Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
SANDECJA - CRACOVIA
Autor Wiadomość
KKS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 01:37   

dziekujemy policji jeszcze raz!!!....parodia!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:59   

KKS napisał/a:
dziekujemy policji jeszcze raz!!!....parodia!!!

o co poszło ?
[Profil] [PM]

hasky1910

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 12:17   

Ponoć brakło biletów (przynajmniej taką informację podali ochroniarze) i nie chciano już nikogo wpuścić. Grupka kibiców z Sącza i Krakowa, wsparta...uwaga!!! dziadkami grubo po 60 roku życia postanowiła wejść pomimo blokady ochrony, i nie rozpisując się za bardzo, wjechała z "bramką" przy kasie :) Duża liczba kibiców weszła więc na krzywy ryj, i bardzo dobrze bo włodarze Sandecjii ( o ile informacja o biletach była prawdziwa)pokazali po raz kolejny że organizacyjnie jesteśmy 100 lat za Pcimianką Pcim.

Kazek G f H

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 13:58   

Tym klubem zarządzają buraki i nie poważni ludzie, tyle w temacie. Zero organizacji.

lolo

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 15:16   

pomijam juz kwestie biletow , ale nie zrobienie drugiego grilla przy "sektorze Cracovii" to finansowy strzal w kolano!!! miala banda h...a z klubu okazje zarobic pare zl to i to spartolili
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 16:01   

Lata 90 w pełnej krasie. Ze tam nikogo nie zdeptali to cud.
Można gadać paniom w kasie, chłopom co mają "kontakt z bazą" (podobno to ochroniarze), operatorom skanera nowego systemu. I tak wszyscy w doopie mają. Może niech prezesi spróbują wejść na stadion, w takim ścisku i tłoku (najlepiej z dzieckiem) to się zastanowią nad sobą. Ale jak się po układach dostaje fuchę, a pojęcia bladego o niczym nie ma to tak jest, jak było pod kasami.

Nie trzeba bylo być managerem żeby przewidzieć że przed takim meczem może być tłok pod kasami i puścić sprzedaż na wszystkie możliwe okna i bramki. Ale po co... elyty mają w doopie, plebs może wchodzić jak bydło do rzeźni.
[Profil] [PM] [E-mail]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 22:21   

Jeśli spojrzeć na to od strony finansowej to stadion się nie zapełnia więc nie opłaca się zwiększać jego pojemności dla jednego bądź dwóch meczy w sezonie. W Anglii, Niemczech i nie tylko jest wiele drużyn, na których mecze bilety są wyprzedane i ci, którzy przychodzą na mecze od czasu do czasu, bądź jako ostatni odbijają się od bram.
To, że np na finał eliminacji Championschip przyjdzie na Wembley po 45 tys. kibiców każdej z drużyn nie oznacza, że muszą one budować równie wielkie stadiony.
Ja byłem na 50 minut przed meczem i udało mi się wejść na mecz w przeciągu dosłownie 2 minut. Bilet kupiłem w przedsprzedaży.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 22:32   

Dziekan napisał/a:
Jeśli spojrzeć na to od strony finansowej to stadion się nie zapełnia więc nie opłaca się zwiększać jego pojemności dla jednego bądź dwóch meczy w sezonie. W Anglii, Niemczech i nie tylko jest wiele drużyn, na których mecze bilety są wyprzedane i ci, którzy przychodzą na mecze od czasu do czasu, bądź jako ostatni odbijają się od bram.
To, że np na finał eliminacji Championschip przyjdzie na Wembley po 45 tys. kibiców każdej z drużyn nie oznacza, że muszą one budować równie wielkie stadiony.
Ja byłem na 50 minut przed meczem i udało mi się wejść na mecz w przeciągu dosłownie 2 minut. Bilet kupiłem w przedsprzedaży.

Ale kasę od kibiców opłaca się brać....?? niech się ten sezon już kończy, bo pod każdym względem jest dramat! strach pomyśleć o co będziemy grać już od wakacji...?
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 22:43   

A jak się stadion ma zapełniać jak klub nie robi kompletnie NIC w tym kierunku?
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 30, 2013 23:04   

nitroactive napisał/a:
A jak się stadion ma zapełniać jak klub nie robi kompletnie NIC w tym kierunku?

Z tego co słyszałem, to obecna pojemność stadionu wynosi 2800 i po sprzedaży tej ilości biletów na imprezę masową policja zabroniła wpuszczać już ludzi.

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Pią Maj 31, 2013 08:14   

Zastanawiam się dlaczego nie wpuszczali kibiców na sektor na łuku? Aha.. przecież trwa modernizacja..

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Maj 31, 2013 09:02   

dziadki rzeczywiscie dały rade a ja i niektórzy pałami tak najlepiej..:(
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Pią Maj 31, 2013 10:35   

Zdjęcia...

https://www.facebook.com/...70287924&type=1
[Profil] [PM]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Pią Maj 31, 2013 18:09   

JEDYNA Z LEPSZYCH RZECZY NA MECZU:
RAZEM Z SURSUM CORDA W AKCJI ,,GRAMY O ŻYCIE EMILKI,, ZEBRALIŚMY NA MECZU OKOŁO 740 ZŁ.
MIŁOSZ MA ZAMIEŚCIĆ PROTOKÓŁ ZE ZBIÓRKI.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA - CRACOVIA
[ ZAMKNIĘTY ]