Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
[1/8 PP] SANDECJA - Widzew |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 15:03
|
|
|
Jeśli będą grać tak dalej, to jestem spokojny o utrzymanie w tym sezonie :D |
|
|
|
 |
adamB
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 16:02
|
|
|
gratujemy... |
_________________ adam |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:39
|
|
|
A jak dla mnie świetnie pokazał się Badalyan. Szkoda,ze jest ten przepis o konieczności gry młodzieżowca,bo Badalyan jest szybki,dobrze się ustawia i posiada bardzo dobra technikę.Fałowski blokuje miejsce Ormianinowi,ktory zdaje się posiadać nieprzeciętne umiejętnosci. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:41
|
|
|
w pucharze chyba ten przepis nie obowiązuje albo się mylę. |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:55
|
|
|
matys5392 napisał/a: | A jak dla mnie świetnie pokazał się Badalyan. Szkoda,ze jest ten przepis o konieczności gry młodzieżowca,bo Badalyan jest szybki,dobrze się ustawia i posiada bardzo dobra technikę.Fałowski blokuje miejsce Ormianinowi,ktory zdaje się posiadać nieprzeciętne umiejętnosci. |
A wg. mnie dobrze, że jest ten przepis bo by się takich Badylanów najechało z Bóg wie kąd ilu. Póki co to Fałowski zrobił więcej dla Sandecji niż jakiś Balladyn z Armenii. |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:58
|
|
|
bzyku napisał/a: | Dziekan ta gra nie jest jeszcze idealna ale w odniesieniu do tego co grali za Hajdo jest naprawdę pozytywna różnica. Są jeszcze błędy w obronie i nieskuteczność w ataku ale jest ambicja i walka do końca. Obawiałem się o kondycję naszych zawodników i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony bo to Widzew "pękł". |
Tego nie neguję. Cieszy wygrana nad zagranicznym szrotem z Łodzi :) |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 22:11
|
|
|
Badalyan właśnie szybki nie jest, ale za to silny i ma niezłą technikę. Trudno też porównywać Fabiana do Gevorga. Fafik strzelił 2 bramki i na tym na razie koniec, a miał dużo więcej minuty. Gevorg miał udział wczoraj przy 2 bramce, a z Wisłą strzelił bardzo ważnego gola.
http://www.sportowefakty....tala-nagrodzona |
|
|
|
 |
monti
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 23:15
|
|
|
te dywagacje na temat Falowski czy Badalian sa niepotrzebne poniewaz fafik nie doszedl do porozumienia w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie odejdzie w zimie wiec Badalian ma pole do popisu |
_________________ KIBICE SUKCESU -NIE DZIĘKUJE |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 23:40
|
|
|
monti napisał/a: | te dywagacje na temat Falowski czy Badalian sa niepotrzebne poniewaz fafik nie doszedl do porozumienia w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie odejdzie w zimie wiec Badalian ma pole do popisu |
793 minuty na boisku i dwie strzelone bramki /w tym jedna po tym jak nastrzelona piłka się od niego odbiła i wpadła do siatki/. Faktycznie jest to taki bilans, że chłopakowi trzeba dać najwyższy kontrakt w zespole, obowiązujący z pięć lat i do tego dorzucić jeszcze prywatną masażystkę. 20-letni zawodnik, który gra tylko dlatego, że jest młodzieżowcem chyba za bardzo uwierzył w swoją wielkość po licznych wywiadach i zamieszaniu medialnym.
Gdyby policzyć te wszystkie zmarnowane sytuacje, jak choćby 200%-owa z Wisłą Płock, to wychodzi na to, że Fałowski bardziej przeszkadza na boisku niż pomaga. Tym młodym chłopakom spędzającym wiele czasu w galeriach handlowych /m.in Fabian wiele razy widziany/ i stylizującym sobie coraz bardziej wymyślne fryzury, poprzestawiało się chyba w głowach. Z tego co ja wiem nie chodzi o żaden kontrakt tylko sposób prowadzenia się oraz podejście do treningów i obowiązków zawodnika, co nie podoba się trenerowi Kuźmie. |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 09:05
|
|
|
Falowski jest tez częstym gosciem w jednym z klubów nocnych w Sączu |
|
|
|
 |
1910...
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:27
|
|
|
Fabian słuchaj dziadka !!! |
_________________ Bóg
Honor
Ojczyzna |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:41
|
|
|
Znam kilku z tych naszych "talentów", jesli on ma tak samo najebane w głowie jak tamci, to piłkarz z niego będzie... 3 ligowy. |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 14:14
|
|
|
Nawet jeśli Fabian chodzi po dyskotekach, to nic nam do tego. Można komentować jego formę sportową. |
|
|
|
 |
|