Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - Dolcan Ząbki
Autor Wiadomość
itachi

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 00:42   

Zupełnie inny zespół niż za Hajdy. Piłkarze wiedzą co mają robić, już próbują grać schematami. Powiedziałbym, że zasłużone zwycięstwo, wygrała drużyna dojrzalsza. Co z tego, że Dolcan cisnął od momentu wyrzucenia z boiska Makucha, jak z tego ciśnięcia tak naprawdę nie wynikało wiele. Chyba tylko raz czy dwa mi skoczyło ciśnienie, przy akcjach Dolcanu, a poza tym raczej nie miałem wrażenia, że pomimo gry w przewadze przeciwników, iż "bramka jest tylko kwestią czasu". Przeciwnie, to już Sandecja miała dogodniejsze sytuacje: główka po rożnym, przestrzelenie z 5 metrów Grzeszczyka, sam na sam Certika - to tylko tak na szybko.

Piłkarzem meczu Bębenek. Cabaj też mocno na plus, bo co miał wyjąć, to wyjął. Zauważyłem, że Dolcan w ogóle nie mógł się przebić przez środek, piękniusieńko czyścili defensywni pomocnicy. Wiadomo, że zawsze bardziej się zwraca uwagę na poczynania ofensywy, więc nie wykluczam, że po dokładniejszym przyjrzeniu się z taśmy, ktoś uzna, że najlepszy był Nather czy Margol.
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 07:10   

Należało się to zwycięstwo za walkę jaką podjeli nasi kopacze. A ja i tak protestuje dlaczego jest otwarty sektor gości a gości nie ma PROTESTUJE! Ten cały protest to jeden wielki śmiech
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 08:26   

Dzisiaj po raz pierwszy od dawien dawna widziałem Sandecję walcząca, grającą z olbrzymią ambicją i zaangażowaniem. I za to zasłużyli na te 3 pkt.
Świetnie bronił Cabaj, dobra gra bloku obronnego ( najlepszy mecz krytykowanego przeze mnie Petrana jaki kiedykolwiek widziałem- praktycznie bez błędu), z przodu mamy chyba największe braki.
Brawo za ten mecz i teraz byłoby dobrze pójść za ciosem by usadowić się na jakimś bezpiecznym miejscu w środku tabeli.
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 09:14   

KubaSSNS napisał/a:
O co chodzi od 0;55
ktos wyjasni ? http://www.sandecja.tv/18...ncja.htm&lang=1

Aj tam aj tam:)
Po prostu sektor C, nie wiem czemu nazwany rodzinnym, "wywierał dużą presję" na Leszczyńskim bramkarzu Dolcana który zasłynął w ubiegłym seozonie tym że bardzo obnosił się z swoimi sympatiami do pewnego klubu z Warszawy :D no i wczoraj nie miał łatwego życia chlopaczyna

Rummek

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 09:56   

mecz w TV, pół Polski ogląda, więc wielki wstyd na całą Polskę spowodowany przez prawdziwych i zagorzałych kibiców. Wszyscy będą porównywać kibicowsko Sandecję z Termaliką, Kolejarzem albo Grybowem bo na trybunach puchy i śmiać się jaka to kibicowaska potęga jest w Nowym Sączu.
No cóż....jest jak jest dlatego postuluję aby następne mecze nagrywać i filmować od strony Kamienicy bo obraz trybun będzie bardziej okazały. A jak nie to oświadczam, że będzie kolejny protest!
Dobrze, że kopacze nie przyniesli wstydu :))))))
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 10:22   

a ja mysle ze kumaci kibice z calej Polski ktorzy ogladali mecz dobrze wiedza co sie u nas wyprawia i nie przejmuja sie tym ze nie ma dopingu, zreszta kazdy jest Panem swojego podworka
ciekawe czy wszyscy placzacy tutaj kibice ze nie ma dopingu wybiorą sie do Chojnic dopingowac swoja druzyne

POzdrawiam

ps. ja nie placze ;)

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

rudeboyz

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 10:45   

Rummek napisał/a:
mecz w TV, pół Polski ogląda, więc wielki wstyd na całą Polskę spowodowany przez prawdziwych i zagorzałych kibiców. Wszyscy będą porównywać kibicowsko Sandecję z Termaliką, Kolejarzem albo Grybowem bo na trybunach puchy i śmiać się jaka to kibicowaska potęga jest w Nowym Sączu.
No cóż....jest jak jest dlatego postuluję aby następne mecze nagrywać i filmować od strony Kamienicy bo obraz trybun będzie bardziej okazały. A jak nie to oświadczam, że będzie kolejny protest!

