Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
SANDECJA - Górnik Łęczna |
Autor |
Wiadomość |
sandeczanin
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:57
|
|
|
Tak zły to nie wychodziłem chyba z Naszego estadio nigdy. Oceniając grę od samego początku większość Naszych kopaczy nie biegała albo robiła to w żółwim tempie. Wyróżnił się Cicman w miarę zagrał Grzeszczyk który o dziwo dość dużo pomagał w obronie i to by było tyle. Na minus Górski i Fałowski. Co do Fałowskiego to jakby ktoś przyszedł na stadion w 70 min pomyślałby patrząc na Niego że już gra całe 70 min. Większą dynamikę prezentuje wóz drabiniasty zaprzęgnięty mułem. Czy Traore będzie zbawcą ataku to nie wiadomo bo chyba w ostatnim czasie nie był "w grze". A wie ktoś co się dzieje z "Lechitą" i naszym napadziorem z przeszłością w e-klasie Kononowiczem? Chyba musi być potwornie słaby że nie powąchał jeszcze murawy przy tym marazmie z przodu |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 22:42
|
|
|
sandeczanin napisał/a: | Tak zły to nie wychodziłem chyba z Naszego estadio nigdy. Oceniając grę od samego początku większość Naszych kopaczy nie biegała albo robiła to w żółwim tempie. Wyróżnił się Cicman w miarę zagrał Grzeszczyk który o dziwo dość dużo pomagał w obronie i to by było tyle. Na minus Górski i Fałowski. Co do Fałowskiego to jakby ktoś przyszedł na stadion w 70 min pomyślałby patrząc na Niego że już gra całe 70 min. Większą dynamikę prezentuje wóz drabiniasty zaprzęgnięty mułem. Czy Traore będzie zbawcą ataku to nie wiadomo bo chyba w ostatnim czasie nie był "w grze". A wie ktoś co się dzieje z "Lechitą" i naszym napadziorem z przeszłością w e-klasie Kononowiczem? Chyba musi być potwornie słaby że nie powąchał jeszcze murawy przy tym marazmie z przodu |
O Kononowiczu słyszałem,że:
- jest jeszcze słabszy niż Maciej "potrafię grać,ale tego nie pokazuję" Górski oraz Fabian "nastukam się w Studjo" Fałowski.
- obecnie złapał jakaś kontuzję.
Fakt jest taki,ze nie mamy w drużynie napastnika. Tych dwóch leserów nie ma co liczyć, bo to imitacje piłkarzy a ten Kononowicz to potyka się o własne nogi. |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:18
|
|
|
Kononowicz jest bocznym pomocnikiem.... |
|