Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
SANDECJA - CRACOVIA
Autor Wiadomość
Busta

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:13   

żeby dobrze "sprzedać" mecz potrzebni są dobrzy piłkarze którzy umieją w subtelny sposób doprowadzić do bramkowej sytuacji. Nasi puszczali Cracovie ale Pasy są słabe i tyle więc poleciał babol i teraz pół internetu pisze o czymś co jest "normalne" w dzisiejszych czasach.

radek

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:19   

haha piłkarski poker ale to było do przewidzenia choć o pomoc postarali by się więcej marni z nich aktorzy. Kogo by nie zapytał przed meczem każdy wskazywał 1-2 ale nie po takiej komedii. Cóż oby te punkty przyniosły Cracovii awans. Marcin Cabaj w tej rundzie obronił nas przed paroma porażkami więc ten jeden mecz w tak szczytnym celu można mu darować. Teraz Łęczna a potem Kolejarz czyli w Łęcznej o nic a z Kolejarzem o prestiż żeby zamydlić oczy. Co do trybun akcja złotówka nie na miejscu GDZIE BYLIŚCIE Z DOPINGIEM CAŁĄ RUNDĘ U SIEBIE?! żeby prosić o datki!
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:22   

Wstyd straszny, a ja się głupi łudziłem że zagramy po zwycięstwo.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:24   

Jedyny pozytyw tego meczu to, że zobaczyłem wielu stadionowych wyjadaczy z dawnych lat dawno dawno ni widzianych na K47...a co do meczu....Makuch do Cabaja....noga do góry i brameczka. Szkoda, że faktycznie tego subtelniej nie rozegrano no, ale nie mnie to oceniać.
[Profil] [PM]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:29   

kibicKKS napisał/a:
Tomasz napisał/a:
Moge dostać bana za to mówi się trudno ale ten mecz sprzedaliśmy :/ I jeszcze w tym sedzia Małek. Jednak korupcja miewa się dobrze

Sorry ale o co chodzi z Małkiem? To on zagrał do Cabaja no chyba że to on kazał Cabajowi tak wyjść przy pierwszej bramce straconej jak do piłki szło dwóch niepilnowanych obrońców?

Jak masz na myśli karnego jaki powinien dla nas być w drugiej połowie to chyba nie sądzisz że Cracovia nie "dałaby rady" strzelić trzeciej bramki

Jak bys ogladał mecz w Ekstraklasie i sedziowanie Małka to byś wiedział. Może i Małek w tym meczu nikomu nie pomógł ale to co zrobili byli piłkarze Cracovi Makuch z Cabajem to istna korupcja. Nie chce tych piłkarzy widziec w koszulkach Sandecji
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:48   

Ja Cię rozumiem ale akurat wmieszałeś w ten mecz Małka. Co robił w ekstraklasie to robił ale w tym meczu naprawdę sędziował lepiej niż niejeden co tu był.

Przepraszam w tym kabarecie nie meczu

A Cabaj z Makuchem hm cóż uczyli się od najlepszych w końcu po raz kolejny powtórzę że chyba jesteśmy jedynym klubem który zatrudnia aż tylu ludzi z wyrokami za korupcję w piłce nożnej...

No ale widać mało jest osób którym to przeszkadza
Ostatnio zmieniony przez kibicKKS Sro Maj 29, 2013 22:56, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:49   

http://www.dailymotion.co...rt#.UaZ3Z2hPClL
[Profil] [PM] [E-mail]

enox

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:53   

Cabaj nie wroci do EX
[Profil] [PM]

K@KS

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 22:57   

Generalnie niesmak straszny, zwlaszcza wsrod kibicow Cracovii z ktorymi rozmawialem, zreszta sie nie dziwie.
Marcin w moich oczach też niestety spadł na dno, takim odpierdalaniem kibiców na ten stadion nie przyciągniecie.
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Sro Maj 29, 2013 23:10   

Nikogo nie bronię, ale spójrzcie na rotację jaką miała piłka. "Odchodząca" od nogi, mogła umknąć.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicns7

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 00:10   

Doping dzisiaj to dno..nikt nie potrafi podkrecic.. pol meczu na "30%". Jak wszyscy mają spiewac jak większosc "ważnych" urzadza sobie piknik i pogawedki i ma wyj... na doping. Takie moje zdanie.
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 00:14   

Co wy chcecie od Makucha? Normalnie podał bramkarzowi piłkę.
[Profil] [PM]

david
Sandecja Nowy Sącz

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 08:43   

Jaka rotacja hehe "Maki" normalnie zagrał klatą Cabaj powinien to łapać, ale wtedy nie byłoby bramki ;)

kosiarz

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 09:17   

Nie wiem po co te napinki. Ledwo się utrzymaliśmy, a takich błędow przez cały sezon było dziesiątki, gdzie bramki strzealismy sobie sami po błędach obrońców. Akurat Cabaj w największy sposób przyczynił się do utrzymania Sandecji w I lidze.
Ten kto wie, że sprzedali mecz niech leci jeden z drugim do prokuratora, a nie pisze tutaj takich pierdół.
Cieszę się, że Sandecja się utrzymała, a Cracovia ma szanse wrócić do extraklasy.
Przegraliśmy mecz dla nas bardzo ważny ze Stomilem u siebie...i tutaj byłbym najwięcej wkurzony, po nim było widać jakim dziś słabym zespołem jest Sandecja.
Przed nami mecz próby z Kolejarzem, to będzie test umiejętności naszych piłkarzy.

barte99

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 09:23   

Strasznie to wygląda w oczach kibiców innych drużyn, rozumiem Cracovia... ale, żeby aż tak? Przecież to piłka do złapania, celowo zagrana klatką piersiową, no, ale remis nic nie dawał Cracovii, szkoda, bo sądziłem, że jednak coś się zmieniło w polskiej piłce.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - CRACOVIA
[ ZAMKNIĘTY ]