tego pisać.

Trzeba dalej robić swoje.

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

jaro. s

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 16:53   

Niestety. Młodzież taka a nie inna...Bez napinki
[Profil] [PM]

Amico

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 18:13   

jaro. s napisał/a:

Młodzież? Nie tylko ona tworzy młyn, gdzie wczoraj byli wszyscy kibice, którzy przychodzili na mecze, gdy frekwencja sięgała 4-5 tysięcy, a młyn w sporej części był wypełniony?
[Profil] [PM] [E-mail]

kks13
Saczersik

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 20:53   

Amico napisał/a:
jaro. s napisał/a:

Młodzież? Nie tylko ona tworzy młyn, gdzie wczoraj byli wszyscy kibice, którzy przychodzili na mecze, gdy frekwencja sięgała 4-5 tysięcy, a młyn w sporej części był wypełniony?

Ja Ci powiem gdzie Ci kibice , w domu przed telewizorem z browarem w ręce. Przynajmniej wiadomo kto jest kibicem sukcesu ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

kilog

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 20:54   

Amico napisał/a:
jaro. s napisał/a:

jakos wyśmiewana zasze trybuna A była pełna F na środku jak zawsze w składzie C też nie świecił pustkami, a F z gniazdem? te twarze co zawsze cos robią, piękne dziewczyny i puste krzesełka więc kto jest kibicem sukcesu? robić listy obecności i nie wpuszczać lanserów na mecze kiedy będą goście, nawet dalo sie zza płotu śpiewać, no ale moje uwagi są nie warte niczego, ja swój czas miałem kiedy młyn był tam gdzie kryta, teraz jestem januszem ale janusz niejeden to widzi i powiedzcie mi kto jest prawdziwym kibicem? janusz czy ten co był na młynie jak graliśmy np z Górnikem Zabrze czy z Legią?
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 21:03   

Życie pokazało kto jest najwierniejszymi kibicami ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 21:34   

Tak nasza młodzież jest ch...wa a reszta na F to kibice sukcesu...

Licytacja trwa... kto da więcej...

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 21:57   

KrzysieKKS napisał/a:
Tak nasza młodzież jest ch...wa a reszta na F to kibice sukcesu...

Licytacja trwa... kto da więcej...

ja mowie ze nitroactive mowi prawde a wczesniejsi blefują

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 22:08   

Oj tam, kilog, stwierdził fakty. Faktów nie oszukasz, co najwyżej fakty oszukają nas :D Czasem kumaci powinni posłuchać głosu niekumatych pikników, jako darmową recenzję i spojrzenie z boku na pewne sprawy, zamiast się unosić :D
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 22:22   

Fakty ? Fakty że F to kibice sukcesu ? proszę Cie... Wyniki piłkarskie do obecnej sytuacji na młynie mają się nijak. Jest co najmniej kilka innych "rzeczy" które doprowadziły do obecnej sytuacji.

Jak ktoś będąc z boku może obiektywnie opisać fakty nie znając tego co dzieje się wewnątrz ? Takie fakty to mimo wszystko od rzeczywistości obiegają. Nikt się nie unosi no może Hanys ;)

Swoją drogą skoro już jest wymiana zdań.

Marudzenie na młodzież ? na wyjazdach to w przeszło 70% młodzież więc na co tu marudzić? potencjał w młodzieży mamy jak mało kto i nie jedni z zewnątrz oceniają u nas to na plus i tego zazdroszczą jako gwarant kontynuacji ekipy. Że powstała u nas dziwna tradycja nie chodzenia do młyna to inna sprawa ale mimo wszystko w młynie przeważa młodzież. Więc dlaczego ktoś uważa że mamy "taką młodzież". Mamy dobrą młodzież i jest w nich potencjał który trzeba wykorzystać.

