Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
PP: Sandecja - Flota Świnoujście |
Autor |
Wiadomość |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 00:37
|
|
|
Nie wiem czy to coś da, i miałem się nie wypowiadać w tematach kibicowskich, ale popieram idee. Może gdy zrobi się szum w okół tego burdlu, to ktoś się zastanowi... |
|
|
|
 |
Mrozu
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 15:16
|
|
|
Powiem tak za małolata chodziłem na mecze, czasami jakis wyjazd się trafił ... teraz przyjeżdzając na urlop do Polski miałem nadzieje na oglądnięcie kilku meczów u Siebie . Ale skoro ogarnięci kibice nie wchodzą ja dostosuje sie i też nie wchodze na stadion... jednakże Ci Janusze którzy będą chcieli to wejdą i nikt z Nas tego nie powstrzyma... Przyłączam sie do pomysłu z transparentem przed stadionem inicjatywa dobra... moze i prowadzenie dopingu z poza stadionu było by niezłym rozwiązaniem |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 19:05
|
|
|
Mrozu napisał/a: | Przyłączam sie do pomysłu z transparentem przed stadionem inicjatywa dobra... moze i prowadzenie dopingu z poza stadionu było by niezłym rozwiązaniem |
Pomysł z dopingiem spoza stadionu świetny, byle wszyscy sie zebrali na 24 na 19 na mecz z Arka bo na jutro bez szans |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 22:37
|
|
|
Gdy na Kilińskiego rozgrywany będzie mecz z Arką my wspieramy braci z Mielca w Krakowie . |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 12:07
|
|
|
znając życie za bardzo nie pośpiewamy spod stadionu, bo zawsze utrudnia to policja (nielegalne zgromadzenie, zakłócanie porządku publicznego itp).
dlatego wszyscy lecimy do Krakowa na mecz Garbarnia - STAL Mielec |
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 13:20
|
|
|
Mimo,że na stadion dzisiaj się nie wybieram,to pokuszę się o poruszenie tematu typowo piłkarskiego :)
Zastanawiam się,czego mozemy się spodziewać po tej dzisiejszej Sandecji...
Kilka tygodni temu trener Hajdo mowił,ze na efekty jego pracy trzeba będzie poczekac kilka kolejek.Dwa pierwsze mecze były tragiczne,natomiast z Miedzią wyglądało to juz dośc dobrze. Czy dzisiaj bedzie jeszcze lepiej? Moze ten zespoł z meczu na mecz bardzooo powoli się rozkręcał? Co dzisiaj wymyślił trener Kuźma?
Dzisiejszy skład widziałbym następująco:
-----------------------Cabaj-----------------------
Makuch------Petran-------Czarnecki------Mójta
Bębenek---Grzeszczyk---Szczepański---Certik
--------------Badaljan-----Giel---------------------
Trener ma bardzo ograniczone pole manewru.Kontuzjowany jest Kosiorowski,więc jego miejsce zajmie najprawdopodobniej słabiutki Certik. Tragicznie wygląda nasz środek pola.Grzeczyk i Szczepański,w rezerwie zostaje jeszcze Ukrainiec Tistyk i to w zasadzie tyle. Szczerze liczę na Ormianina w ataku. Kiedy jak nie w takim meczu dać mu szansę od poczatku? |
|
|
|
 |
1910...
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 13:59
|
|
|
Ormianin i Ukrainiec nie wystapia w meczu z flota bo nie maja certyfikatu |
_________________ Bóg
Honor
Ojczyzna |
|
|
|
 |
Mateusz1234
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 19:49
|
|
|
Wygrywamy 4:2 a tu grobowa cisza :) |
|
|
|
 |
Wojna
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 20:20
|
|
|
Bo teraz czeka na nas mecz z Ursusem i będzie koniec ciszy |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 20:25
|
|
|
Mateusz1234 napisał/a: | Wygrywamy 4:2 a tu grobowa cisza :) |
Bo wygrana ani na trochę nie zmienia burdelu panującego w klubie, więc trudno żeby skakać z radości... |
|
|
|
 |
1910...
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 21:09
|
|
|
Ale zmienia jakość gry. 4-2 a oprócz tego słupek i poprzeczka. Bardzo dobre stałe fragmenty gry po których padły 3 bramki. Ale jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to masz rację. Sam Łukasz Grzeszczyk w wywiadzie dla Sądeckiego Podcastu Sportowego to podkreślał. Może być pusty stadion przez całą rundę a zarząd zero odzewu. Powiedzą chcieliście remont to macie. A w grudniu powiedzą ,że jest śnieg i nie da rady budować. Może wkroczyć na jeden z treningów i porozmawiać zarządem? |
_________________ Bóg
Honor
Ojczyzna |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 21:51
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | Mateusz1234 napisał/a: | Wygrywamy 4:2 a tu grobowa cisza :) |
Bo wygrana ani na trochę nie zmienia burdelu panującego w klubie, więc trudno żeby skakać z radości... |
Dokładnie..., ja nie mogłem być na meczu, ale mając nawet wolne i tak bym nie poszedł i ciężko mi zrozumieć ludzi, którzy nie potrafią dostosować się do protestu. |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 22:13
|
|
|
Cytat: | Powiedzą chcieliście remont to macie. |
Ja słyszałem jedynie że ludzie chcieli nowego stadionu, a nie remontu który będzie celem samym w sobie, w dodatku mającym na celu coś zupełnie innego niż... wybudowanie stadionu ;)
Właśnie na OS lecą skrócty :) |
|
|
|
 |
|