Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Kolejarz Stróże |
Autor |
Wiadomość |
nitroactive
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 01:46
|
|
|
Cytat: | W zeszłym roku otrzymaliśmy się,ale to było pierwsze ostrzeżenie. Ten sezon to było ostrzeżenie nr 2. Boję się,ze trzeciego może już nie być... |
Yyyy w zasadzie to już w tym sezonie nie było ostrzeżenia tylko spadek. Podziękować możemy Warcie Poznań, która zanurkowała głęboko ryjem w strefę spadkową, bo gdyby nie to to już w tym sezonie mielibyśmy spadek.
Źle to widzę, bo niestety w przyszłym sezonie jesteśmy kandydatem nr. 1 do spadku. W tym to nas utrzymano, a nie my się utrzymaliśmy.
PS. Myślę że 3 viceprezes przydałby się w klubie... |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 08:55
|
|
|
matys5392 napisał/a: |
Skoro jest tak tragicznie to albo:
a)spadniemy i zaczniemy wszystko od podstaw
b)znajdziemy nowego sponsora,który chociaż na chwilę podratuje finansowo klub
c)zrobimy fuzję z Kolejarzem i bedziemy liczyc na senatora Koguta
d)wywieziemy obecny zarząd na taczkach i...? No własnie,co wtedy? |
Wybieram zdecydowanie D nawet kosztem startu od 0 ale cały zarząd i wszystkich ludzików tam pracujących nie tylko prezesów.
Tylko jedno pytanie...
Kto ich wywiezie? Przecież tam siedzą (bo pracują to za duże słowo) m. in. ludzie nazywani ikonami, koledzy od bilarda i chłopak, którego wzięli i mu nagadali że będzie miał dużo do powiedzenia w klubie, a on wierząc w to innym też opowiadał czego to nie zrobi. |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 10:29
|
|
|
Żenada tak mozna podsumowac ten ostatni mecz. Co sezon gramy co raz gorzej. Dostalismy 2 ostrzeżenia a w kolejnym to może byc juz spadek.
Dobrze że ten sezon się skończył bo juz nie dało sie na to patrzeć. |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 11:26
|
|
|
trzeba przyznać ze strzały życia chłopaki oddali :D |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 12:36
|
|
|
A czy trener Hajdo był obecny na meczu? Bo tak jak pisałem wcześniej,nie mogłem dostrzec go ani blisko naszej "budy" ani na na trybunie VIP. |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 13:19
|
|
|
matys5392 napisał/a: | A czy trener Hajdo był obecny na meczu? Bo tak jak pisałem wcześniej,nie mogłem dostrzec go ani blisko naszej "budy" ani na na trybunie VIP. |
Był na trybunie "VIP" i nawet czasem pokrzykiwał do naszej ławki rezerwowych. Na niego z kolei pokrzykiwała loża emerytowanych fachowców z sektora "A" :D |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 16:58
|
|
|
Tomasz napisał/a: | Żenada tak mozna podsumowac ten ostatni mecz. Co sezon gramy co raz gorzej. Dostalismy 2 ostrzeżenia a w kolejnym to może byc juz spadek.
Dobrze że ten sezon się skończył bo juz nie dało sie na to patrzeć. |
do trzech razy sztuka ;)
a lecmyw kurwe, widocznie nie zaslugujemy na gre w tak wysokiej lidze, ja tam plakac nie bede, |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 19:09
|
|
|
hanys napisał/a: |
a lecmyw kurwe, widocznie nie zaslugujemy na gre w tak wysokiej lidze, ja tam plakac nie bede, |
No i bedemy grać z óńą:D |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 23:14
|
|
|
Kmicic napisał/a: | hanys napisał/a: |
No i bedemy grać z óńą:D |
Pod warunkiem że się nie miniemy,bo my pikujemy a oni startują :-) |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
|