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 23:24   

To kolejna garść faktów. Nigdzie nie napisałem że kibice z F to kibice sukcesu. I nigdzie na młodzież nie narzekałem ;)

Mówiąc o faktach, miałem na myśli jeden ogólny fakt. Mianowicie to że młyn na dzień dzisiejszy się rozleciał, i go praktycznie nie ma. Czy muszę być "w środku" żeby to stwierdzić? To czy ja stoję w środku, z boku, czy w drzwiach zostawmy bez komentarza, tym bardziej jestem tu uważany za kibica 2 kategorii tudzież piknika- janusza, i nie czuję potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek, że jest tak czy inaczej. To mówiłem ja... Jarząbek :D Obiecuję już nie komentować spraw kibolskich ;) Zajmę się autobusem, bo mi chyba wena przyszła :D
[Profil] [PM] [E-mail]

damo_kks

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 23:24   

Należę do grona tych młodych kibiców i zawsze przychodzę na młyn z nadzieją że będzie doping taki jaki był zaledwie parę sezonów temu. A teraz narzekacie na młodzież, mnie nie trzeba zachęcać, ale wiem że żeby przychodziła młodzież to trzeba ja zachęcać poprzez pokazanie się od strony głośnego dopingu. "Bo najważniejsza jest mobilizacja".
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Czw Maj 09, 2013 23:32   

Skoro narzekacie na młodzież to gdzie są Ci ''starsi'' kibole? Czy 30 lat to już taki wiek do odpuszczania na chodzenie do młyna? Pozdro

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Pią Maj 10, 2013 00:22   

nitroactive napisał/a:
To kolejna garść faktów. Nigdzie nie napisałem że kibice z F to kibice sukcesu. I nigdzie na młodzież nie narzekałem ;)

Mówiąc o faktach, miałem na myśli jeden ogólny fakt. Mianowicie to że młyn na dzień dzisiejszy się rozleciał, i go praktycznie nie ma. Czy muszę być "w środku" żeby to stwierdzić? To czy ja stoję w środku, z boku, czy w drzwiach zostawmy bez komentarza, tym bardziej jestem tu uważany za kibica 2 kategorii tudzież piknika- janusza, i nie czuję potrzeby udowadniania komukolwiek czegokolwiek, że jest tak czy inaczej. To mówiłem ja... Jarząbek :D Obiecuję już nie komentować spraw kibolskich ;) Zajmę się autobusem, bo mi chyba wena przyszła :D

Odniosłem wrażenie że swoją wypowiedzą podsumowałeś porzedników. Jeśli masz odmienne zdanie to ok.

No to dokonałeś głębokiej analizy sytuacji na Kilińskiego skoro stwierdziłeś że młyn się rozleciał. Nie mając żadnej personalnej docinki w Twoją stronę mogę stwierdzić że każdy głupi to widzi. Ja "piłem" do powodów tej sytuacji gdzie próbuje się zrzucić to na młodzież lub też "sukcesy". Idąc takim tokiem myślenia sukcesy w 3 lidze(kiedy młyn był taki jak obecnie) były takie same jak obecnie? a może obecnie jesteśmy w takiej samej czarnej dupie z poziomem sportowym jak za 3 ligi ? Coś to się wszystko nie trzyma ładu.

Niekoniecznie mnie interesuje Twoja pozycja na stadionie jako piknika, janusza itd. Zawsze byłem zwolennikiem dyskusji i nadal jestem (niezależnie od statutu danej osoby) Każda opinia, każde zdanie wypowiedziane przez innych to cenne wskazówki, przydatne mniej lub bardziej;)

U nas wiek "emerytalny" chyba zawsze był wyjątkowo wczesny ;) wyjątki to tylko potwierdzają :)))

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

kilog

Wysłany: Pią Maj 10, 2013 00:36   

gogo1910 napisał/a:
Skoro narzekacie na młodzież to gdzie są Ci ''starsi'' kibole? Czy 30 lat to już taki wiek do odpuszczania na chodzenie do młyna? Pozdro

mam 45 a są starsi i chodzą z szalikiem i niejedna zaliczyli walkę i są kibicami sukcesu i siedzą a Twoi koledzy gdzie są? jesteś to fajnie ale ciągla zmiana pokolenia powoduje to że młyn to młode osoby, ciągle protestują, nie ma lidera który łączy pokolenia, na meczu ze Somilem było ok 1,5-2k twarzy tych wiernych januszy i tych THE best, jest potencjał? kto to ogarnie?stadion podzielony na sektory, kibiców Sandecji nie brakuje - tylko ten hools, ten z A ten z C i patologia a temn to piknik, a tamten janusz, no właśnie tacy jesteśmy i tak nas widząpodobnie z sejmem możemy narzekać ale to przekruj społeczeństwa, nie jestem od rad ale napewno pora skończcyć z podziałami i zrobić cos razem, tak jak było całkiem niedawno. lub całkiem dawno
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » KKS SANDECJA - STOMIL
[ ZAMKNIĘTY ]