Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
ROW Rybnik - Sandecja Nowy Sącz 30 sierpnia |
Autor |
Wiadomość |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 13:55 ROW Rybnik - Sandecja Nowy Sącz 30 sierpnia
|
|
|
Skoro Katowice zaliczyliśmy w jakże powalającej liczbie +/- 100 osob. Czas na kolejny powalający wyjazd w tej rundzie... ROW Rybnik. Niestety Łęczną z racji na termin trzeba będzie niemal na pewno odpuścic bo skoro w zeszłyn sezonie na weekend się nie zebraliśmy to jak w środe ? Cóż życie. Lepiej pojechać w dobrym stylu na kilka wyjazdów niż odpierdalać taką żenade jak ostatnio na każdym wyjeździe który fartem uda się zaliczyć.
Tak więć droga młodzieży już teraz odkładajcie pieniądze na wyjazd do Rybnika który będzie miał miejsce 30 sierpnia w piątek a mecz jest o 19:00. Ambitny cel wyjazdu to 150 osób(tyle biletów zamówie co osiągniemy zobaczymy) mobilizujcie się juz teraz na ten wyjazd i okładajcie pieniądze, odpuście sobie nawet mecze u nas bo póki co dalej sobie robią jaja z nas kibiców więc łaski bez. Koszt wyjazdu +/- 60 zł ale dokładne info dodam po informacji ile kosztuja bilety + kilka kilometrow więcej niż do Katowic.
Najwyższa pora się ogarnąć i przebudzić z tej formy spadkowej !
Oczywiście obowiązuje bezwzględny zakaz picia % bo ostatni wyjazd pokazał że są tacy co umiaru nie znają a przykład dają jaki dają. Nie ma picia i koniec.
Proszę o utowrzenie osobnego działu nt wyjazdu do Rybnika oraz danie mi tam moda. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 14:30
|
|
|
Krzysiu tylko jedno "ale", należy się szacunek tym osobą ,które jednak wybrały się do Katowic, oprócz starych "wyjadaczy" było sporo nowych twarzy ;), więc szkoda by było ich zniechęcać. |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 18:39
|
|
|
Czyli nawet nie będzie proby organizacji wyjazdu do Łęcznej, tylko cięgle na ten Śląsk i Śląsk ? Szkoda |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 22:59
|
|
|
Ależ w żadnym wypadku naszej młodzieży nie mam zamiaru zniechęcać. Zawsze wierzyłem i wierze w naszą młodzież a wręcz uważam że nasza przyszłość tkwi w naszej młodzieży. Jak również nie mam nic do starych wyjadaczy wyjazdowych bo każdemu kto zabiera swoje 4 litery na wyjazd na wrogi teren należy się szacunek. Zresztą część naszej młodzieży dzień po wyjezdzie wybrała się rano w niedziele w góry :D więc na prawde słowa złego o nich powiedzieć nie można :)
Próby próbami jeśli masz czas lub ktoś inny odpowiedzialny ma czas to proszę bardzo ma moje szczere błogosławieństwo na probe organizacji wyjazdu pod warunkiem że nie przyniesie on straty ani złotówki na koncie SKS. Osobiście w tym okresie czasu mnie nie będzie więc nic nie będę w stanie pomóc przy organizacji tego wyjazdu a po kolejne skoro w zeszłej rundzie nie byliśmy w stanie zebrać autokaru na sobote wiedząc że to jeden z ostatnich wyjazdów w naszym zasiegu to w środe damy rade ? mimo wiecznego optymizmu niestety w to wątpie. Ostateczna decyzja pewnie zapadnie na dniach ale moim zdaniem szkoda na to czasu i lepiej pojechac dobrą liczbą i składem... tak na Sląsk.
W żadnym wypadku nikogo nie mam zamiaru zniechęcać do jezdzenia BROŃ BOŻE! Marzy mi się żeby w każde miejsce jechać w tą przyzwoitą "stówe" nawet składu jak w Katowicach ale żeby to była taka zelazna "stówa". Moim skromnym zdaniem trzeba znać swoje miejsce w szeregu i obecnie uważam że stać nas na kilka dobrych wyjazdów ale niestety nie na wszystkie. A te kilka wyjazdów w dobrym składzie i klimacie przyniesie więcej dobrego niż skromne wyjazdy w małym gronie.
A że szkoda... cóż pod wieloma względami kibicowskimi Śląsk jest chyba najbardziej atrakcyjny. A sam Rybnik też ma wiele ciekawych ekip w okolicy. Nie twierdze że Łęczna to nuda i pełen piknik ale uważam że termin środowy to "morderca" tego wyjazdu a w zasadzie naszej formy na taki dzień.
Jeszcze pytania uwagi ? chętnie podyskutuje :)) |
tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...
|
|
|
 |
kks1910
kks1910
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 12:10
|
|
|
Nie ma co tutaj gadac na temat wyjazdu do Łęcznej wiadomo wyjazd atrakcyjny byłby ale wiadomo termin trochę złi i lepiej odpuścic ten mecz i zebrac sie na Ciekawy wyjazd Do Rybnika !
Organizujemy się i jedziemy !
Sandecja On Tour ! |
_________________ " Starałem Się tak życ , aby w godzinie śmierci mógł się raczej cieszyc niż lękac " - Rotmistrz Witold Pilecki |
|
|
|
 |
divers
|
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 11:11
|
|
|
Z racji bojkotu meczów u siebie, tydzień wcześniej niż wyjazd do Rybnika będzie organizowana wyprawa do Krakowa, gdzie w przyszłą sobotę 24 sierpnia na stadionie Hutnika rozegrają swój mecz z Garbarnią Kraków nasi bracia z Mielca.
Więcej informacji powinno się pojawić jutro na temat zapisów oraz kosztów wyjazdu. Wybierając się do Krakowa nie zapominamy o wyjeździe do Rybnika, który jest NASZYM PRIORYTETEM. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
Ostatnio zmieniony przez Kazek G f H Czw Sie 08, 2013 11:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 13:44
|
|
|
Nie rozdupcajcie tematu o wyjezdzie do Rybnika :)
Niech że który czerwony założy osobny temat o tym wyjeździe zgodowym żeby się to tak nie mieszało. Kazek będzie ogarniał wyjazd do Krakowa więc życzę wam wszystkim z całego serca powodzenia !
Przy okazji tworzenia tematu nt wyjazdu do Krakowa to proszę zablokować pisanie przez "gości" w tematach wyjazdowych. |
tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...
Ostatnio zmieniony przez KrzysieKKS Czw Sie 08, 2013 22:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pon Sie 12, 2013 13:16
|
|
|
Smutne wieści z Rybnika...
Sektor Gości najprawdopodobniej zamknięty.... |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Pon Sie 12, 2013 14:12
|
|
|
Wyjazd do Rybnika na chwile obecną odwołany w związku z remontem sektora gości.
Decyzja prezydenta Rybnika poparta zgoda policji na impreze masową bez udziału kibiców gości.
Nie ma wyjazdu, nie ma tematu, nie ma nas ;) |
tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...
|
|
|
 |
|