Rummek,z Twoich postów wynika źe do młynu Ci daleko,i nigdy tam nie zasiadasz ....dlatego się nie odzywaj,skoro sam nic nie robisz..
Ewentualnie jak Ci forma protestu nie odpowiada,to zrób coś z tym..i popraw nasz kibicowski wizerunek w TV na którym Ci tak bardzo zależy,malkontentów jest tu na forum masa,zbierzcie się,gniazdo macie wolne i pokażcie na co was stać.Ty zostanierz głownym ,,młynarzem" (jak to bywalców tego sektora kiedyś nazwałeś)...reszta narzekajacych będzie zwykłymi ,,młynarzami",i jazda...
Na początek zarzuć ,,...Ole,Ole.Ole..nie damy się..." I tym samym zacznij nową,kibicowską jakośc na K47.
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 11:05   

KubaSSNS napisał/a:
O co chodzi od 0;55
ktos wyjasni ? http://www.sandecja.tv/18...ncja.htm&lang=1

Nie dość, że zarząd przywrócił sektor gości to jeszcze stworzył ,jak się dowiedzieliśmy od Podolińskiego, sektor rodzinny...

I niech ktoś jeszcze raz powie że lawina inwestycji nie ruszyła :D:D:D
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 11:21   

Rummek, jeśli nie chcesz mieć wstydu, to weź swoich znajomych i jedź na wyjazd. Pozdro

nitroactive

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 11:54   

Cytat:
Ty zostanierz głownym ,,młynarzem"

I tak szpaku był najlepszy na ostatnim meczu reprezentacji, gdzie stwierdził że na meczach ligowych jest taki "wodzirej" :D Padłem... :D
[Profil] [PM] [E-mail]

damo_kks

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 12:23   

Ja uważam że protest jest potrzebny żeby się wszystko oczyściło.
Wolelibyście to co było wcześniej kiedy to normalny doping był 4 razy w sezonie a po za tym to jakieś okrzyki co 10 minut albo żaden ? Czy tak jak za dawnych lat kiedy był zajebisty doping na każdym meczu. Przez protest dążymy do normalności (przynajmniej w jakimś stopniu) więc nie rozumiem czemu takie lamenty wkoło tego wszystkiego i już nie narzekajcie na protest bo jak się skończy (oby jak najprędzej) to wszystko powróci do normalności.
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 12:54   

nitroactive napisał/a:
O jakim opuszczeniu mówisz skoro jutro swoje mecze grają 2 zespoły ze strefy, które mogą nas wyprzedzić?

O dogadzaniu nie pisz, bo zanim zaczniemy się podniecać, trzeba wygrywać regularnie.
Typowo Polskie sa właśnie podniety 2 meczami i już wszystko idealnie. Już klub działa, mamy scouting, marketing wszystko jest zajebiście bo kopacze 2 mecze łaskaw byli wygrać.

Plusy są, poprawę widać, jest nadzieja... ale na utrzymanie, a nie walkę o awans.

Nikt tu nie pisze że jest źle jak wygrywają :)
Ale podniecać się póki co nie ma czym.

O żadnym podniecaniu się nie ma mowy, zwyczajnie się ku*** cieszę, że po 5 meczach bez bramki nawet w końcu wygrywamy, bo jak napisałem do utrzymania jeszcze w pizdu daleko, a po zwycięstwach zawsze się cieszę i chyba nie tylko ja..
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 12:55   

Rummek napisał/a:

Przecież Ty nawet pojęcia nie masz o czym piszesz człowieku...
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 14:44   

Dobry mecz fajnie to sie oglądało mnustwo sytuacji a wynik mógł być duzo wyższy niz 1:0 . Cos dgneło w Sandecji. Oby tak dalej.
[Profil] [PM] [E-mail]

Felek

Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 16:28   

damo_kks napisał/a:
Ja uważam że protest jest potrzebny żeby się wszystko oczyściło.
Wolelibyście to co było wcześniej kiedy to normalny doping był 4 razy w sezonie a po za tym to jakieś okrzyki co 10 minut albo żaden ? Czy tak jak za dawnych lat kiedy był zajebisty doping na każdym meczu. Przez protest dążymy do normalności (przynajmniej w jakimś stopniu) więc nie rozumiem czemu takie lamenty wkoło tego wszystkiego i już nie narzekajcie na protest bo jak się skończy (oby jak najprędzej) to wszystko powróci do normalności.

A tak dla jasności, czy można gdzieś przeczytać przeciwko czemu/komu jest ten protest? Ciekaw jestem jakie dokładnie są jego postulaty.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Dolcan Ząbki
[ ZAMKNIĘTY ]