Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
SANDECJA - CRACOVIA
Autor Wiadomość
Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 09:51   

barte99 napisał/a:
Strasznie to wygląda w oczach kibiców innych drużyn, rozumiem Cracovia... ale, żeby aż tak? Przecież to piłka do złapania, celowo zagrana klatką piersiową, no, ale remis nic nie dawał Cracovii, szkoda, bo sądziłem, że jednak coś się zmieniło w polskiej piłce.

10/10 w takiej sytuacji to bramkarz łapie piłke. A Cabaj co zrobił ? A potem łapał sie za głowe i pokazywał jakies dziwne gesty do Makucha że to jego wina. Brak słów :/
[Profil] [PM] [E-mail]

Jaro

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:11   

http://ekstraklasa.net/1l...6f1da0f27030000

Ekstraklasa Cracovia! Ogólnie jeden z lepszych meczy Sandecji, trochę zdrowia zostawili na boisku.

Cabaj... gdyby nie Marcin to nie wiadomo czy nadal nie walczylibyśmy o utrzymanie, więc już nie pierdolcie tak ze sprzedany mecz, jak pewnie znacie historie to nie pierwsza taka "Cabajka" w jego wykonaniu.

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:12   

W końcu Cabaj strzelił gola! :D

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:19   

kosiarz napisał/a:

Przed nami mecz próby z Kolejarzem, to będzie test umiejętności naszych piłkarzy.

A pozostałe mecze to był test czego? Wg Ciebie tylko na podstawie jednego meczu powinno się oceniać siłę zespołu i umiejętności piłkarzy? Wg mnie umiejętności wszystkich już znamy i wiadomo na których pozycjach jesteśmy słabi i gdzie należy szukać prawdziwych wzmocnień, a nie dobrze zarabiających nazwisk, które nic do gry nie wnoszą.
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:29   

Wystarczy wejść na forum Cracovii i co widzimy?
http://www.cracovia.krakow.pl/list.php?11

Forum padło od momentu bramki na 2:1 dla Cracovii. Po tym co zobaczyli to aż forum musiało paść. Ciśnienie i złość serwer padł. Grają bardzo słabo to jeszcze dostali pomoc w zdobyciu bramki i wygraniu meczu.
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:47   

Tomasz, ochłoń bo od wczoraj dramatyzujesz... Piłkarsko w miarę dobry mecz, a co do Marcina, ratował nam dupsko całą rundę, więc jeden błąd każdemu sie może zdarzyć ;) Mam jeszcze pytanie co do frekwencji bo na onecie, wp itp. pojawia sie frekwencja TYLKO 4 tys, tak zaniżona czy to OFICJALNA frekwencja? Pozdro do zobaczenia w Łęcznej!

olokrk

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:01   

Moim zdaniem Cabaj zawinił przy pierwszej bramce
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:09   

Racja. Kuriozalne wyjście do tej piłki, Cabaj opuścił światło bramki, Dudzicowi wystarczyło na dobrą sprawę trafić w piłkę do pustaka.
[Profil] [PM]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:14   

Cały ten mecz to był dziwny popatrzcie tez na bramkę samobójczą Żytki. Pewnie tak nie chciał a piłka weszła w bramkę. No cóż to co nam Cracovia podarowała to trzebało oddać.
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:16   

gogo1910 napisał/a:
Tomasz, ochłoń bo od wczoraj dramatyzujesz... Piłkarsko w miarę dobry mecz, a co do Marcina, ratował nam dupsko całą rundę, więc jeden błąd każdemu sie może zdarzyć ;) Mam jeszcze pytanie co do frekwencji bo na onecie, wp itp. pojawia sie frekwencja TYLKO 4 tys, tak zaniżona czy to OFICJALNA frekwencja? Pozdro do zobaczenia w Łęcznej!

Ja juz ochłonełem ale w czystość tego meczu to pozostawie "no comment"
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:21   

http://www.weszlo.com/new...Zwykla_cabajada
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 12:04   

Już nie macie czego cytować tylko zeszło ?
[Profil] [PM] [E-mail]

Biancos

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 12:07   

Po informacji, że Warta przegrała to szczerze życzyłem Cracovii zwycięstwa. Co jak co to nam wygrana nic nie dawała, no może poza premiami dla piłkarzy, których i tak przez kilka miesięcy nie ujrzą. Cracovia zaś potrzebuje tych punktów do awansu. Co do Cabaja to "ładnie sie zachował" i nie dziwie się trochę gościowi, ale mogł to zrobić w mniej widowiskowy sposób, gdy Cracovia faktycznie miała okazje do strzelenia zwycięskiej bramki. Tyle z mojej strony ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

hasky1910

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 12:23   

1980_NS napisał/a:
Racja. Kuriozalne wyjście do tej piłki, Cabaj opuścił światło bramki, Dudzicowi wystarczyło na dobrą sprawę trafić w piłkę do pustaka.

Chciałbym też zauważyć że to coś nienormalnego że zwykłe,czytelne podane dochodzi do Dudzica. Piłka mówiąc po piłkarsku leciała w powietrzu 3 dni i płakała a nasz stoper (nie zauważyłem który) zamiast ją przeciąć, biernie się przyglądał. Nie usprawiedliwiam Cabaja (choć każdy kto był w Katowicach czy Brzesku wie ilu mu zawdzięczamy) jednak większą winę za 1 bramkę ponoszą stoperzy.

Masahiko

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 13:05   

Tutaj nie było co sprzedawać, bo ani nikt w dzisiejszych czasach nic nie kupi, anie tez nic nie sprzeda. 10 piłkarzy grało na miarę swoich możliwości, zostawili dużo zdrowia na boisku. Wystarczyło że Marcin Cabaj oddał ten mecz swojej byłej drużynie. Pierwsza bramka to śmiech na sali, puszczone światło bramki i na pewno ładniejsze "puszczenie" gola niż to co zrobił w drugiej połowie. Wystarczy przyjrzeć się powtórkom, bo ewidentnie widać jak Cabaj podnosi nogę, aby piłka przeleciała pod stopą. Trener Hajdo gada zwykłe głupoty na konferencji, bo nikt rozsądny nie wierzy w taki kiks w takim meczu, w takiej minucie i przede wszystkim przy takim wyniku. Nie wspominając innych sytuacji kiedy to Cabaj ewidentnie planował coś dobrego dla Cracovii. Faul na Dudzicu tuż za polem karnym miał mieć miejsce w polu karnym, jakieś dalekie wyjścia - choćby w sytuacji Nykiela. Cały szacunek za świetną rundę pogrzebał tym niesportowym zachowaniem. Cracovia powinna sportowo udowodnić, że należy im się awans do ekstraklasy.

Co do samego meczu to podobała mi się gra Bębenka, który był zdecydowanie najlepszym ( i najczęściej faulowanym) zawodnikiem Sandecji. Na drugim biegunie Czarnecki, który był kompletnie pogubiony i popełniał masę błędów. Zaskoczyła mnie również bardzo dobra zmiana Boro, po którym nie spodziewałem się tak dobrej gry. Dużoooo lepszy od Certika.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - CRACOVIA
[ ZAMKNIĘTY ]