Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
PP: Sandecja - Flota Świnoujście
Autor Wiadomość
sandeczanin

Wysłany: Sob Sie 17, 2013 22:35   

Jakiego protestu ?? Myślisz człowieku że "władze" coś sobie z niego robią? Myślisz że zależy im na tym żeby było pareset więcej osób? Jakby tak było to nie musiałbyś stać 3 godz w kolejce po bilet który i tak nie wiadomo czy kupisz bo akurat program się zawiesi, nie musiałbyś się czołgać z biletami kupionymi w przedsprzedaży pod barierkami, karnety byłyby jakąś korzyścią. Protest? No tak. Podobno "pan" Danek ma pieniądze utopione w Sandecji. Utopia to jest ale w zarządzaniu tym klubem. Dla prezesików to nawet lepiej że przyjdziecie mniej ludzi= mniej kasy na ochroniarki= więcej kasy do utopienia
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Sob Sie 17, 2013 23:07   

http://www.sportowefakty....atelko-w-tunelu

Jeden z lepszych graczy na boisku.
[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Sob Sie 17, 2013 23:20   

sandeczanin napisał/a:
Jakiego protestu ?? Myślisz człowieku że "władze" coś sobie z niego robią? Myślisz że zależy im na tym żeby było pareset więcej osób? Jakby tak było to nie musiałbyś stać 3 godz w kolejce po bilet który i tak nie wiadomo czy kupisz bo akurat program się zawiesi, nie musiałbyś się czołgać z biletami kupionymi w przedsprzedaży pod barierkami, karnety byłyby jakąś korzyścią. Protest? No tak. Podobno "pan" Danek ma pieniądze utopione w Sandecji. Utopia to jest ale w zarządzaniu tym klubem. Dla prezesików to nawet lepiej że przyjdziecie mniej ludzi= mniej kasy na ochroniarki= więcej kasy do utopienia

Powiem Ci tak - jak kasa przestanie sie zgadzać i zrobi sie szum wokol sprawy to myślę, że sobie "zaczną coś z niego robić".
[Profil] [PM] [E-mail]

piknik76

Wysłany: Sob Sie 17, 2013 23:53   

Mam takie pytanie czy Sandecja była już kiedyś w 1/8 finału PP ? Bo jakim stary nie pamiętam takiego czegoś.

[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 00:36   

piknik76 napisał/a:
Mam takie pytanie czy Sandecja była już kiedyś w 1/8 finału PP ? Bo jakim stary nie pamiętam takiego czegoś.

jest pierwszy raz tak wysoko :)
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 08:23   

Adam Mójta zagrał dobry mecz:) http://www.sportowefakty....a-gra-zespolowa
[Profil] [PM] [E-mail]

1910...

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 09:00   

style napisał/a:
sandeczanin napisał/a:

Powiem Ci tak - jak kasa przestanie sie zgadzać i zrobi sie szum wokol sprawy to myślę, że sobie "zaczną coś z niego robić".
Ale to sie stanie za rok dwa. Moze zrobimy oprawe Danka na taczkach z transparentem Sandecja to nie Danek Lesniak Nowak to my kibole!! I rozglosnimy to do mediow?
[Profil] [PM]

xXkosiarzXx

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 10:59   

1910... napisał/a:
style napisał/a:
sandeczanin napisał/a:

Ale to sie stanie za rok dwa. Moze zrobimy oprawe Danka na taczkach z transparentem Sandecja to nie Danek Lesniak Nowak to my kibole!! I rozglosnimy to do mediow?

