Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
LEKARZ KLUBOWY I GABINET MEDYCYNY SPORTOWEJ
Autor Wiadomość
vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 01:15   

kamstudio napisał/a:
cóż skoro posiada Pan takie informacje to już wiem dlaczego zależy Panu aby ta dyskusja nie miała miejsca.... bez komentarzy...

A proszę sobie dyskutować, dywagować, albo fantazjować. Po prostu uważam, że nie jest to odpowiednie miejsce na takie sprawy, bo nawet jeśli ludzie tutaj panu uwierzą, to co? Pójdziemy z widłami do klubu i rozprawimy się z lekarzem? Nie. Jeśli są tak niezbite dowody, jak nam to nakreślono, to lepiej iść z nimi do prokuratury, bo ona ma szereg możliwości żeby sprawę wyjaśnić i winnych ukarać. Mi osobiście śmierdzi to jednak praniem własnych brudów i załatwianiem prywatnych interesów. Może jednak się mylę, w co wątpię, lecz jeśli tak jest to sąd pewnie przyzna panu rację oraz ukarze winowajców. Tutaj nikt panu raczej nie pomoże, bo nie ma takich kompetencji, ani też odpowiedniej wiedzy. Życzę wszystkiego dobrego!

kamstudio

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 01:28   

co do aspektu prawnego całej sprawy

jeśli "pani doktor" lub Klub uważa, że podane informacje są nieprawdziwe to czekam na oskarżenie mnie o pomówienie, a wtedy będę musiał dowieść prawdziwości swoich wypowiedzi, co może zatoczyć szersze kręgi...
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 01:33   

kamstudio napisał/a:
co do aspektu prawnego całej sprawy

jeśli "pani doktor" lub Klub uważa, że podane informacje są nieprawdziwe to czekam na oskarżenie mnie o pomówienie, a wtedy będę musiał dowieść prawdziwości swoich wypowiedzi, co może zatoczyć szersze kręgi...

To właśnie mnie w całym tym zamieszaniu śmieszy. Rzekomo ma pan informacje o karygodnym postępowaniu klubowego lekarza, ale do organów ścigania nie chce Pan tego zgłosić. Lepiej napisać kilka postów na forum, do tego trochę postraszyć i jest fajnie. Nie mam już więcej pytań w tej absurdalnej sprawie. Powodzenia w śledztwie! :)

Bianconeri

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 07:05   

Różne afery na forum mieliśmy, ale telenoweli to jeszcze nie kręcili ...

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 07:31   

nasza telenowela jak niespodziewanie powstała tak niespodziewanie sie kończy, dziękujemy, dobranoc, ZAMYKAMY....mamy ważniejsze sprawy

WSZYSCY NA ROW na F!!!!!!!!

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » LEKARZ KLUBOWY I GABINET MEDYCYNY SPORTOWEJ
[ ZAMKNIĘTY ]