Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - Puszcza Niepołomica
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 17:39   Sandecja - Puszcza Niepołomica

Najblizszy mecz już w sobotę 21 września o godzinie 18:00.
Niektórzy sie ucieszą bo wraca p. Wójtowicz:) sentymenty na bok liczą się tylko 3 punkty. Nasza sytuacja w tabeli nadal nie jest ciekawa więc z kim zdobywac punkty jak nie z beniaminkiem grając na własnym stadionie

Zapraszamy do dyskusji, temat piłkarkski

hasky1910

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 18:36   

Po meczu Puszczy z Tychami zauważyłem że na pewno trzeba będzie uważać na ich lewą stronę. Tamtą stroną przeprowadzili większość groźnych akcji. Dodatkowo strasznie silni środkowi pomocnicy (będzie trzeba pomyśleć o silnym zagęszczeniu środka pola) którzy dodatkowo dośc dobrze rozgrywają piłkę. Ich dużym minusen jest natomiast to że wraz z upływem czasu zawodnicy "puchnął". W kilku meczach ewidentnie widać było że drużyna w I połowie gra o wiele lepiej.
To moja prywatna analiza po meczu Puszcza-GKS. Ich pozycja w tabeli nie do końca odzwierciedla formę. Prawie wszystkie mecze przegrali nieznacznie (oprócz tego w Grudziądzu) a pokonali nie byle kogo bo Niecieczę. Remis w Olsztynie też uznałbym za pozytyw.
Zapowiada się mecz równych sobie rywali, mam nadzieję że grająca na fali Sandecja ustrzeli coś i tego meczu nie przegramy :)
Obstawiam 1-1 lub 2-1 dla naszych :D

1910...

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 19:16   

Czemu na meczu z Puszczą nie bedzie dopingu? Na sandecja.org pisało ze od meczu z Olimpia
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 19:21   

bo protest zostaje zawieszony od meczu z Olimpią a nie od meczu z Puszczą

krzysiek186

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:27   

1910... napisał/a:
Czemu na meczu z Puszczą nie bedzie dopingu? Na sandecja.org pisało ze od meczu z Olimpia

A ja myślę że na ten mecz przyjdzie mało kibiców, którzy by dopingowali.
[Profil] [PM]

Rummek

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:52   

to jest chore, do meczu z Olimpią jest jeszcze 18 dni a po drodze mecz z Puszczą. Na ten mecz nadal zakaz dopingowania jak mniemam bo protest trwa? chyba że 18 dni potrzeba aby do każdego wysłać sms z informacją, zeby pojawił się na stadionie
ehh, dziecinada
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:57   

tak z ciekawości Rummek; Ty aktywnie uczestniczysz w dopingu? chodziś na młyn? czy jesteś tylko takim samozwańczym Alfa i Omegą?

Bianconeri

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 20:58   

To jako jedyny słuszny dorosły, nie tylko na tym forum ale i na świecie, pójdziesz jutro do klubu i do ratusza, załatwisz wszystko co potrzeba, potem ogłosisz wyniki, w piątek ogłosisz propagandę meczową a w sobotę skrzykniesz wszystkich na młyn i będzie zajebisty doping i zabawa.

Dzięki, od dziś jesteś moim guru.

krzysiek186

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 21:00   

Ja tu nie widzę nic chorego. Terminarz każdy zainteresowany dobrze zna. Nie słyszałem o żadnym zakazie dopingowania :)
[Profil] [PM]

MARCO

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 21:25   

Zakazu niema , prawdopodobnie doping będzie prowadził pan Rummek - jako najbardziej dorosły ze wszystkich dzieci Sącza

Rummek

Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 23:21   

nie chodze na młyn bo nie licząc dwóch (Polonia chyba i Cracovia) meczy od rundy wiosennej pewnie stałbym tam w gronie kilku 12-sto latków. Nie mowię, że Wy tzn Ci co poczuli sie dotknięci jesteście dziećmi tylko napisalem, że dziecinne jest trąbienie że protest został zawieszony...ale dopiero za 18 dni! Tryb dokonany ktory dopiero nastąpi - i to jest dla mnie śmieszne.
Bianconeri? powiem Ci ze chyba wczuwasz się w rolę "Jarosław Polskę zbaw".
Na stronie Sandecji napisane jest "Protest zawieszony" a nei sądzicie że może powinnoo być "Protest będzie zawieszony za 18 dni" bo narazie jest za wcześnie.
Ale róbcie sobie protesty i zadawajcie sobie nurtujące pytanie - protestować czy nie protestować, zawieszać czy odwieszać.
A już to widzę jak Prezes z Prezydentem udostępnią szerokiej publice księgi finansowe hehe

Powiem Wam dlaczego to piszę. Tylko dlatego, ze jak chodze sobie na mecze to czuję sie zajefajnie jak jest głośno, doping bo atmosferą można przesiąknąć i też coś podopingować. Ale to Wy jesteście od tego aby prowadzić doping a nie ja bo ja się nie nadaję. Za stary jestem hihi
[Profil] [PM]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 01:22   

Rummek napisał/a:
nie chodze na młyn

W takim razie zamilcz

krzysiek186

Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 08:46   

Rummek napisał/a:
Bianconeri? powiem Ci ze chyba wczuwasz się w rolę "Jarosław Polskę zbaw".

Hahaha ;)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 16:23   

No, dowcip roku.

Nie chce mi się odpowiadać na zaczepki jakiegoś internetowego wynalazka, który jedyne co potrafi to srać się do wszystkich i o wszystko.
Kariery tu nie zrobi.

A sytuacja zarówno w klubie jak i u nas jest jaka jest i na tym się proponuję skupić, bo jak przychodzi do działania to mało chętnych ale każdy by chciał wszystko.

Czasem trzeba najpierw coś od siebie dać.

hk39bat
tocash

Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 17:20   

To może kolega Bianconeri wytłumaczy co tym razem spowodowało, że protest jest dalej kontynuowany...Skoro podejmujecie takie decyzje to powiadomcie ogól kibiców Sandecji byśmy w sytuacji byli zorientowani. Tez chciałbym sie dowiedzieć co oprócz wcześniej podnoszonych postulatów przemawia za olewaniem dopingu na meczach klubu który ponoć kochacie..(sic!)
Obawiam się czy wy sami się orientujecie dlaczego ten bojkot ma trwać nadal i co jeszcze chcecie wywalczyć.
Przypominam panowie, że kiedyś Snndecja dopingiem stała a teraz...??
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Puszcza Niepołomica
[ ZAMKNIĘTY ]