Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
SANDECJA - Górnik Łęczna |
Autor |
Wiadomość |
arek88
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2014 11:31 SANDECJA - Górnik Łęczna
|
|
|
Wprawdzie do meczu jeszcze tydzień, ale myślę, że należałoby już rozpocząć motywację, jakieś plakaty na miasto, od razu może z ogłoszeniem meczu pucharowego z Zagłębiem, jak ostatnio :)
Rywal na pewno bardzo atrakcyjny, lider rozgrywek, celem awans do Ekstraklasy.
Na wyjeździe porażka 0:3, więc chyba czas na jakiś rewanż u siebie.
Liczę na bardzo dobry mecz, nie gorszy niż wczorajszy.
miejmy nadzieję, że w dobrej liczbie pokażemy się w niedzielę przed obiadem na młynie
Mój typ: 1:1
Niedziela, 23 marca, 12:15
WSZYSCY NA F! |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2014 17:58
|
|
|
Piszesz, że czas na rewanż, a typujesz remis :D nieładnie, ja licze na zwycięstwo |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 14:37
|
|
|
Górnik już dawno nie przegrał, ale na nas zazwyczaj kończą się jakieś tam serie rywali, także może wpadną jakieś 3 punkciki.
A od strony kibicowskiej też bardzo ciekawy rywal, bo odkąd wrócili do swojej starej nazwy prezentują solidny poziom, zwłaszcza wyjazdowy także mobilizować się. |
|
|
|
 |
KAPI
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 16:17
|
|
|
CO BYS NIE NAPISAŁ I KTO BY NIE PRZYJECHAL WIECEJ OSOB NA MLYNIE NIE BD DO POKI STARZY NIE WEZMA SIE ZA MLODYCJ NA SEKTORZE C SIEDZA I OGLADAJ JAK PIKNIKI MECZ JEST O ZALOSNE IDZ TAM W PRZERWIE I ZOBACZ JAK TO TAM WYGLADA |
|
|
|
 |
1910...
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 19:49
|
|
|
Nikt nie ma z nimi kontaktu ?? Jak ktos ich zna niech przyjdzie zacheci osobiscie. O ile dobrze sie orientuje duzo osob z Milenium chodzi na C. |
_________________ Bóg
Honor
Ojczyzna |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 19:51
|
|
|
Rozkminiajcie dalej:-) :-) :-).... |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
klaun1910
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 20:27
|
|
|
Tak czy tak C nie przyjdzie na F i odwrotnie. Sam nie wiem dlaczego tak jest... Na pewno to wielka szkoda dla naszego ruchu kibicowskiego. Fajnie by było gdybyśmy kiedykolwiek mogli stworzyć godny doping w Nowym Sączu na poziomie ekstraklasy z duża liczbą osób w młynie. Każdy może czasami pomarzyć ;) |
|
|
|
 |
damo_kks

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 20:56
|
|
|
To jest śmieszne wszyscy jesteśmy kibicami tego samego klubu więc skoro sektor C monetami prowadzi swój własny doping który jest właściwie zagłuszyaniem tego właściwego i w ten sposób kompletnie nic nie można zrozumieć jeszcze jak do tego dochodzi doping kibiców gości, więc skoro chcecie dopingować to chyba dobrze wiecie gdzie jest młyn |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 21:14
|
|
|
Sektor C-nie prowadzi własnego dopingu.Odpowiada Młynowi jedynie przy dopingu na dwie strony,i sporadycznie podpina się też pod doping prowadzony z Młyna.