trochę jak Polonia Warszawa'kłamstwo ma krótkie nogi i podwójny podbródek' ;)

radek

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 11:37   

Kto nie był ten trąba i tyle. To był naprawdę dobry mecz choć jest jeszcze parę rzeczy do poprawki. Protest jest w słusznej sprawie i popieram go też chcę normalności ale również lubię akcent piłkarski w tym wszystkim i dlatego będę przychodził na mecze. Po za tym mam wrażenie i chyba nie tylko ja że większość ludzi nie wie po co i o co chodzi w tym proteście. Piłkarze chyba też są tym lekko zaskoczeni. Przyczyna jest prosta wszystko zaczęło się od wewnętrznych konfliktów które już w tedy były widoczne z powodu braku lub słabego dopingu co nagle przeszło w stan protestu a dla zwykłego piknika to jeden wielki chaos. Panowie ulotki po co dlaczego i wogóle nakreślenie sytuacji.
[Profil] [PM] [E-mail]

szydar

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 12:55   

Zastanawiam się czy były brane pod uwage inne formy protestu ? Bo w obecny sposób po zamknięciu sektora gości ,w dalszym ciągu obniżamy jakość widowiska a naszym kopaczom po dość długim okresie wyszedł w końcu mecz , myślę że większa frekfencja i zdrowy doping pomogły by zakończyć okres totalnej mizeri u naszych graczy. Dlatego mój mały apel o to aby jeszcze raz spokojnie przemyśleć co w tej chwili będzie dla Sandecji najlepsze.

[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 13:14   

szydar,jednak ten protest coś tam dał

internacionale napisał/a:
W dniu wczorajszym doszło do spotkania przedstawicieli kibiców z prezesem Dankiem w sprawie naszego protestu i jego przyczyn. Zostało wszystko dokładnie panu prezesowi wytłumaczone. Po ok 30 minutach dyskusji ustalono, że od poniedziałku zarząd klubu rozpocznie starania w celu przywrócenia do użytkowania sektora dla kibiców gości.

ps. Inicjatorem spotkania był Maciej Korzym.
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

deska180
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 13:25   

Jaki protest skoro i tak dopingu nie bylo z wyjatkiem kilku meczy na ktorych byl ale na poziomie ktory lepiej przemilczec...i nie bylo to spowodoiwane tym ze ludzie na mlyn sie nie wstawili czego przykladem byl mecz z miedzia gdzie ludzie byli i chcieli dopingowac ale panowie za to odpowiedzialni ocielili sie w 90 minucie...tak wiec jak chcemy cos w Sandecji zmienic to zacznijmy od siebie bo naszym poziomem jestesmy rowno z zarzadem. A tym "protestem" szkodzimy tylko naszemu klubowi.

jacolmc

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 14:22   

deska180 napisał/a:
Jaki protest skoro i tak dopingu nie bylo z wyjatkiem kilku meczy na ktorych byl ale na poziomie ktory lepiej przemilczec...i nie bylo to spowodoiwane tym ze ludzie na mlyn sie nie wstawili czego przykladem byl mecz z miedzia gdzie ludzie byli i chcieli dopingowac ale panowie za to odpowiedzialni ocielili sie w 90 minucie...tak wiec jak chcemy cos w Sandecji zmienic to zacznijmy od siebie bo naszym poziomem jestesmy rowno z zarzadem. A tym "protestem" szkodzimy tylko naszemu klubowi.

I jak zwykle winni są kibice
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 15:03   

normalnie płakać mi się chce jak czytam wypowiedzi co poniektórych, protest zle, brak protestu tez zle, itp itd

Sprawa jest prosta, CI ktorzy wiedza w czym jest problem protestuja i olewają zarząd tak samo jak oni nas. Ci ktorzy mają swoje widzimisie nie protestują i płaczą na forum.

Nie pasuje Ci chodź sobie dalej na mecze, wiadomym jest ze nie bedzie nigdy tak, że nie przyjdzie nikt na stadion, ale skoro Sandecja to MY, to trzymamy się tego co MY ustalili (wiem, że nie gramatycznie )

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

internacionale

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 15:59   

Obszerna relacja wideo z wczorajszego zwycięskiego meczu z Flotą Świnoujście:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » PP: Sandecja - Flota Świnoujście
[ ZAMKNIĘTY ]