Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Sandecja - ROW |
Autor |
Wiadomość |
klaun1910
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 13:38
|
|
|
tylko że ten temat jest zamkniety... |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 13:39
|
|
|
Jest zamknięty i pozostanie zamknięty
Jak nie macie nic do powiedzenia w temacie sportowym to go nie zaśmiecajcie |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 14:10
|
|
|
a co sądzicie o grze Traore?( czy jak mu tam),w sumie miał jakąś tam ambicje i biegał ...mam nadzieje że zacznie strzelać. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 14:48
|
|
|
rudeboyz napisał/a: | a co sądzicie o grze Traore?( czy jak mu tam),w sumie miał jakąś tam ambicje i biegał ...mam nadzieje że zacznie strzelać. |
Ciężko powiedzieć coś więcej o 20-minutowym występie gościa, który miał dłuższą przerwę spowodowaną kontuzją i nie jest zgrany z drużyną. Mimo wszystko widać było przebłyski. Raz świetnie zagrał w tempo na skrzydło do Bębenka, który miał sporo miejsca na pociągnięcie akcji. Później przytomnie odłączył się od gry będąc na spalonym, dzięki czemu drugi z naszych zawodników mógł dostać piłkę i kontynuować atak. Z kolei przy jednej akcji chciał zagrać na klepkę podając chyba do Frańczaka, po czym wyszedł na pozycję, ale Adrian się nie zorientował o co chodzi. Przy stałych fragmentach się przepycha, skupia na sobie uwagę obrońców. Podejrzewam, że będzie z niego pożytek. |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 15:46
|
|
|
Uważam, że gdyby Górski mu podał w doliczony, czasie gry, to by strzelił. Wychodził sam na sam. |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 19:54
|
|
|
E drewno na moje oko ale nie oceniam po pierwszym meczu bo widać brak zagrania :/ piłka mu odskakuje nie grał na pierwszy kontakt :/ cieżko powiedzieć czy to trema pierwszego meczu ogólnie mnie zawiódł spodziewałem sie wiecej ... Zobaczymy co sie urodzi w następnych meczach ogólnie pierwszy mecz z ostatnia drużyna z która zawsze jest cieżko wiadomo zobaczymy :) |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 21:09
|
|
|
mirek678 napisał/a: | E drewno na moje oko ale nie oceniam po pierwszym meczu bo widać brak zagrania :/ piłka mu odskakuje nie grał na pierwszy kontakt :/ cieżko powiedzieć czy to trema pierwszego meczu ogólnie mnie zawiódł spodziewałem sie wiecej ... Zobaczymy co sie urodzi w następnych meczach ogólnie pierwszy mecz z ostatnia drużyna z która zawsze jest cieżko wiadomo zobaczymy :) |
Chyba wszyscy myśleli, że jak wejdzie murzyn to ustrzeli hattricka lol |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |