Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:34 |
Sandecja - Widzew 1/8 PP |
Autor |
Wiadomość |
Busta
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 00:05
|
|
|
Rzadko pisze na forum ale chciałbym z tego miejsca podziękować młynowemu i wszystkim dopingującym. Świetna atmosfera i prawdziwe emocje. Dawno przy Kilińskiego nie widziałem tak szczęśliwych ludzi którzy ze szczęścia prawie wpadali sobie w ramiona. Jeszcze raz dzięki z niesamowity wieczór. |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
DeDe
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 08:54
|
|
|
Skrót meczu Tutaj |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 09:33
|
|
|
Dziś o 11:10 powtórka na Orange Sport. |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 17:59
|
|
|
Z relacji Widzewa :
"..Miejscowi także nie zaprezentowali się oszałamiająco. Co prawda były momenty dobrej korby, ale na minus dla „Sączersów” jest fakt, że 3/4 śpiewów, to bluzgi na Widzew i Ruch. Dopingu dla własnych piłkarzy, którzy przechodzili do historii klubu awansując do 1/4 finału Pucharu Polski, było niewiele. Niezła osobliwością jest też to, jak długo gospodarzom zajmowało pozdrowienie wszystkich swoich zgodowiczów ;-).."
Nieważne, że to w sumie oni zaczęli i cały czas prowokowali, a na Ruch cośtam poszlo tylko raz ;) |
|
|
|
 |
pasi

|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 19:21
|
|
|
Przejmujesz się ??;) |
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 19:23
|
|
|
Cytat: | Z relacji Widzewa : |
trele-morele...... |
|
|
|
 |
Rummek
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 19:33
|
|
|
może nie 3/4 tylko 1/2 ale i tak za dużo bo niby co my mamy mieć przeciwko Widzewowi? trele morelele.... takie zaangażowanie jakie niektórzy wkładali aby to dośpiewać to nigdy nie widziałem. Nawet na pyskach koni biegnących do mety na Służewcu hihi. Widzew to kawał historii polskiej piłki i choćby za to szacunek. Jak pokonywał Juventus Liverpool czy Legię to wszyscy byli pod wrażeniem. Teraz Widzew to bida no ale to nie powód żeby wyzywać. Ale plus taki, że wielu do końca życia zapamięta frazę trele morele... hehe
A z innej beczki - to wie ktoś czy jest możliwość zgrania meczu z dekodera np cyfry na płytkę albo dysk twardy do formatu ogólnie popularnego? |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 19:42
|
|
|
Rummek napisał/a: | ale i tak za dużo bo niby co my mamy mieć przeciwko Widzewowi? trele morelele.... |
No i sie mylisz, ale moze kiedys podrosniesz, pojezdzisz ... zrozumiesz ...
Edit: co nie zmienia, ze dla nas jednak nie ta liga, oni sa kibicowska czolowka ... |
|
|
|
 |
weber
|
|
|
|
 |
dest
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 13:08
|
|
|
Oni pierwsi zaczeli prowokować i bluzgać na nas ;) Nawet po zgodach zaczeli pierwsi cisnąć .. pamiętam nawet słowa gniazdowego "jak oni nam jadą po zgodach to nie bądźmy gorsi" i wtedy tylko raz zaśpiewaliśmy o ruchu i brzmiało to jakoś tak "ruch smierdziele brudne cwele" |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 15:31
|
|
|
Ależ macie rozkminki:-) zupełnie jak na kibiconetowni...:-):-):-) |
_________________ Mam fatalne maniery