Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - Arka Gdynia
Autor Wiadomość
Snoopi86

Wysłany: Sob Sie 24, 2013 21:29   

nieładnie faktycznie ze strony sektora C, nieładnie..
[Profil] [PM] [E-mail]

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 21:39   

Gra
dno
dobranoc
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Sob Sie 24, 2013 22:18   

A człowiek się łudził że idzie w dobrym kierunku CEL II liga i nie ma zmiłuj się.
[Profil] [PM] [E-mail]

damo_kks

Wysłany: Sob Sie 24, 2013 22:26   

Druga liga nadszedł czas...
Jeden z najgorszych startów Sandecji w historii :(
[Profil] [PM] [E-mail]

jacolmc

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 22:54   

damo_kks napisał/a:
Druga liga nadszedł czas...
Jeden z najgorszych startów Sandecji w historii :(
PYTANIE DZIĘKI KOMU????
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sob Sie 24, 2013 23:52   

http://www.sportowefakty....nia#comment_box
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 00:17   

Jak widać z relacji patologii ciąg dalszy. Może najwyższy czas zmotywować kopaczy wizytą na treningu. Brawo dla zarządu za dobór kopaczy na miarę III ligi.

kacper108

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 08:43   

Wiem, że to nie jest temat kibicowski bo o taki ciężko w tym meczu, ale jedna sprawa. Z racji tego, że zwolnił się jeden karnet w rodzinie poszedłem na stadion co by się i tak już wydana kasa nie zmarnowała. W drugiej połowie kilku najebanych gości na C próbuje rozkręcić doping. Udało im się raz a później w pięciu ciągnęli przyśpiewki. Dodatkowo prawie zgonujący ziomek w koszulce Cracovii który stojąc na ogrodzeniu ryczy do Cabaja "Cabaj! Chyba ci się rence (!) pojebały!!!". Marcin tylko odwrócił wzrok.

Naprawdę nie było nikogo ogarniętego na C, żeby przemówić do rozumu typom, którzy nosząc barwy Sandecji po prostu przynoszą Jej wstyd? Na trybunach było kilku Arkowców, to jaki obraz wywożą z Sącza łatwo odgadnąć. Żenada po całości...
[Profil] [PM]

Mateusz1234

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 09:11   

Wszyscy ogarnięci znają znaczenie słowa " protest "...:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 09:46   

Jezeli chodzi akurat o kibiców Arki to wynosza bardzo pozytywne wrażenie. Wiem bo sami o tym mowili. Odnośnie tego goscia z Cracovii, to fakt Cabaj az odwrocil glowe, a jesli o niego chodzi to przy zadnej bramce szans nie mial.
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 10:33   

Brak napastnika brak rozgrywającego, polowa drużyny na poziomie III Ligi. Cudu się spodziewacie bez zmian czeka nas spadek....

[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 11:01   

Cytat:
Naprawdę nie było nikogo ogarniętego na C, żeby przemówić do rozumu typom, którzy nosząc barwy Sandecji po prostu przynoszą Jej wstyd?

Każdy szanujący sie kibol pojechał wesprzeć Stal Mielec. A po drugie ogarnięci ludzie wiedzą co znaczy słowo PROTEST. Pozdrawiam ;)

flowbone

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 12:22   

http://www.sportowefakty....rajaca-sandecje

A liczyłem, że może walnie jakiegoś "samobója" :D
[Profil] [PM] [E-mail]

hk39bat
tocash

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 12:31   

Blisko 40 lat chodziłem na Kilińskiego. Chciaż trenowałem w młodszych juniorach Dunajca to jednak Sandecji oddałem swoje serce. Przeżywałem wzloty i upadki naszych gwiazdorów typu Witowski czy Szczecina ...ale takich jaj jak teraz nie pamiętam. Jak wspomniałem od zeszłego roku przestałem chodzić na mecze nie ze względu na kiepską grę drużyny gdyż przywykłem do tego ale zachowania kibiców. Końcówka zeszłego sezonu gdzie kibice to 12 zawodnik nie zrobiliście nic aby pomóc drużynie w utrzymaniu.....Protest. Początek rozgrywek i jak traktować to, że ci którzy mienią się kibicami SANDY w dniu domowego meczu jadą wspierać dopingiem innych i wręcz zniechęcają do przyjścia na stadion. Nie pierdolcie o protestach gdyż zarząd h..a sobie z tego robi a wy zamiast wspierać budowaną drużynę przez nowego trenera pokazujecie, że nie mają w was żadnego oparcia. Mało tego zauważyłem, że wielu cieszy się z porażek drużyny. Pół Polski się z was śmieje bo nie rozumiecie, że tym robicie krzywdę nie zarządowi a własnej drużynie. Macie uzasadnione zarzuty wobec kierownictwa klubu to zarządajcie otwartego spotkania. Jesteście siłą z którą muszą się liczyć. Ale nie róbcie tego kosztem drużyny. Jeżeli chodzi o mnie nie musicie chodzić na mecze nawet do usranej śmierci ale za osiągane przez drużynę wyniki czujcie się współodpowiedzialni....
[Profil] [PM] [E-mail]

Mateusz1234

Wysłany: Nie Sie 25, 2013 12:39   

Gdyby nie ten protest na sektorze gości dalej wisiała by zakurzona tabliczka z jakąś treścią o remoncie. I uwierz piłkarzom wyjdzie to na dobre..sam pomyśl,wolałbyś słyszeć doping 50-osobowego młyna,który śpiewa od niechcenia,czy może 300-400 osób dających z siebie wszystko aby zagłuszyć kibiców przyjezdnych :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Arka Gdynia
[ ZAMKNIĘTY ]