Temat był wałkowany wielokrotnie,więc nie rozumiem po co do niego wracacie i stwarzacie sztuczne problemy których nie ma,tym bardziej że wątek nie dotyczy dopingu,ale meczu Sandecja-Górnik Ł. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 14:10
|
|
|
W ogóle bilety na F powinny być np za 5 zł, żeby zachęcić ludzi na młyn.. Kurde ta trybuna oprócz młynu świeci pustaki a jak w TV aż głupio to wygląda.. Żeby nie było ze spamuje :P obstawiam obrone Częstochowy i fartem 1-0 do przodu |
|
|
|
 |
KAPI
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 10:34
|
|
|
MASZ racje by na mlyn bilety byly po 5-7zl bo osoby ktore sie ucza nie maja kasy:) nawet to 12 zl to duzo:) wiec pasuje by moze ktos pogadal z prezesem Dankiem. a jesli chodzi o mecz to musi być nas w młynie bo Górnik przyjedzie maja stałą 100 w ktorej jezdza wszedzie mniejsze miasto od nas a jezdza a my na dalszych wyjazdach zero |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 11:19
|
|
|
Hmm proponuje dyskusje przenies do działu bilety itp. A jeśli chodzi o bilety to wątpię by zarząd zgodził sie na obniżkę biletów na cały sektor F na 5 zł bardziej realne byłoby stworzenie sektora nowego tam gdzie młyn i dać tam bilety po 5 zł ale przypomina mi sie sytuacja z kiedyś kiedy powstało zoo i jakoś dużym zainteresowaniem sie nie cieszyło dlatego alternatywnym rozwiązaniem jest stworzenie ulgi dla uczniów itp naprzyklad 50 % biletu normalnego. Dobrym rozwiązaniem była by wizyta w szkołach i rozdanie jakiś gratispwych biletów dla uczniów. A nóż widelec ktoś po pierwszej wizycie na stadionie by sie zaraził i został juz stałym klientem klubu. No cóż to takie moje pomysły na szybko ale jak juz ktoś kiedyś pisał było to przedstawiane zarządowi nie raz a odzew jaki jest to widzimy. Jest wiecej akcji jakie można by przeprowadzić na terenie NS czy okolic lecz nie jestem marketingowcem w klubie juz są osoby za to odpowiedzialne a efekty sami widzimy. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 20:49
|
|
|
Zróbmy bilety po 1zł, będą nas tysiące. A teraz popatrzmy na sektor F- to ten od strony rzeki dla niewtajemniczonych, i cały sektor to młyn? Gdyby od Krańcowej wpuszczać i tam był młyn- spoko, a tak pół stadionu za połowę ceny? I kto to sprawdza? Błagam. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 21:06
|
|
|
z tego co widziałem to bilety po 15, znów, na plakatach przynajmniej tak zauważyłem :D
a co do sportowego wyniku meczu, uważam, że 1:1, bo będziemy się na Zagłębie oszczędzać, czeka nas 120 minut walki i karne :DD |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 00:12
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Zróbmy bilety po 1zł, będą nas tysiące. A teraz popatrzmy na sektor F- to ten od strony rzeki dla niewtajemniczonych, i cały sektor to młyn? Gdyby od Krańcowej wpuszczać i tam był młyn- spoko, a tak pół stadionu za połowę ceny? I kto to sprawdza? Błagam. |
A gdyby tak zarzad raz pomyślał i na jeden mecz w sezonie "testowo" ustawił ceny biletów na 5 zł? Dzieciaki i kobiety oczywiscie za free. Np. taki mecz pucharowy z Zagłębiem byłby doskonałą okazją,do wypelnienia stadionu i pokazania sie w tv. Ale u nas oczywiście banda amatorów,ktora woli miec na stadionie 1500 osób,byleby nachapać się hajsu.
Albo taki mecz z Kolejarzem. Gramy 19 kwienia. Piekne,wiosenne popołudnie,które kibice Sandecji mogliby poswięcic na wyjście na stadion. Promocja tzw. Derbów Sądecczyzny poprzez niskie ceny biletów,to byłby swietny pomysł.
Wiem,ze szanowny pan Smierciak,po objęciu zaszczytnej funkcji rzecznika, olał już wszystkich forumowiczów a co za tym idzie olał kibiców,ale gdyby ktoś majacy kontakt z zarządem łaskawie wysłuchał od czasu do czasu tego co maja do powiedzenia kibice,którzy są przecież częscią klubu to chyba nic złego by się nie stało. |
|
|
|
 |
|